- 13 Ocak 2017
- 1.410
- 1.282
- 34
- Konu Sahibi Bluerabbit
dax süpergodan fayda gördünüz mü ? ve bunu gece sürüp ertesi gün yıkasak bir sorun olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dax ı saçınızda asla fazla bekletmeyin saç döker 1 veya 2 saat beklemesi yeterli saçınıza gereken bakimi yapıyor o sürede , çok yanlış kullananlar var tavsiye etmem . Şuan migrosta indirimde almayi dusunurseniz ugrayin derim ben de tekrar başlicam ilk aldığım kutuyu çok nadiren uyguladigimdan bence etki eden şampuanima kattigim vitaminler ve karışık yağ bakımıydıdax süpergodan fayda gördünüz mü ? ve bunu gece sürüp ertesi gün yıkasak bir sorun olur mu ?
Kesinlikle görürsün icindeki yaglarin hepsi uzamaya yardımcı canim benim sacim yavas uzadigindan hemen etki etmemiş olabilir daha 1 kutu bitirdim sadeceben bugun 45 tlye aldım gratisden indirim olduğunu bilseydim migrosa uğrardım herkes çok olumlu yorumlar yapmış 2 ay sonra dügünüm var inşallah iki aya kadar fark görürüm
Benim sacimda yikadiktan sonra 1 gun daha kalıyor cikaramiyorumbiraz sanki yıkandıktan sonra saçta yağ kalıyo gibi inşallah o da kökten dökmez :))
Benim saçlarim çok sönük bir de onu sürüp yıkayınca inek yalamışa benziyor revox kalıntı giderici sampuan var saç gozenekleri açıp kalintılari temizliyormuş indirim olursa alip denicem onu daaynen bendede hafif yağ kaldı sanki ama rahatsız edecek derecede değil :)
Senin önereceğin bişeyler varsa bende kullanmak isterim çünkü benimde ihtiyacım var canım :)Bugun tekrar restorex aldim inectoyla dönüşümlü kullanıcam :)
Lavanta çayı , keçiboynuzu pekmezi ,sinemaki kürü , restorex serisi , ampul vitaminler şuan bunlar saç uzatmaya yarıyor ama tekrar dax alıcam çünkü indirimdeymisSenin önereceğin bişeyler varsa bende kullanmak isterim çünkü benimde ihtiyacım var canım :)
Teşekkür ederim canimmmLavanta çayı , keçiboynuzu pekmezi ,sinemaki kürü , restorex serisi , ampul vitaminler şuan bunlar saç uzatmaya yarıyor ama tekrar dax alıcam çünkü indirimdeymis
Rica ederimTe
Teşekkür ederim canimmm
Kestirdim ama kuaforum saçın yanmasın daha cok bakim yap toparla öyle boyarim dedi kendisi birtane, ne uygunsa onu yapar sac modelim de duzelmis oldu. Dümdüz kesildi yanları katlı kaldı
Çok güzel olmuş kuzum uzadıkça modeli de kendini daha çok gösterirKestirdim ama kuaforum saçın yanmasın daha cok bakim yap toparla öyle boyarim dedi kendisi birtane, ne uygunsa onu yapar sac modelim de duzelmis oldu. Dümdüz kesildi yanları katlı kaldı