Hızlı konuşmak

Ağzına Kurşun kalem koyup ayna karşısında konuş. Konusurken de gayret et yavas olmak icin.

Taşilali derken aslında Takifemi mi demek istediniz acaba ?

Nedeni ne olabilir allah aşkına genetik tir herşeye hastalık gibi bakmayın. Psikolojik falanda dersiniz şimdi ne alakaysa
Çok alaka ben VEdeBU ya katiliyorum psikolojik bendede aynıydı ve hala zaman zaman nüks eder nedeni çocuklukta dinlenmeDigi izlenimine kapilmak

Neden hızlı konuşuyorsunuz? Acaba dinlenmeyeceğinize dair bilinçdışı kaygılarınız mı var? Mesela ben yüksek sesle ve öfkeyle konuşan insanların dinlenilmedikleri için böyle bir tarz geliştirdiklerini düşünüyorum.

Ben de cok hizli konusuyorum.degistirilebilecwk bir sey oldugunu sanmiyorum.hele de sinirlenmisssem makinali tufek gibi siraliyorun kims ebisey anlamiyor

Ayyy ben de eskiden çok hizli konusuyordum. Ogretmenligin ilk yilinda ogrencilerim suratima şaşkın saskin bakip da hocam ne dediniz hic birsey anlamadik dediklerinde fark edip devamli konusma hizima dikkat ederek bunu çözdüm. Yine de dikkat etmedigim zaman cok hizli konusabiliyorum.

Bazı insanlarin konusan kisinin lafini kesme huyu vardir belki de bu yüzden hizli konusuyorum araya girmesinler diye bilmiyorum..

Bende bazen çok çok hızlı konuşuyorum hatta genellikle öyleyim.Yapı meselesi maalesef kendimi durdurmaya çalışıyorum da iste olmuyor. Bir ara sınıf arkadaşlarıma bir şey anlatıyordum bir de bizim sınıftan olmayan bir kız vardı orda.İste ben anlatıyorum arkadaşlarım gülüyor eeee sonra falan diyorlardı.Yıllardır benimle oldukları için anlıyorlar dediklerimi tabi.Neyse ben konuşmayı bitirdim o sınıftan olmayan kız demez mı "Siz bir şey anladınız mı ben hiç bir şey anlamadım" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…