- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Günün hangi saatinde yapilmaliYoğurt içine kırmızı pul biber başka birşey yemek yok enn az 3 saat.
Açlık su diyeti. 7 günde 9 kilo verdim canım benim. Şimdi hamileyim. İlk aylarım. Yine yapıcam inşaallahMerhaba arkadaslar ben kilo vermek istiyorum yaklaşık bir 10 kilogram kadar ama bu süre hızlı kilo verip motive olup sonra azar azar vermek istiyorum hızlı bir şekilde kilo verdiren hangi diyetler var ayrıca çok fazla spora vaktim yok
Nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz acabaAçlık su diyeti. 7 günde 9 kilo verdim canım benim. Şimdi hamileyim. İlk aylarım. Yine yapıcam inşaallah
Sadece su içtim. Bazen bitkin oluyorsun ama buna değiyor. Yemek kesinlikle yok. Dayanamam dersen sadece su ve yoğurt diyetini deneNasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz acaba
Sağlığınız zarar görmedi miSadece su içtim. Bazen bitkin oluyorsun ama buna değiyor. Yemek kesinlikle yok. Dayanamam dersen sadece su ve yoğurt diyetini dene
Yok valla. Aksine tansiyonum normale döndü. Daha hafif hissettikçe mutlu oldum. Evde de bi sürü yemek yaptım hiç sıkıntım olmadıSağlığınız zarar görmedi mi
O verilen kilo çabuk alınmazmı ama bide halsizlik bitkinlik hiçbirşey yemeden çok zor olur benim için ama sana bravo yapabildigin içinSadece su içtim. Bazen bitkin oluyorsun ama buna değiyor. Yemek kesinlikle yok. Dayanamam dersen sadece su ve yoğurt diyetini dene
Açıkcası yemeğe yüklenmezsen kesinlikle geri almıyorsun. Ben aşırı yüklendim yalan yok. Abur cubur herşeyi yedim. Şimdi yine yapıcam inşaallah. Yarın başlicamO verilen kilo çabuk alınmazmı ama bide halsizlik bitkinlik hiçbirşey yemeden çok zor olur benim için bravo yapabildigin içn
Ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyuBende kisa surede 15 kg verdim son 2 kilom kaldi. Kahvalti da sekersiz neskafe 1 yumurta beyazi ( sarisini ikizlerime veriyorum) istedigim kadar peynir domates yedim. Ekmek kola sekerli hazir paket hic bisey tuketmedim. Gun icinde varsa evde tavuk sebze yemegi corba az miktar yedim. Bazen kisir gibi seylerde yedigim oldu ama cok nadir sekilde kacamak gibi diyelim. Insallah sende istedigin kiloyu verirsin. En az 68dim suan 54.1 im.
Ilk 8 kiloyu 1. ayda verdim. 2.ayda 5 kilo verdim. 3.aya basladim 2 kilo verdim. Kilo vermemis biraz yavaslattim cok yuklenmiyorum yemeye ama eskisi kadar da skmiyorum. Sabitlemek kolay olsun diye. Bir anda diyeti birakinca hizla geri aliniyo yoksa.Ne kadar zamanda verdin canım bu kiloyu
Su diyeti organlarda nasıl bir tahribat yaratıyor merak ettimŞok diyetler fazlasıyla kilo alımına sebep oluyor. İlla yapmak istiyorum diyorsanız diyetisyen önerisi olan hurma diyetini araştırın. Ama sakın su diyeti bilmem ne diyeti adı altında kendinizi aç bırakmayın.
Etkilerini şimdi görmezsiniz ama ileri yaşlarda organlarda sıkıntılar yaşatıyor bu bilinçsiz hareketler.
Anladım canım yapınca sonuçlarında yaz canın bizeAçıkcası yemeğe yüklenmezsen kesinlikle geri almıyorsun. Ben aşırı yüklendim yalan yok. Abur cubur herşeyi yedim. Şimdi yine yapıcam inşaallah. Yarın başlicam
Çok iyi dayanmissiniz vala ben olsam dayanamazdimYok valla. Aksine tansiyonum normale döndü. Daha hafif hissettikçe mutlu oldum. Evde de bi sürü yemek yaptım hiç sıkıntım olmadı
Hamileyken yapmak zor olmaz mıAçıkcası yemeğe yüklenmezsen kesinlikle geri almıyorsun. Ben aşırı yüklendim yalan yok. Abur cubur herşeyi yedim. Şimdi yine yapıcam inşaallah. Yarın başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?