histeroskopi yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freeflame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Polip ağrı yapmaz diye biliyorum kist yapar hangi şehirdesin ona göre doktor tavsiye edebilrim

Merhaab arkadaslar bende de submukoz miyom var..kapali ameliyat icin uğraşıyorum..yasayan var mi miyom ameliyati

Biraz aştırdım Ankara için Gazi üni. Tıp fakültesi Ahmet Erdem iyi diye okudum bilginiz olsun
Teşekkür ederim çarşambaya cebeci hastahanesinde randevu aldım canım eğer şikâyetlerim geçmezse senin söylediğin doktordan randevu almayı dusunuyorum

Teşekkür ederim çarşambaya cebeci hastahanesinde randevu aldım canım eğer şikâyetlerim geçmezse senin söylediğin doktordan randevu almayı dusunuyorum
Tamam sevindim o gideceğin yer de iyidir belki ben bilmem senin için araştırdım geçmiş olsun şimdiden yine sorun olursa konuşuruz

Geçmiş olsun ben oldum evet 21 mayısta biraz kanama akıntı şeklinde oldu sonra durdu ağrı hafifti benim pek olmadı dün regl oldum nihayet siz nasılsınız şu an
Kanamam durdu bugun adet gunumdu wdet oldum kasik agrisi var ama regldenmi bilmiyorum artik bitince anlicam normale donup donmedigimi olmazsa tekrar farkli bi doktra gitmeyi dusunuyorum

Tamam sevindim o gideceğin yer de iyidir belki ben bilmem senin için araştırdım geçmiş olsun şimdiden yine sorun olursa konuşuruz
Coo teşekkür ederim inşallah kötü bir şey söylemez doktorum çok korkuyorum çünkü kötü olumsuz bir şey söyleyecek diye

Coo teşekkür ederim inşallah kötü bir şey söylemez doktorum çok korkuyorum çünkü kötü olumsuz bir şey söyleyecek diye
Korkma bak benim şu an 7 cm kistim var ama sallamıyorum artık olacak olan oluyor zaten hiçbir şey de olmaz Allah’ın izniyle korkma canım tamam mı yaz yine bana

Korkma bak benim şu an 7 cm kistim var ama sallamıyorum artık olacak olan oluyor zaten hiçbir şey de olmaz Allah’ın izniyle korkma canım tamam mı yaz yine bana
Bugün doktora gittim usgde birşey göremediğini söyledi normal görünüyor dedi ben anlamadım gitti kağıda baktı birde hastayken gel bakalım dedi bu doktorda zaten bu çıkan şey hasta değilken çıkmıştı şimdide bisey yok diyor bu doktorlar ömür torpido artık güven de kalmıyor

Merhaba cok gecmis olsun.sizde de mimiyom cikti

Belki de yoktu sen rahim filmi çektirdin mi

Onda çıkardı ama ya sen bir doktora daha git bence emin ol sonra

Belki de yoktu sen rahim filmi çektirdin mi
Ya beni çok korkuttular gittiğim yerde herşeye hazırlıklı ol sanki ölüme gidiyorum 1 haftadir
Onda çıkması lazım sen bir doktora daha git emin ol bence
Gideceğim canım kardeşim doktor onun hastahanesine gitmeyi düşünüyorum farklı şehirde ama en azından bir tanıdık olunca daha da ilgileniyorlar bir neticeye bağlasalar kafam rahat edecek rabbim kimseyi büyük dertlerle sınamasın 1 haftadır baya korkuttular beni usgde çıkan sonuca göre kötü dediler ne olduğunu söylemediler herşeye hazırlıklı ol dediler bugün gittiğim doktorda hiçbirşeyin yok dedi tam netice almak için gideceğim artık en azından kafam rahatlar

O laflara bakma sen ya her şeyin çaresi var içini rahat tut gör bak bir şey çıkmayacak haber verirsin

Kanamam durdu bugun adet gunumdu wdet oldum kasik agrisi var ama regldenmi bilmiyorum artik bitince anlicam normale donup donmedigimi olmazsa tekrar farkli bi doktra gitmeyi dusunuyorum
Kanamaniz adet sonrasi devam ettimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…