F
freeflame
Ziyaretçi
- Konu Sahibi freeflame
-
Kızlarrrrr
ofis histereskopi oncesinde ameliyata kadar hemşire bana cinsel ilişki de bulunma dedi. adetin 13. gunu histereskopi yapılacak. Bu kadar zaman ilişki yasagı neden konuldu?. Sonrasında anlayabilirim ama oncesinde neden?
bende de rahim içinde perde vardı o alındı genel anestesi altında oldu çıkınca 1 saat kadar agrım oldu ama çok şiddetli degil 1 hafta kanamam oldu ama bendeki parça çok bügükmüş ondn gelişmiş bazı durumlar .izmirdeyim bu konu hakkında izmirde önerebilecegim isimler var ihtiyacı olan olursa yardım ederim .geçmiş olsun
Ben ofis histeroskopi oldum bu işlem ameliyathanede yapıldı rahim içerisine kamerayla bakıldı ekrandan bana da izletildi ben de 2 adet polip olduğu için histeroskopi işlemiyle alındı.Kizlar slm bana da doktorum kamerayla rahime bakilacagini soyledi ismine histeroskopi deniLiyor galiba . Aci hissediliyor mu acaba agrilimi oluyor kamerayla bakalım rahimde bir şey var mı yok mu onu araştırtircam dedii doktorum Ben de o yüzden çok korkuyorum bilgi verirseniz kızlar çok sevinirim
merhaba , öncelikle geçmiş olsun , bende ofis histereskopi oldum , sonrasında hangi ilaçları kullandınız? bende sabahları kahverengi kanama oluyor sizde de olmuş muydu? birde korunun denmiş miydi size çok teşekkürler, hamile misinizBen ofis histeroskopi oldum bu işlem ameliyathanede yapıldı rahim içerisine kamerayla bakıldı ekrandan bana da izletildi ben de 2 adet polip olduğu için histeroskopi işlemiyle alındı.
Merhaba hayır hamile kalamadım bir kaç gün lekelemeyin oldu çok degildir ilaç kullanmadım lekelemeyin bitince beraber olduk 3 6 ay hamile kalamazsın gel dedi iğne deneyeceğiz tutmazsa tüp bebek deneyeceğizmerhaba , öncelikle geçmiş olsun , bende ofis histereskopi oldum , sonrasında hangi ilaçları kullandınız? bende sabahları kahverengi kanama oluyor sizde de olmuş muydu? birde korunun denmiş miydi size çok teşekkürler, hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?