• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

histeroskopi yaptıran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freeflame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar mrb. Ben dün operatif histeroskopi oldum. Anestezi ile yani. Bir ğolip almış dr. Ama doktorum bana ilaç vermedi antibiyotik yada hormon hiçbir şey vermedi.. Normal mi sizlerden de bu ameliyatı olup ilaç yazılmayan oldu mu? Enfeksiyondan korkuyorum o yüzden

ofis histereskopisi bende oldum. gayet kolay bı ıslem . yaptıracak olanlar kormasın dıye yazıyorum. adet sancısı gıbı bı sey .
sonrasında hemen toparlandım hıc agrım da olmadı. anestesız oldum . agrı kesıcıde kullanmadım. 5 dk vs suruyor ıslem suresı . ıslem sırarında az bı sancı duyuluyor o kadar. bunun ıcınde hıc gerek yok bence anestezıye . dogunm sancısı daha betermıs onları dusunun ve rahatlayın:)

ofis histereskopisi bende oldum. gayet kolay bı ıslem . yaptıracak olanlar kormasın dıye yazıyorum. adet sancısı gıbı bı sey .
sonrasında hemen toparlandım hıc agrım da olmadı. anestesız oldum . agrı kesıcıde kullanmadım. 5 dk vs suruyor ıslem suresı . ıslem sırarında az bı sancı duyuluyor o kadar. bunun ıcınde hıc gerek yok bence anestezıye . dogunm sancısı daha betermıs onları dusunun ve rahatlayın:)[/QU

merhaba, 2 ay önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu. rahimde perde var dediler. şimdi ameliyat olmayı düşünüyorum ancak riskleri çok fazlaymış. iyi bir doktor bakıyorum. amacı para olmayan, insancıl ve cerrahisi iyi olan. sizler kime ameliyat oldunuz? veya önerebileceğiniz bir doktor varmı? özellikle İstanbul veya analya

Arkadaşlar mrb. Ben dün operatif histeroskopi oldum. Anestezi ile yani. Bir ğolip almış dr. Ama doktorum bana ilaç vermedi antibiyotik yada hormon hiçbir şey vermedi.. Normal mi sizlerden de bu ameliyatı olup ilaç yazılmayan oldu mu? Enfeksiyondan korkuyorum o yüzden
Canım merak ettim sonuç ne oldu ? Ben de operatif hs oldum bana da sadece hormon verdi o da adet döngüsünün yeniden sağlanması için herhalde ama antibiyotik vermedi. 1 hafta sonra kontrole gideceğim.

merhaba, 2 ay önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu. rahimde perde var dediler. şimdi ameliyat olmayı düşünüyorum ancak riskleri çok fazlaymış. iyi bir doktor bakıyorum. amacı para olmayan, insancıl ve cerrahisi iyi olan. sizler kime ameliyat oldunuz? veya önerebileceğiniz bir doktor varmı? özellikle İstanbul veya analya
Ben acıbadem de oldum ama bana histeroskopi sonrası jel uyguladılar ve bu uygulamanın nereye varacağını bilemiyorum. Rahim operasyonları için brüksel tüp bebek merkezini de tavsiye ediyorlar. Allah yardımcın olsun canım

Birkaç gün önce ben de kadın doğuma gittim doktor polip var, kürtaj yapacağız dedi, izmir de oturuyorum, kararsız kaldım, baska bir doktora da gitsem diyorum, doktor önerisi olan var mı arkadaslar

Birkaç gün önce ben de kadın doğuma gittim doktor polip var, kürtaj yapacağız dedi, izmir de oturuyorum, kararsız kaldım, baska bir doktora da gitsem diyorum, doktor önerisi olan var mı arkadaslar
Kürtaj hiseteroskopi kesin sonuç vermeyebilir
Kürtaj körleme yapılır ama histeroskopi daha detayılı

Herkese merhabalar,acil şifalar,

Mart ayında 6 aylık bebeğimi normal doğumla doğurmuştum (ölü doğum) üç ay gittim geldim doktora hiç bir planlama yapmadan,3 aydır devam eden rahim kalınlığımın sebebinin 1 cm lik bir polip olduğunu öğrendim, (adetlerim düzenli,normal kanama şeklinde ve ağrısızdı)1 cm lik polip geçen hafta aldırdım,doktorumuzda ilk adetini ol öyle göreyim dedi.
Operasyon kesinlikle çok basit ve acısız.benim merak ettiğim şu,cinsel perhiz ne kadar sürecek doktorum bir bilgi vermedi.
Bir daha ne zaman planlamaya başlayabilirim gerçekten bilemiyorum.:KK17::KK17:

histereskopi kimlere neden yapılıyor kızlar bana hsg yapıldı tüplerim açık çıktı histereskopi de yaptırmam gerekli mi? rahmimde perde var diyen arkadaşlar bunu nasıl öğrendiniz ultrasonla mı

Merhabalar size bir şey soracağım ben de bu hafta büyük ihtimal operatif histeroskopi olacağım da biraz korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım anestezi öncesi ne testi yapılıyor kan vs hepsini yazabilir misiniz

Merhabalar size bir şey soracağım ben de bu hafta büyük ihtimal operatif histeroskopi olacağım da biraz korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım anestezi öncesi ne testi yapılıyor kan vs hepsini yazabilir misiniz
Merhaba gecmis olsun histeroskopi oldunuzmu acaba? BEN 1 ay once oldum miyom vaedi alindi ilk 3 gun pek sikinti yoktu agri falan hic olmadi hafif kanama vardi sonrasinda kasik agrisi basladi ve nerdeyse 1aydir agri gecmedi ozellikle biraz agir seyler kaldirdigimda 😥 ve kanamada az az hep geldi bikac gun once bitti siz olduysaniz ayni sikintilari yasadinizmi

aranızda histeroskopi yaptıranlar varsa aşamaları anlatabilir mi? hsg filminden farkı ne? anestezili mi? toplamda bütün işlemler ne kadar sürüyor? başarı şansı ne kadar?
Histereakopi olalim 3 hafta oldu oldukca basit bir işlem rahim filminden farkli ameliyathane de yapiliyor. Kamera ile bakıldığı icin hem tanı hem tedavi imkânı sunuyor ben rahim kalınlaşması ve perde icin oldum yarim saat ile 1 saat arasi sürüyor bi kac saat dinlenip eve ciktim ve hemen normal rutinime dondum. Basari sansida oldukca goruluyor dediğim gbi kamera ile bakıldığı icin ultrasonda vs görünmeyen bir sorun varsa müdahale imkânı sunuyor zaten anestezili cok bisey anlamiyosun sonrasinda antibiyotik vs kullanmak gerekiyor gozunde büyütme korkulacak bisey degil

aranızda histeroskopi yaptıranlar varsa aşamaları anlatabilir mi? hsg filminden farkı ne? anestezili mi? toplamda bütün işlemler ne kadar sürüyor? başarı şansı ne kadar?

Ben ikisini de devlette yaptırdım ücretsiz ozel uçuk bir fiyat istiyor 5 dakikalik mevzuya onum icin devlte gidin agri sizi cok olmuyor hafif bir batma o kadar..

Merhaba gecmis olsun histeroskopi oldunuzmu acaba? BEN 1 ay once oldum miyom vaedi alindi ilk 3 gun pek sikinti yoktu agri falan hic olmadi hafif kanama vardi sonrasinda kasik agrisi basladi ve nerdeyse 1aydir agri gecmedi ozellikle biraz agir seyler kaldirdigimda 😥 ve kanamada az az hep geldi bikac gun once bitti siz olduysaniz ayni sikintilari yasadinizmi

Geçmiş olsun ben oldum evet 21 mayısta biraz kanama akıntı şeklinde oldu sonra durdu ağrı hafifti benim pek olmadı dün regl oldum nihayet siz nasılsınız şu an

Gittiğim doktor ultrasonda endometrium da et parcasi gördü adet bitiminde gel kamera ile diğer adi histereskopi ile bakacağım dedi doktor polip olabilir dedi polip agri yapar mi? derecede agrım var benim korkum başka kötü hastalığın olması doktorum net birşey söylemiyor bu da beni oldukça endişelendiriyor sizin önerebileceğiniz iyi bir doktor tavsiyeniz var mi?

Polip ağrı yapmaz diye biliyorum kist yapar hangi şehirdesin ona göre doktor tavsiye edebilrim

Et parçası polip oluyor genelde ama bilemem tabi

Back