- 29 Eylül 2015
- 10
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi freeflame
-
ofis histereskopisi bende oldum. gayet kolay bı ıslem . yaptıracak olanlar kormasın dıye yazıyorum. adet sancısı gıbı bı sey .
sonrasında hemen toparlandım hıc agrım da olmadı. anestesız oldum . agrı kesıcıde kullanmadım. 5 dk vs suruyor ıslem suresı . ıslem sırarında az bı sancı duyuluyor o kadar. bunun ıcınde hıc gerek yok bence anestezıye . dogunm sancısı daha betermıs onları dusunun ve rahatlayın:)[/QU
Canım merak ettim sonuç ne oldu ? Ben de operatif hs oldum bana da sadece hormon verdi o da adet döngüsünün yeniden sağlanması için herhalde ama antibiyotik vermedi. 1 hafta sonra kontrole gideceğim.Arkadaşlar mrb. Ben dün operatif histeroskopi oldum. Anestezi ile yani. Bir ğolip almış dr. Ama doktorum bana ilaç vermedi antibiyotik yada hormon hiçbir şey vermedi.. Normal mi sizlerden de bu ameliyatı olup ilaç yazılmayan oldu mu? Enfeksiyondan korkuyorum o yüzden
Ben acıbadem de oldum ama bana histeroskopi sonrası jel uyguladılar ve bu uygulamanın nereye varacağını bilemiyorum. Rahim operasyonları için brüksel tüp bebek merkezini de tavsiye ediyorlar. Allah yardımcın olsun canımmerhaba, 2 ay önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu. rahimde perde var dediler. şimdi ameliyat olmayı düşünüyorum ancak riskleri çok fazlaymış. iyi bir doktor bakıyorum. amacı para olmayan, insancıl ve cerrahisi iyi olan. sizler kime ameliyat oldunuz? veya önerebileceğiniz bir doktor varmı? özellikle İstanbul veya analya
Kürtaj hiseteroskopi kesin sonuç vermeyebilirBirkaç gün önce ben de kadın doğuma gittim doktor polip var, kürtaj yapacağız dedi, izmir de oturuyorum, kararsız kaldım, baska bir doktora da gitsem diyorum, doktor önerisi olan var mı arkadaslar
Merhabalar size bir şey soracağım ben de bu hafta büyük ihtimal operatif histeroskopi olacağım da biraz korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım anestezi öncesi ne testi yapılıyor kan vs hepsini yazabilir misinizArkadaşlar mrb. Ben dün operatif histeroskopi oldum. Anestezi ile yani. Bir ğolip almış dr. Ama doktorum bana ilaç vermedi antibiyotik yada hormon hiçbir şey vermedi.. Normal mi sizlerden de bu ameliyatı olup ilaç yazılmayan oldu mu? Enfeksiyondan korkuyorum o yüzden
Merhaba gecmis olsun histeroskopi oldunuzmu acaba? BEN 1 ay once oldum miyom vaedi alindi ilk 3 gun pek sikinti yoktu agri falan hic olmadi hafif kanama vardi sonrasinda kasik agrisi basladi ve nerdeyse 1aydir agri gecmedi ozellikle biraz agir seyler kaldirdigimdaMerhabalar size bir şey soracağım ben de bu hafta büyük ihtimal operatif histeroskopi olacağım da biraz korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım anestezi öncesi ne testi yapılıyor kan vs hepsini yazabilir misiniz
Histereakopi olalim 3 hafta oldu oldukca basit bir işlem rahim filminden farkli ameliyathane de yapiliyor. Kamera ile bakıldığı icin hem tanı hem tedavi imkânı sunuyor ben rahim kalınlaşması ve perde icin oldum yarim saat ile 1 saat arasi sürüyor bi kac saat dinlenip eve ciktim ve hemen normal rutinime dondum. Basari sansida oldukca goruluyor dediğim gbi kamera ile bakıldığı icin ultrasonda vs görünmeyen bir sorun varsa müdahale imkânı sunuyor zaten anestezili cok bisey anlamiyosun sonrasinda antibiyotik vs kullanmak gerekiyor gozunde büyütme korkulacak bisey degilaranızda histeroskopi yaptıranlar varsa aşamaları anlatabilir mi? hsg filminden farkı ne? anestezili mi? toplamda bütün işlemler ne kadar sürüyor? başarı şansı ne kadar?
aranızda histeroskopi yaptıranlar varsa aşamaları anlatabilir mi? hsg filminden farkı ne? anestezili mi? toplamda bütün işlemler ne kadar sürüyor? başarı şansı ne kadar?
Merhaba gecmis olsun histeroskopi oldunuzmu acaba? BEN 1 ay once oldum miyom vaedi alindi ilk 3 gun pek sikinti yoktu agri falan hic olmadi hafif kanama vardi sonrasinda kasik agrisi basladi ve nerdeyse 1aydir agri gecmedi ozellikle biraz agir seyler kaldirdigimdave kanamada az az hep geldi bikac gun once bitti siz olduysaniz ayni sikintilari yasadinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?