histeroskopi işleminde rahime çizik atılmasi

Kızlar Merhaba. Ben de dün histereskopi oldum.rahim y seklindeydi benim. Balon koymuş doktor. Yarın çıkaracak. Bu balon ne amaçlı biliyor musunuz. Yarısi içerde yarısı dışarda duruyo çok rahatsız edici :KK43:

Kızlar Merhaba. Ben de dün histereskopi oldum.rahim y seklindeydi benim. Balon koymuş doktor. Yarın çıkaracak. Bu balon ne amaçlı biliyor musunuz. Yarısi içerde yarısı dışarda duruyo çok rahatsız edici :KK43:
Merhaba benim Rahim de aynı şekildedir ama balon filan konması bana sadece sekil düzeltildi ve çizik. Atıldı

Merhaba herkese 2 tüp bebek de pozitif ama 2si de kalp atışı durdu. Şimdi şişli memorial de tedaviye başladım Rahim y şeklinde olunca önce Rahim filmi istendi sonra ofis histereskopi oldum. Fiyatı 1.500 TL . Hem çizik atıldı hem de şekil düzeltildi. 9 embriyom genetik test yapıldı 5i sağlıklı. Teki transfer edilecek. Bu yolda hepimizin bol sabra ve halden anlayacak insanlara ihtiyacı var . Hiçbirimizin kucağı boş kalmaz umarım. Bu tedavi son olur inşallah

Canım ben Aralık ayında bi kürtaj oldum rahimde yapışmadan şüphelendi doktorum. Histeroskopi yapalım dedi ve aynı zamanda rahime çizik de atıldı. Anestezi altında oluyor Allaha şükür hiç Ağrım sızım olmadı. Ankara Gatada yapıldı işlemim ve ücret ödemedim. Histeroskopi olduğum ay da transfer oldu ve şimdi 14.haftalık hamileyim şükürler olsun :KK66: darısı sana ve dileyen herkese inşallah :KK66:
EmlHll EmlHll cnm.benim.merhaba bende gatada tedavi goruyorum.rahm cizik.atma.islemini kim.yapti hangi hoca bana mutlu hoca yapti 2.kere yaptm.orda tutmadi tup bebebk ne yazkki doktrum temel.hoca ama senndemi basarszlgn oldumu.hic ordami.yaptrdn 2.kere yaptk orda tutmadi dediler histeroskopyle.bakalm cizik.atcam.dedi.mutlu.hoca 2 ay snra transfer icin gel.dedi canm bilglerini.paylasrsan sevinriim..

EmlHll EmlHll cnm.benim.merhaba bende gatada tedavi goruyorum.rahm cizik.atma.islemini kim.yapti hangi hoca bana mutlu hoca yapti 2.kere yaptm.orda tutmadi tup bebebk ne yazkki doktrum temel.hoca ama senndemi basarszlgn oldumu.hic ordami.yaptrdn 2.kere yaptk orda tutmadi dediler histeroskopyle.bakalm cizik.atcam.dedi.mutlu.hoca 2 ay snra transfer icin gel.dedi canm bilglerini.paylasrsan sevinriim..
Geçmiş olsun canım inşallah bi dahakinde tutunur miniğin :KK66: benim doktorum da temel hoca. Ben onun özeline gittim işlemler genartta oldu .birinci tuttu ama kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum .kürtajdan sonra ikinci tedavi öncesi temel hoca histeroskopi yapalım dedi ücret ödememek için de gatada oldu işlem. İşlemi temel hoca yaptı. İkincide de tuttu şükürler olsun şmdi kuzum 3,5aylık darısı başına inşallah :KK66:

X