histeroskopi işleminde rahime çizik atılmasi

Sahildekikiz

Bodrumlu Dalgıç
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
29
15
Merhaba arkadaşlar ,
Bir negatif tup bebek denememiz var kalan dondurulmuş embriyolardan yeniden transfer yapılacak inşallah. Doktorum bunun öncesinde histeroskopi yapacağını ve bu işlem sirasinda rahime çizik atacağını söyledi bu işlemi yaptırıp olumlu sonuç alan oldu mu ? Anestezi altindami yapılıyor ve birde ne kadara mâl oluyor ? Teşekkür ederim

Ben 2-3 ay önce yaptırdım..hem polip alındı hem de rahme çizik atıldı..anestezi altında yapıldığı için bir şey hissetmiyorsunuz..sonrasında da ağrı sızı olmuyor..umut tüp bebek merkezinde 3 bin liraya yaptırmıştım..

Histeroskopi den sonraki ay 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi..ancak tutmadı..sonuç negatif..bu ay kalan dondurulmuş bir embriyomuz daha vardı..onun transfer edilmesini bekliyoruz..Yani rahme çizik atıldı diye kesin tutacak diye bir şey yok..evet tutulmasını kolaylaştırıyormuş ama her şey nasip kısmet..

Benim ilk denemede atıldı anestezi almadım bi faydasınıda görmedim zaten çizik attım dedi gerçekten attı mı oda meçhul boşu boşuna oyaladı beni doktor. Şimdi üçüncüye hazırlanıyorum başka hastane ve doktorla. Hersey nasip kısmet nasipte var olur yoksa afedersiniz gtumuzude yırtsak olmaz. Allah yardımcınız olsun sizin ve bebek isteyen herkesin.

Merhaba arkadaşlar ,
Bir negatif tup bebek denememiz var kalan dondurulmuş embriyolardan yeniden transfer yapılacak inşallah. Doktorum bunun öncesinde histeroskopi yapacağını ve bu işlem sirasinda rahime çizik atacağını söyledi bu işlemi yaptırıp olumlu sonuç alan oldu mu ? Anestezi altindami yapılıyor ve birde ne kadara mâl oluyor ? Teşekkür ederim
Canım ben Aralık ayında bi kürtaj oldum rahimde yapışmadan şüphelendi doktorum. Histeroskopi yapalım dedi ve aynı zamanda rahime çizik de atıldı. Anestezi altında oluyor Allaha şükür hiç Ağrım sızım olmadı. Ankara Gatada yapıldı işlemim ve ücret ödemedim. Histeroskopi olduğum ay da transfer oldu ve şimdi 14.haftalık hamileyim şükürler olsun :KK66: darısı sana ve dileyen herkese inşallah :KK66:

Canım ben Aralık ayında bi kürtaj oldum rahimde yapışmadan şüphelendi doktorum. Histeroskopi yapalım dedi ve aynı zamanda rahime çizik de atıldı. Anestezi altında oluyor Allaha şükür hiç Ağrım sızım olmadı. Ankara Gatada yapıldı işlemim ve ücret ödemedim. Histeroskopi olduğum ay da transfer oldu ve şimdi 14.haftalık hamileyim şükürler olsun :KK66: darısı sana ve dileyen herkese inşallah :KK66:
Canim öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:emir_bebek::KK200: :nazar:
Rabbim bizlereee nasip etsin:KK200:
Ekim gibi doktorum cizik atma işlemi yapacak umarım bizde sonrasında hayırlı sonuçlar alırız

Benim ilk denemede atıldı anestezi almadım bi faydasınıda görmedim zaten çizik attım dedi gerçekten attı mı oda meçhul boşu boşuna oyaladı beni doktor. Şimdi üçüncüye hazırlanıyorum başka hastane ve doktorla. Hersey nasip kısmet nasipte var olur yoksa afedersiniz gtumuzude yırtsak olmaz. Allah yardımcınız olsun sizin ve bebek isteyen herkesin.
Tez zamanda sağlıkla olur inşallah :KK200: ekim ayında işlem yapacak doktorum bana . Şükür ben doktoruma güveniyorum umarim hayirlisi olur hepimiz için :KK200: hangi dr. Gitmeyi düşünüyorsunuz?

Ben mayıs ayında laparoskopi ve histereskopi oldum rahme çizik atıldı dondurulmuş ve genetiğine bakılmış 5. Embriyosu ile Şuan 8. Haftamın içinde gebeyim şükürler olsun darısı size inşallah.Artık vesile hangisidir bilemiyorum
Sağlıkla kucaginiza alin inşallah :KK200::nazar: laparoskopi ve histereskopi arasındaki fark ne acaba biliyor musunuz ?

Laparoskopi için göbek ve karından iki delik ile giriliyor hem rahim ligden yumurtalıklar hem kanallar(tüpler)gözlemleyebiliyorum.Histereskopi vajinal yolla rahme kamera ile bakılıyor.

Canim öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:emir_bebek::KK200: :nazar:
Rabbim bizlereee nasip etsin:KK200:
Ekim gibi doktorum cizik atma işlemi yapacak umarım bizde sonrasında hayırlı sonuçlar alırız
Amin canım benim Rabbim bu yolda kimseyi sıkıntıda bırakmasın inşallah :KK66: hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin :KK66:

histereskopide oldum çizikde atıldı ama olmayınca olmuyor.
Orasi öyle Rabbim ol demedikten sonra ne yaparsan yap fayda etmiyor bizim ilk denememizde doktor çok olumluydu rahim yeterli kalinliktaydi yumurtalar mükemmel seviyeydi 15 gün sonra negatif sonucunu alınca yıkıldım ... şimdi ikinci kez yeniden dondurulmuş embriyolardan transfer yapılacak umarim bu sefer Rabbim nasip eder.
Siz tedaviyeye,denemeye devam ediyor musunuz ?

Orasi öyle Rabbim ol demedikten sonra ne yaparsan yap fayda etmiyor bizim ilk denememizde doktor çok olumluydu rahim yeterli kalinliktaydi yumurtalar mükemmel seviyeydi 15 gün sonra negatif sonucunu alınca yıkıldım ... şimdi ikinci kez yeniden dondurulmuş embriyolardan transfer yapılacak umarim bu sefer Rabbim nasip eder.
Siz tedaviyeye,denemeye devam ediyor musunuz ?
Ben suan 2.tupe hazırlanıyorum doğrusu adeti bekliyorum.

Umudunuzu kaybetmeyin .Bence tekrarlayan başarısızlıklarda bi sonraki denemede Yen'i bi teknik geliştirilmeli aynı teknikle yine yapmamalı ve bu işte genetik tanı yapmanın önemi büyük bir de genelde 5. Gün embriyosu genetik yapılmasa bile sanırım daha kolay tutunuyor.Merkezinize güvenin laboratuvarı donanımlı bir merkez seçin .Rabbim yavrularınızı en kısa zamanda hediye etsin inşallah size

Tez zamanda sağlıkla olur inşallah :KK200: ekim ayında işlem yapacak doktorum bana . Şükür ben doktoruma güveniyorum umarim hayirlisi olur hepimiz için :KK200: hangi dr. Gitmeyi düşünüyorsunuz?

Amin inşallah.hepimiz için hayırlısı olsun. :) Bende doktoruma güveniyorum Erbil Yağmur'da başladım tedaviye benim ki biraz uzun olacak toplama işleminden sonra dondurulacak.

X