Histereskopi yaptırmalı mıyım?

Allah razı olsun biz kuluz imtihanlar bizim için inşallah bu son denemem olur ve evladımı sağlıcakla kucağıma alırım / hep birlikte alırız

Allah razı olsun biz kuluz imtihanlar bizim için inşallah bu son denemem olur ve evladımı sağlıcakla kucağıma alırım / hep birlikte alırız
Genetikli olan embriyonuzu kaybetmenize doktorunuzun yorumu ne oldu acaba ozel degilse sorabilir miyim ? Hoş tam bir yorum uapilamiyor sanirim ama durumlarda, yine de basa gelme ihtimaline karsin kendimi hazirlamam gerekiyor gibi hissediyorum

Amin inşallah

Merhaba geçmiş olsun genetikli yaptırdığınız embriyonuz mu düşükle sonuçlandı

Hiç yaptırmadıysanız yaptırmanız iyi olur. Benim ilk 2 denemem genetiksizdi negatif oldu. 3. Denememde genetikli oldu ve histereskopi yapilmisti ama olmadi malesef kaybettik. 4. Denemem yine genetikli ve histereskopi negatif. 5. Ve 6. Denemem genetikli negatif. Artık yıldım karar verdim tedavi maceramı burda bitirmeye. Nasip değilmiş.

Allah hakkınızda hayırlısını versin
Benim 2 düşüğüm oldu histereskopi yapılmadı ama faydası da olacak mı sanmıyorum, çünkü biz ne yaparsak yapalim başımıza sadece Allah'ın yazdığı gelecek nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz, herşey normal ilerliyorken 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yani hiç beklemediğimiz şey başımıza geldi.. Allah hayırlısını versin inşallah

Evet ben de öyle düşünüyorum o yüzden ben kendi adıma bir daha tedavi olmayı düşünmüyorum. Bir de genetikli deneyin inşallah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…