- Konu Sahibi 2025teanne
-
Allah razı olsun biz kuluz imtihanlar bizim içinKaybiniz icin uzgunum, ne mutlu ki allah deneyecek sabri ve imkani vermis size en azindan
Ben henuz transfer asamasina gelemedim fakat iki hsg bir histereskopi uc ay klomenle yumurta takibi, simdi de ikinci yumurta toplama derken oldukca ugrasmis olduk acikcasi. Doktorum normalde sizin de dediginiz gibi negatiflerden sonra veya anne yasi 35 ustuyse genetikli yapiyoruz demisti. Ama bizde hic gebelik oykusu olmamasi ve bizim artik cok garantici davranmaya calismamiz sonucu genetik baktirildi ilk denemede.
Allah emeklerimizin karsiligini versin dilerim
Genetikli olan embriyonuzu kaybetmenize doktorunuzun yorumu ne oldu acaba ozel degilse sorabilir miyim ? Hoş tam bir yorum uapilamiyor sanirim ama durumlarda, yine de basa gelme ihtimaline karsin kendimi hazirlamam gerekiyor gibi hissediyorumAllah razı olsun biz kuluz imtihanlar bizim içininşallah bu son denemem olur ve evladımı sağlıcakla kucağıma alırım / hep birlikte alırız
Gönlünü ferah tut inşallah bundan sonraki süreçte su gibi aksın herşeyTeşekkür ederim biz de Tesa yoluyla sprem aldık ama olmayınca olmuyor işte. Doktor hiçbir açıklama getiremedi sebebini bilmiyoruz
Özelden yazıyorum.Genetikli olan embriyonuzu kaybetmenize doktorunuzun yorumu ne oldu acaba ozel degilse sorabilir miyim ? Hoş tam bir yorum uapilamiyor sanirim ama durumlarda, yine de basa gelme ihtimaline karsin kendimi hazirlamam gerekiyor gibi hissediyorum
Amin teşekkür ederim inşallah kolaylıkla tez zamanda olur. Bebişlerimiz bizi çok bekletmez umarımGönlünü ferah tut inşallah bundan sonraki süreçte su gibi aksın herşey
Amin inşallahEvet benim 5. negatif deneme olduğu ve öncesinde histereskopi yapılmasına rağmen doktorum 6. deneme öncesi tekrar rahim filmi istedi. Ben 4 yıldır uğraşıyorum. İlk başladığımızda rahim filmi ve kan testi istediler sadece. İlk 2 deneme negatif olunca yeniden ve ekstra testler yaptırdık. 3. transfer öncesi histereskopi yaptık ve artık her tedavide embriyoların genetiğine bakılacağı ve öyle transfer edileceği söylendi yaptırdık tuttu ama kaybettik malesef.. 4 ve 5. denemeler tekrar negatif oldu. Şimdi 6. denemedeyiz rahim filmi iyi, serumla bağışıklık baskılanacak. Her şey Allah'tan herkes hayırlısıyla evladını kucağına alır inşallah
Melek 6 deneme öncesi histereskopi mi yaptırdın mıÖzelden yazıyorum.
2 transfer öncesi evetMelek 6 deneme öncesi histereskopi mi yaptırdın mı
Bende yaptırmıştım şimdi tekrar bakalım diyor2 transfer öncesi evet
Embriyonuz kaldı mı sizin2 transfer öncesi evet
Merhaba geçmiş olsunEvet benim 5. negatif deneme olduğu ve öncesinde histereskopi yapılmasına rağmen doktorum 6. deneme öncesi tekrar rahim filmi istedi. Ben 4 yıldır uğraşıyorum. İlk başladığımızda rahim filmi ve kan testi istediler sadece. İlk 2 deneme negatif olunca yeniden ve ekstra testler yaptırdık. 3. transfer öncesi histereskopi yaptık ve artık her tedavide embriyoların genetiğine bakılacağı ve öyle transfer edileceği söylendi yaptırdık tuttu ama kaybettik malesef.. 4 ve 5. denemeler tekrar negatif oldu. Şimdi 6. denemedeyiz rahim filmi iyi, serumla bağışıklık baskılanacak. Her şey Allah'tan herkes hayırlısıyla evladını kucağına alır inşallah
Evet malesef.. sonraki denemelerim de genetikliydi ama hep negatif olduMerhaba geçmiş olsungenetikli yaptırdığınız embriyonuz mu düşükle sonuçlandı
Sebebi neydi pekiEvet malesef.. sonraki denemelerim de genetikliydi ama hep negatif oldu
Benimde düşüklerim var genetikli yaptırmamı önerdi doktor ama onunda garantisi yok malesefSebebi yok bişey demiyorlar malesef
Allah hakkınızda hayırlısını versinHiç yaptırmadıysanız yaptırmanız iyi olur. Benim ilk 2 denemem genetiksizdi negatif oldu. 3. Denememde genetikli oldu ve histereskopi yapilmisti ama olmadi malesef kaybettik. 4. Denemem yine genetikli ve histereskopi negatif. 5. Ve 6. Denemem genetikli negatif. Artık yıldım karar verdim tedavi maceramı burda bitirmeye. Nasip değilmiş.
Evet ben de öyle düşünüyorum o yüzden ben kendi adıma bir daha tedavi olmayı düşünmüyorum. Bir de genetikli deneyin inşallah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız.Allah hakkınızda hayırlısını versin
Benim 2 düşüğüm oldu histereskopi yapılmadı ama faydası da olacak mı sanmıyorum, çünkü biz ne yaparsak yapalim başımıza sadece Allah'ın yazdığı gelecek nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz, herşey normal ilerliyorken 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yani hiç beklemediğimiz şey başımıza geldi.. Allah hayırlısını versin inşallah
Melek hanım sizin Ngs te yapıldı mıydıEvet ben de öyle düşünüyorum o yüzden ben kendi adıma bir daha tedavi olmayı düşünmüyorum. Bir de genetikli deneyin inşallah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız.
Normal embriyonun genetiğine bakmaya pgt diyolar sanırım o yapıldıMelek hanım sizin Ngs te yapıldı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?