• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Histereskopi yaptırmalı mıyım?

Kaybiniz icin uzgunum, ne mutlu ki allah deneyecek sabri ve imkani vermis size en azindan🙏🏼🌸
Ben henuz transfer asamasina gelemedim fakat iki hsg bir histereskopi uc ay klomenle yumurta takibi, simdi de ikinci yumurta toplama derken oldukca ugrasmis olduk acikcasi. Doktorum normalde sizin de dediginiz gibi negatiflerden sonra veya anne yasi 35 ustuyse genetikli yapiyoruz demisti. Ama bizde hic gebelik oykusu olmamasi ve bizim artik cok garantici davranmaya calismamiz sonucu genetik baktirildi ilk denemede.
Allah emeklerimizin karsiligini versin dilerim🙏🏼
Allah razı olsun biz kuluz imtihanlar bizim için 🙏🏻 inşallah bu son denemem olur ve evladımı sağlıcakla kucağıma alırım / hep birlikte alırız 🙏🏻

Allah razı olsun biz kuluz imtihanlar bizim için 🙏🏻 inşallah bu son denemem olur ve evladımı sağlıcakla kucağıma alırım / hep birlikte alırız 🙏🏻
Genetikli olan embriyonuzu kaybetmenize doktorunuzun yorumu ne oldu acaba ozel degilse sorabilir miyim ? Hoş tam bir yorum uapilamiyor sanirim ama durumlarda, yine de basa gelme ihtimaline karsin kendimi hazirlamam gerekiyor gibi hissediyorum 😟

Evet benim 5. negatif deneme olduğu ve öncesinde histereskopi yapılmasına rağmen doktorum 6. deneme öncesi tekrar rahim filmi istedi. Ben 4 yıldır uğraşıyorum. İlk başladığımızda rahim filmi ve kan testi istediler sadece. İlk 2 deneme negatif olunca yeniden ve ekstra testler yaptırdık. 3. transfer öncesi histereskopi yaptık ve artık her tedavide embriyoların genetiğine bakılacağı ve öyle transfer edileceği söylendi yaptırdık tuttu ama kaybettik malesef.. 4 ve 5. denemeler tekrar negatif oldu. Şimdi 6. denemedeyiz rahim filmi iyi, serumla bağışıklık baskılanacak. Her şey Allah'tan herkes hayırlısıyla evladını kucağına alır inşallah 🙏🏻🙏🏻💐💐
Amin inşallah 🙏🏼

Back