- 29 Nisan 2023
- 15
- -5
- 6
- 24
- Konu Sahibi dusuncelerimbu
merhaba öncelikle günaydın belki böyle düşündüğüm için kızacaksınız ama kızsanız bile ben yanlış yaptığımı anlayacağım ve hayatıma ona göre devam edeceğim ben hemşirelik mezunu biriyim atanma ihtimalim yüksek atamayı bekliyorum erkek arkadaşım da bir belediyede memur ben atanınca ondan yüksek maaş alacağım bu benim için sorun değil onun içinde olmayacağını düşünüyorum evlenince evimiz olmayacak ilk kiraya geçeceğiz sonra zamanla birlikte almayı düşünüyoruz böyle düşününce herşey bana normal geliyor ama benim ailemin durumu bizden iyi yani evlenince sanki fakir olacakmışım gibi hissediyorum sanki ayrılıp aileme uygun birini mi bulmalıymışım gibi beynim benimle oyun oynuyor ama onun gibi de birini sevemem erkek arkadaşımın da hayatta bir hedefi yok kendini geliştirme taraflı değil evet iki memur maaşıyla geçiniriz ama ailemin durumu bizden kat ve kat iyi olacak karadenizliyiz istemeseler de erkek çocuklarına daha düşkünler erkek kardeşimin üstüne düşecekler gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım neden böyle düşünüyorum