Hissetmek..

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
Günaydın ...

Güneşli ama serin bir İzmir sabahından herkese merhaba.. 27 yaşımdayım. Bosanali neredeyse 7 ay olacak. Sanırım :) sağlıklı guzel bir oğlum var 23 aylık. Ailemle yaşıyorum artık. Güzel düzenli bir isim de var. Hepsi tek tek sukur sebebi. Yeni hayatımda spora başladım. 2. Üniversiteye başladım. Bu süreç icinde. Tamamen tarzımı konuşmamı değiştirdim.kendimi çok daha iyi hissediyorum .O kabuğumdan siyrildim. Kendim oldum..

Dert değil belki de bilmiyorum. Ama kimseye de anlatamıyorum. Eskiden beri kötü bir şey düşünmeye korkardım. Olacakları hissediyor gibi oluyorum. Bir kaç kez arkadaşlarım da şahit oldu bu duruma. Şaşırdılar. Mesela uykuya dalmadan önce ben de hayal kuruyorum. Her zaman güzel mutlu şeyler değil elbette. Kötü insanların bana aileme en ufak bir etkisi olsa diye düşünüyorum hemen atmaya çalışıyorum kafamdan o dusunceyi. Her zaman kötü anlamda olmuyor bu. Mesela eski eşimle konuşuyorduk oğlum hakkında görüntülü aramak istedi aksam. Bende misafir gelecek şimdi arayabilirsin dedim halbuki öyle bir şey yok. Akşam babamın yanında aramasını istemediğim için öyle söylemiştim. Ama onu söylerken bir his oluyor içimde. Ve akşam yemeğini hazırlarken babama bir telefon geldi misafir geldi . Çok uzatmak istemiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım. Önsezi diye bir kavram çıktı ama içinizde böyle hisseden var mı merak ettim açıkçası.

Okuyan arkadaşlarıma teşekkürler. Sevgiyle kalın

Tesadüf oluyordur yada 6 his kuvvetli

çekim kuralı düşünce gücü ile ilgili brsürü kitaplar bile yazıldı ne düşünürsen onu kendine cekersin ama malasef istemsiz olsada kötü düşünceler aklına geliyo insanın nasıl uzaklaştırılr bu düşünceler önemli tarafı

Bence kendini gözlemle ve bu sıklıkla oluyosa düşüncelerini kontrol edebilirsin belki. Olumluya kanalize olup olumlu şeyler de çekebilirsin...

Sen kalbi öyle güzel bi insansinki hislerin kuvvetli olabilir

Eylül ben de geçen seni düşünüyordum iyi olmanıza sevindim. Bu hep böyle miydi yoksa doğumdan sonra mi oldu? Çünkü bende de anne olduktan sonra böyle birşey oldu.

Olur. Benim hep olur. Ne zaman kotu bir sey olacak olsa sabahina baslar icimde alarmlar calmaya. Ve ne zaman olumsuz bir sey dusunsem. Hatta olmasi imkansiz bir şeyi bile dusunsem pat diye oluverir.

gereksiz şeylere bana da oluyor, ama önemli şeyler de olmadığı için pek umursamıyorum

bu arada sakınan göze çöp batması diye bişey kesin var, tamam bilimsel açıklaması yokta var yani

Benim de sezgilerim çok kuvvetlidir. Mesela annemin alacağı kayıt sayısını her gün %95 bilirim. KPSS'ye hazırlandığım dönemde alacağım puanı virgülüne kadar rüyamda görüp eşime söylemiştim. Bir konuyla ilgili bi şey hissedersem oluyor, dediğim çıkıyor ama bundan kimseye bahsetmedim şimdiye kadar.

Bendede vardı aynı durum ama benim durumum farklı rahatsızlığım vardı o şekilde 5 dakika sonra olucak lari bile sezerdim veya başkasının o an ne yaptığını bilirdim iyilesince geçti ama hala gündüz ne yasayacagimi gece rüyamda görürüm sizinkide böyle bişey olabilir

Olumlu düşünce gücünü bilmiyorum ama olumsuz düşününce oluyor hakkaten. Olumsuz sonuçlanacağını tahmin ettiğim şeyler olur hep. İçime doğar olur. Kötüyü çekme diye bir şey var.

Hissedebilirsin ama abarti dusunmeye gerek yokki

Çekim gücü de ister, ister önsezi de, ister dua kapısı.

Ben o an dua kapılarının açık olmasına bağlıyorum, bu yüzden aklımdan kötü bile geçse dilime güzel dökmeye çabalarım

his diye bi gercek var. bazi insanlar bazen hisseder... mesela ben gece sizin msjlariniza baktim merak etmistim. bayadir yazmamistiniz. yada ben goremedim. actiginiz konu varmi diye baktim, ama yoktu.. ne hikmetse su an konu actin. o bazi dedigim insanlar arasinda bende varim ve fazlasiyla bu durumdan cok korkuyorum..

Eylül ben de geçen seni düşünüyordum iyi olmanıza sevindim. Bu hep böyle miydi yoksa doğumdan sonra mi oldu? Çünkü bende de anne olduktan sonra böyle birşey oldu.

bende kızımla ilgili her şeyi rüyamda görüyorum diş çıkarma , bakıcı değişmi , hastalanma gibi durumları hep rüyalarıma giriyor .
başka konular da var ama en çok kızımla ilgili konularda oluyor.
doğumdan sonra daha çok yaşamaya başladım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…