Hissetmek..

Ailesi arıyor mu senı hıc ne bılıyım ınstagramdan falan takıplesiyor musunuz eski eşinle. Benimde kadar iyi olduğumu onun ıcın aglamadıgımı bilsin ıster içimde ki şeytan :)

Ailesi arıyor mu senı hıc ne bılıyım ınstagramdan falan takıplesiyor musunuz eski eşinle. Benimde kadar iyi olduğumu onun ıcın aglamadıgımı bilsin ıster içimde ki şeytan :)
Annesi bir kez aradım. Hanım olarak konuştum ve çok çok kısa kestim. Her ne kadar kızım la başlayan cümleler le başlayıp sıcak davransa da. Hayır tabiki takiplesmiyoruz. Onun hayatı beni zerre ilgilendirmiyor ki aynısi onun için de geçerli olmalı diye düşünüyorum. Nispet yapmaya gerek duymadım hiç. İçimden geldiği gibi yaşıyorum

Benim hiç önsezim falan yok..
Aha böyle düüümdüüüüzz bir insanım.
Ne duygusallık ne romantiklik ne bir his :)
Ben de hissetsem keşke bazı şeyleri.

Süpermiş ya keşke bende kpss puanımı görebilsem:))

Banlanmak istemiyorum inanmayanlarda olabilir ama musallat olmuslardi 9 10 sene sürdü bu olay ve sonra kurtuldum

Ne rahatsızlığı diye sorabilir miyim? Ben rahatsizlik olarak değil de değişik, hayatın akışına verilen virgül gibi görüyorum

Musalat olmuslardi bana belki inanmıyor olabilirsiniz ama hayatta böyle şeyler yaşanıyor durumunuzda budur diyemem ama benim durumum musallatti hissetmek değil biliyordum ben yani bundan dolayı

Musalat olmuslardi bana belki inanmıyor olabilirsiniz ama hayatta böyle şeyler yaşanıyor durumunuzda budur diyemem ama benim durumum musallatti hissetmek değil biliyordum ben yani bundan dolayı
Geleceği Rabbimden başka kimse bilemez. Benim anlatmak istediğim bambaşka birşeydi. Piskolojide de önsezi olarak geçiyor sanırım diye söylemiştim. Teşekkürler yine de eyorumunuz için

Bende de şu şekilde oluyor. Bir gün birini düşünüyorum. Bir akraba, arkadaş vs herhangi bir tanıdık diyelim. Aynı gün o kişiyi görüyorum. Birçok kez başıma geldi. Yakınlarım da bilir.

Sezgileriniz kuvvetli olabilir
Tevafuk olabilir
Kötüyü çağırıyor olabilsiniz
Düşünce şeklini değiştirmek işe yarar sanırım.

Yakin zamanda bir arkadasimla bulustuk kizi eylul.sen gelmistin aklima.bak simdi yazdin : )
Iyi ve mutlu olmana cok sevindim.
Daha cok iyi ve daha cok mutlu olacaksin.
Iliskiler bitince hayat bitmiyor zaten biliyorsun.

6.hissin kuvvetli muhtemelen : ) ins sana yol gosterici olur bu yanin her platformda.

cok sevindim adiniza bi o kadar da hayran kaldim dik durusunuza... keske sizin kadar guclu olsaydim icimdeki firtinalari atabilsem. ama malesef o kadar gucsuzumki acizimki... senin guclu kendinden emin durusun bana moral veriyo.. dilerim rabbimden hep guzel insanlarla karsilastirsin seni.

Benimde 6.hissim çok kuvvetlidir...

Bazen sokağa çıktığımda kimleri göreceğimi tahmin ediyorum veya bir olayı yaşarken peşinden gelecek şeyi tahmin ediyorum...

Ama bunu kendim düşündüğümde yaşıyorum eğer birine anlatırsam olmuyor...

Sıkıntıları olan arkadaşlarımla konuştuğumda da aynısı söylüyorum. Herkesin ayağa kalkma gücü aslında kendinde. İçinde gizli. Ben iyi olucam ! Dedikten sonra hiç bir kuvvet engel olamaz. Ve sen iyiysen her şey iyi ve güzel. Sende güçlü ve azimlisin. Öyle olmak zorundasın. Yorulmuş olabilirsin ama derin bir nefes alıp ayağa kalk lütfen. Sonra da ellerini üzerini başını çırp üzerindeki tozlardan kurtul..

Aynen benim de birine anlatınca olmuyor. Anlatmasam bu sefer gerçekleştiğinde de değişik bir şey oluyor ya ben demiştim gibi. Bende sizin gibi karşılaşacağım ama ihtimal dahilinde olmayan kişileri görürüm. Yalnız değilmişim :)

yorumlarin bana cok iyi geliyo cok tesekur ederim. keske arkadas olsaydik keske yuz yuze gorusebilseydik. cok isterdim seni uzun uzun dinlemeyi... allah herkese ic huzuru versin

Bir gün tramvay da iken su acil durum düğmesi ne zaman kullanılır ki dedim icimden ve bi çığlık koptu kadin bayılmış zile bastılar filan. 15 temmuz yil dönümünde eşimle anma törenine katıldık tepemizde drone uçuyordu aşırı büyük . Bu düşecek gibi ışıkları bi acayip dedim esim güldü filan eve geldik haberi okudum ki düşmüş 6 kişi yaralanmış. Uçak düşüp hayatta kalmak nasil olur ki dedim eşime birgün. Ne büyük şans dedim. Pilot arkadaşımız sadece parmak kırığı ile kaza atlattı. Babaannem e dış fırçası kabı almak istedim ertesi gün market e aktüel ürün olarak geldi. Anneme birsey almak istedim sokak satıcısı tam istediğim ürünü getirmişti . Oluyor boyle seyler

Anlatmadığımda böyle olacağını biliyordum diyorum, bu sefer kimse inanmıyor :)
Anlattığımda da olmuyor...

Kesinlikle yalnız değilsin, birde bu konuda bizden çok daha ilerlemiş olanlar var her an her dakika ne olacağını görebilenler...
O daha da ilginç...

Ben. :)
Hatta konum bile var
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/acemi-kahin.1035250/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…