• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hissetmek..

Bendede vardı aynı durum ama benim durumum farklı rahatsızlığım vardı o şekilde 5 dakika sonra olucak lari bile sezerdim veya başkasının o an ne yaptığını bilirdim iyilesince geçti ama hala gündüz ne yasayacagimi gece rüyamda görürüm sizinkide böyle bişey olabilir
Aaa nasıl bi hastalık bu çok garip ilk defa duydum geçmiş olsun.

Konu sahibi iyi olmanıza sevindim, adınızı görünce hemen bakayım dedim.
Geceleri aklınıza gelen kötü düşünceleri dağıtmaya çalışın, zor şeyler yaşadınız vesvese gelmesi çok normal.
Ama sakin o kötü senaryoları gözünüzün önünde video gibi canlanmasına müsade etmeyin daha da ilerler.
O anda bağırarak şarkı söyleyin, saçma sapan bi şeyler konuşun etrafınızla. Beyninizdeki cümlelerin tamamlanmasına müsade etmeyin, hiç susmaz yoksa.

Onun dışında iyi şeyler hissetmek ve yaşamak güzel birşey umarım hep güzel şeyler olur hayatınızda:KK68:

Benim hislerim de kuvvetlidir. Bazen gözümde canlandırdıklarımı veya rüyamda gördüklerimi yaşadığım bile olur. Bu yüzden düşüncelerimi olumlu şeylere yönlendirmek odaklamak istiyorum.

Kızlar kusura bakmayın hemen cevap veremedim. Evet üzerinden o kadar zaman geçti. Boşandık bazen okuyorum buradaki konulari. Hatta şöyle bir şey soyleyim :) ilk açtığımda ki mesajimi okudum ve kendime üzüldüm. O zaman ki halime. Bu kadar kendimi yıpratmaya ne gerek varmış diyorum. Arada sırada arıyor oglumuzu. Bir kez görmeye geldi. Ama hiç nefret yok ona karşı içimde. Sadece bana çok büyük bir iyilik etmiş. O karanlık çukurdan çıktım ben. birine bağlı yaşamak daha doğrusu değmeyecek bir insan için sürünmek ne kötü bir hayatmis. En kötüsü de bunun farkında olmamak. Mutluyum sanmak.

Benim haddim değil hiç kimseye fikir beyanında bulunmak ama lütfen en önce kendinizi değerli görün. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz emin olun etrafta aynı şekilde değer veriyor.

Gülüyorum artık. Kendime güvenim geldi. Görüşmek isteyen bir çok kişi oldu bu kisa zamanda ama ben artık istemiyorum. Çünkü bazı şeyleri görüyorum . Eskiden baktığım şeyleri görmeye başladım yani. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntım yok. Hafta da bir kitabı bitiyorum . Eğer biriyle hayatımı birleştirmeye karar verirsem bana yeni bir pencere acacak biri olmalı. Öyle işte kızlar ..

Kızlar kusura bakmayın hemen cevap veremedim. Evet üzerinden o kadar zaman geçti. Boşandık bazen okuyorum buradaki konulari. Hatta şöyle bir şey soyleyim :) ilk açtığımda ki mesajimi okudum ve kendime üzüldüm. O zaman ki halime. Bu kadar kendimi yıpratmaya ne gerek varmış diyorum. Arada sırada arıyor oglumuzu. Bir kez görmeye geldi. Ama hiç nefret yok ona karşı içimde. Sadece bana çok büyük bir iyilik etmiş. O karanlık çukurdan çıktım ben. birine bağlı yaşamak daha doğrusu değmeyecek bir insan için sürünmek ne kötü bir hayatmis. En kötüsü de bunun farkında olmamak. Mutluyum sanmak.

Benim haddim değil hiç kimseye fikir beyanında bulunmak ama lütfen en önce kendinizi değerli görün. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz emin olun etrafta aynı şekilde değer veriyor.

Gülüyorum artık. Kendime güvenim geldi. Görüşmek isteyen bir çok kişi oldu bu kisa zamanda ama ben artık istemiyorum. Çünkü bazı şeyleri görüyorum . Eskiden baktığım şeyleri görmeye başladım yani. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntım yok. Hafta da bir kitabı bitiyorum . Eğer biriyle hayatımı birleştirmeye karar verirsem bana yeni bir pencere acacak biri olmalı. Öyle işte kızlar ..
Çok sevindim senin için gerçekten bak o zaman konularını okurkende senin bu asıl duruşuna hayran kalmıştım bak burda bir çoğu adam ne hakaretler etse neler yapsa kendini rezil edip ayrılmamakta direniyo sen en doğrusunu yaptin peki özgürlük istiyordu ya eski esin pişmanlığı varmı ne durumda şu anda

Iyi olmana gercekten sevindim. eski eş kisisi mutlu mu acaba halinden? Istediği hayata kavusabilmis mi?

Nasilsin eylul sein adina cok sevindim temiz birhayata baslamisisin.Kadinlar bazrn hissedebiliyor olacaklati Cok takilma akisina birak.
Hatirlatmak istemem ama eski esin napyor

Bu mesajı attı geçen . Aslında çok istediğin mutluluğu buldun mu diye soracaktim. Ama gerek yok diye düşündüm. Sadece rüyamda çok kötü bir halde gordum ve nasılsın diye sordum. İsimleri sildim sadece daha üzüyor mesaj ama bu kadarı yeterli sanırım

Eklentiler

• IMG_20171107_151315.webp
    IMG_20171107_151315.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 757
Bu mesajı attı geçen . Aslında çok istediğin mutluluğu buldun mu diye soracaktim. Ama gerek yok diye düşündüm. Sadece rüyamda çok kötü bir halde gordum ve nasılsın diye sordum. İsimleri sildim sadece daha üzüyor mesaj ama bu kadarı yeterli sanırım

Eylülll merhaba ne vardıda ayrıldı ? pişman gibi

Bi de gülücük koymus nasip iste derken.

Mutludur o eylul mutlu, kac kadınla konusuyodur aynı anda görevde kaç kadınla bakışıp numaralasıyodur. Bakma böyle dedigine. Karaktersiz, özlüyomuş.. hamd olsun diyo bi de, nasıl da yakışmıyor ağzına.

Sana kıyamıyorum ben hic eylül, sinirim gecmiyo bu yüzden şu adama

Bi de gülücük koymus nasip iste derken.

Mutludur o eylul mutlu, kac kadınla konusuyodur aynı anda görevde kaç kadınla bakışıp numaralasıyodur. Bakma böyle dedigine. Karaktersiz, özlüyomuş.. hamd olsun diyo bi de, nasıl da yakışmıyor ağzına.

Sana kıyamıyorum ben hic eylül, sinirim gecmiyo bu yüzden şu adama
Canımm :)
Zaten gülücük koyması çektiği acidan. O görevinden alındı anında. Sabit resmi nöbete çektiler. Mutlu olsun zaten benim isteğim o mutlu olsun da bizi tamamen unutsun.

İnsan olabilen herkesi seviyorum. Diğerlerine ise hissizim. Nefret bile beslemiyorum içimde.onun için yani bir duyguyu beslemek bile en basiti kalbinizden bir odayı yer temin etmek için ayırmak gerek.. ben kalbimin odalarını sevgiyle doldurdum. Nasiplenmek isteyene kapılar açık..

Bendede vardı aynı durum ama benim durumum farklı rahatsızlığım vardı o şekilde 5 dakika sonra olucak lari bile sezerdim veya başkasının o an ne yaptığını bilirdim iyilesince geçti ama hala gündüz ne yasayacagimi gece rüyamda görürüm sizinkide böyle bişey olabilir
Ne rahatsızlığı diye sorabilir miyim? Ben rahatsizlik olarak değil de değişik, hayatın akışına verilen virgül gibi görüyorum

Canımm :)
Zaten gülücük koyması çektiği acidan. O görevinden alındı anında. Sabit resmi nöbete çektiler. Mutlu olsun zaten benim isteğim o mutlu olsun da bizi tamamen unutsun.

İnsan olabilen herkesi seviyorum. Diğerlerine ise hissizim. Nefret bile beslemiyorum içimde.onun için yani bir duyguyu beslemek bile en basiti kalbinizden bir odayı yer temin etmek için ayırmak gerek.. ben kalbimin odalarını sevgiyle doldurdum. Nasiplenmek isteyene kapılar açık..

Ay nasıl sarılasım geldi sana :KK200:
Maşallah maşallah :nazar:

Oooh masa başı dümduz bir is versinler de canıma değsin:KK49:

şöyle aslında düşündüğümüz şeyler bir nevi çağırdığımız şeyler oluyor bazen. of ya bugün çok yoğun olacak dersiniz bazen ve gercekten öyle olur. insan hissediyor galiba bazı şeyleri farkında olmadan.

Bende geçen ki konunuzu hatırlayıp geldim. Bu konuya yorumum yok ama iyi olmanıza çok sevindim. Oğluşunuzla çok mutlu olun diyip gidiyorum :KK200:

Back
X