- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi bir kez aradım. Hanım olarak konuştum ve çok çok kısa kestim. Her ne kadar kızım la başlayan cümleler le başlayıp sıcak davransa da. Hayır tabiki takiplesmiyoruz. Onun hayatı beni zerre ilgilendirmiyor ki aynısi onun için de geçerli olmalı diye düşünüyorum. Nispet yapmaya gerek duymadım hiç. İçimden geldiği gibi yaşıyorumAilesi arıyor mu senı hıc ne bılıyım ınstagramdan falan takıplesiyor musunuz eski eşinle. Benimde kadar iyi olduğumu onun ıcın aglamadıgımı bilsin ıster içimde ki şeytan :)
Benim de sezgilerim çok kuvvetlidir. Mesela annemin alacağı kayıt sayısını her gün %95 bilirim. KPSS'ye hazırlandığım dönemde alacağım puanı virgülüne kadar rüyamda görüp eşime söylemiştim. Bir konuyla ilgili bi şey hissedersem oluyor, dediğim çıkıyor ama bundan kimseye bahsetmedim şimdiye kadar.
Aaa nasıl bi hastalık bu çok garip ilk defa duydum geçmiş olsun.
Konu sahibi iyi olmanıza sevindim, adınızı görünce hemen bakayım dedim.
Geceleri aklınıza gelen kötü düşünceleri dağıtmaya çalışın, zor şeyler yaşadınız vesvese gelmesi çok normal.
Ama sakin o kötü senaryoları gözünüzün önünde video gibi canlanmasına müsade etmeyin daha da ilerler.
O anda bağırarak şarkı söyleyin, saçma sapan bi şeyler konuşun etrafınızla. Beyninizdeki cümlelerin tamamlanmasına müsade etmeyin, hiç susmaz yoksa.
Onun dışında iyi şeyler hissetmek ve yaşamak güzel birşey umarım hep güzel şeyler olur hayatınızda![]()
Ne rahatsızlığı diye sorabilir miyim? Ben rahatsizlik olarak değil de değişik, hayatın akışına verilen virgül gibi görüyorum
Geleceği Rabbimden başka kimse bilemez. Benim anlatmak istediğim bambaşka birşeydi. Piskolojide de önsezi olarak geçiyor sanırım diye söylemiştim. Teşekkürler yine de eyorumunuz içinMusalat olmuslardi bana belki inanmıyor olabilirsiniz ama hayatta böyle şeyler yaşanıyor durumunuzda budur diyemem ama benim durumum musallatti hissetmek değil biliyordum ben yani bundan dolayı
Bende de şu şekilde oluyor. Bir gün birini düşünüyorum. Bir akraba, arkadaş vs herhangi bir tanıdık diyelim. Aynı gün o kişiyi görüyorum. Birçok kez başıma geldi. Yakınlarım da bilir.Günaydın ...
Güneşli ama serin bir İzmir sabahından herkese merhaba.. 27 yaşımdayım. Bosanali neredeyse 7 ay olacak. Sanırım :) sağlıklı guzel bir oğlum var 23 aylık. Ailemle yaşıyorum artık. Güzel düzenli bir isim de var. Hepsi tek tek sukur sebebi. Yeni hayatımda spora başladım. 2. Üniversiteye başladım. Bu süreç icinde. Tamamen tarzımı konuşmamı değiştirdim.kendimi çok daha iyi hissediyorum .O kabuğumdan siyrildim. Kendim oldum..
Dert değil belki de bilmiyorum. Ama kimseye de anlatamıyorum. Eskiden beri kötü bir şey düşünmeye korkardım. Olacakları hissediyor gibi oluyorum. Bir kaç kez arkadaşlarım da şahit oldu bu duruma. Şaşırdılar. Mesela uykuya dalmadan önce ben de hayal kuruyorum. Her zaman güzel mutlu şeyler değil elbette. Kötü insanların bana aileme en ufak bir etkisi olsa diye düşünüyorum hemen atmaya çalışıyorum kafamdan o dusunceyi. Her zaman kötü anlamda olmuyor bu. Mesela eski eşimle konuşuyorduk oğlum hakkında görüntülü aramak istedi aksam. Bende misafir gelecek şimdi arayabilirsin dedim halbuki öyle bir şey yok. Akşam babamın yanında aramasını istemediğim için öyle söylemiştim. Ama onu söylerken bir his oluyor içimde. Ve akşam yemeğini hazırlarken babama bir telefon geldi misafir geldi . Çok uzatmak istemiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım. Önsezi diye bir kavram çıktı ama içinizde böyle hisseden var mı merak ettim açıkçası.
Okuyan arkadaşlarıma teşekkürler. Sevgiyle kalın
Yakin zamanda bir arkadasimla bulustuk kizi eylul.sen gelmistin aklima.bak simdi yazdin : )Kızlar kusura bakmayın hemen cevap veremedim. Evet üzerinden o kadar zaman geçti. Boşandık bazen okuyorum buradaki konulari. Hatta şöyle bir şey soyleyim :) ilk açtığımda ki mesajimi okudum ve kendime üzüldüm. O zaman ki halime. Bu kadar kendimi yıpratmaya ne gerek varmış diyorum. Arada sırada arıyor oglumuzu. Bir kez görmeye geldi. Ama hiç nefret yok ona karşı içimde. Sadece bana çok büyük bir iyilik etmiş. O karanlık çukurdan çıktım ben. birine bağlı yaşamak daha doğrusu değmeyecek bir insan için sürünmek ne kötü bir hayatmis. En kötüsü de bunun farkında olmamak. Mutluyum sanmak.
Benim haddim değil hiç kimseye fikir beyanında bulunmak ama lütfen en önce kendinizi değerli görün. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz emin olun etrafta aynı şekilde değer veriyor.
Gülüyorum artık. Kendime güvenim geldi. Görüşmek isteyen bir çok kişi oldu bu kisa zamanda ama ben artık istemiyorum. Çünkü bazı şeyleri görüyorum . Eskiden baktığım şeyleri görmeye başladım yani. Maddi olarak çok şükür bir sıkıntım yok. Hafta da bir kitabı bitiyorum . Eğer biriyle hayatımı birleştirmeye karar verirsem bana yeni bir pencere acacak biri olmalı. Öyle işte kızlar ..
Sıkıntıları olan arkadaşlarımla konuştuğumda da aynısı söylüyorum. Herkesin ayağa kalkma gücü aslında kendinde. İçinde gizli. Ben iyi olucam ! Dedikten sonra hiç bir kuvvet engel olamaz. Ve sen iyiysen her şey iyi ve güzel. Sende güçlü ve azimlisin. Öyle olmak zorundasın. Yorulmuş olabilirsin ama derin bir nefes alıp ayağa kalk lütfen. Sonra da ellerini üzerini başını çırp üzerindeki tozlardan kurtul..cok sevindim adiniza bi o kadar da hayran kaldim dik durusunuza... keske sizin kadar guclu olsaydim icimdeki firtinalari atabilsem. ama malesef o kadar gucsuzumki acizimki... senin guclu kendinden emin durusun bana moral veriyo.. dilerim rabbimden hep guzel insanlarla karsilastirsin seni.
Aynen benim de birine anlatınca olmuyor. Anlatmasam bu sefer gerçekleştiğinde de değişik bir şey oluyor ya ben demiştim gibi. Bende sizin gibi karşılaşacağım ama ihtimal dahilinde olmayan kişileri görürüm. Yalnız değilmişim :)Benimde 6.hissim çok kuvvetlidir...
Bazen sokağa çıktığımda kimleri göreceğimi tahmin ediyorum veya bir olayı yaşarken peşinden gelecek şeyi tahmin ediyorum...
Ama bunu kendim düşündüğümde yaşıyorum eğer birine anlatırsam olmuyor...
yorumlarin bana cok iyi geliyo cok tesekur ederim. keske arkadas olsaydik keske yuz yuze gorusebilseydik. cok isterdim seni uzun uzun dinlemeyi... allah herkese ic huzuru versinSıkıntıları olan arkadaşlarımla konuştuğumda da aynısı söylüyorum. Herkesin ayağa kalkma gücü aslında kendinde. İçinde gizli. Ben iyi olucam ! Dedikten sonra hiç bir kuvvet engel olamaz. Ve sen iyiysen her şey iyi ve güzel. Sende güçlü ve azimlisin. Öyle olmak zorundasın. Yorulmuş olabilirsin ama derin bir nefes alıp ayağa kalk lütfen. Sonra da ellerini üzerini başını çırp üzerindeki tozlardan kurtul..
Aynen benim de birine anlatınca olmuyor. Anlatmasam bu sefer gerçekleştiğinde de değişik bir şey oluyor ya ben demiştim gibi. Bende sizin gibi karşılaşacağım ama ihtimal dahilinde olmayan kişileri görürüm. Yalnız değilmişim :)
Ben. :)Günaydın ...
Güneşli ama serin bir İzmir sabahından herkese merhaba.. 27 yaşımdayım. Bosanali neredeyse 7 ay olacak. Sanırım :) sağlıklı guzel bir oğlum var 23 aylık. Ailemle yaşıyorum artık. Güzel düzenli bir isim de var. Hepsi tek tek sukur sebebi. Yeni hayatımda spora başladım. 2. Üniversiteye başladım. Bu süreç icinde. Tamamen tarzımı konuşmamı değiştirdim.kendimi çok daha iyi hissediyorum .O kabuğumdan siyrildim. Kendim oldum..
Dert değil belki de bilmiyorum. Ama kimseye de anlatamıyorum. Eskiden beri kötü bir şey düşünmeye korkardım. Olacakları hissediyor gibi oluyorum. Bir kaç kez arkadaşlarım da şahit oldu bu duruma. Şaşırdılar. Mesela uykuya dalmadan önce ben de hayal kuruyorum. Her zaman güzel mutlu şeyler değil elbette. Kötü insanların bana aileme en ufak bir etkisi olsa diye düşünüyorum hemen atmaya çalışıyorum kafamdan o dusunceyi. Her zaman kötü anlamda olmuyor bu. Mesela eski eşimle konuşuyorduk oğlum hakkında görüntülü aramak istedi aksam. Bende misafir gelecek şimdi arayabilirsin dedim halbuki öyle bir şey yok. Akşam babamın yanında aramasını istemediğim için öyle söylemiştim. Ama onu söylerken bir his oluyor içimde. Ve akşam yemeğini hazırlarken babama bir telefon geldi misafir geldi . Çok uzatmak istemiyorum. İnternette biraz araştırma yaptım. Önsezi diye bir kavram çıktı ama içinizde böyle hisseden var mı merak ettim açıkçası.
Okuyan arkadaşlarıma teşekkürler. Sevgiyle kalın