hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

canım sana çok hak veriyorum söz konusu bebek olunca herkesden medet umuyorsun benim 2,5 yılık evli arkadaşım var bebegi olsun diye neler yaptı anlatamam sana teyzenin tüplerin tıkalı dedigi gibi arkadaşımada çevreden yorumlar gelirdi kız cagız iyice sitres yapardı doktoru hiç bi hastalıgı olmadıgını sabretmesini söyledi ve şuanda 3 aylık hamile sen doktoruna bak çevreden sözleri umursama biran öncede bebegin olur inşllh:teselli:

tedavi derken hormon tahlilleri usg falan onlarla uğraşıyorum ne yazıkki devlet hastanesi 1 usg için bile 1 ay sonraya gün veriyor ee tabi böyle böyle 1 sene oldu işte.
zaten bundan sonrası hsg canım.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun ....
bizde birbuçuk yıldır bekliyoruz..
tüplerde sorun yok benim açıkmış .2 kez hsg çekildim...
ama dediğinizi hiç hissetmedim.
kafanıza takmayın tüple alakalı değildir diye düşünüyorum
umarım öyledir...

takma kafana arkadas,sen sohbetin içinden işine yarayanları çek al gerisinide arkana at ne yazıkki bazen oluyor böyle şeyler bu forumda :))

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
doktorum yoktu o yüzden soramadım başka bir doktora girdim zaten progesteronum yüksek çıkmış moralim çok bozuldu adetimin 14.günü yaptırmıştım ve sonuc 19.00
endokrin uzmanına gitmen gerekiyor dedi offff uzadıkça uzuyor hadi gittim diyelim peki tedavisi nedir kaç ay sürer ve tedavi işe yararmı hiç bişi bilmiyorum mafoldumben

benim aklima cok daha sacma sorular gelmisti hamile kalmaya calistigim yillar boyunca.Hatta bir ara sperm kokulu mu oluyor,kokusuz mu diye kafa yormustum,yoksa kisiden kisiye degisiyor mu,hamile kalmakla yani spermin kalitesi ile kokusunun alakasi var mi.Sadece bir arkadasima sorabildim,burda en azindan bir suru kisinin tecrubesinden faydalanabiliyoruz.Bazi sorular heryerde herkese sorulmaz,arkadasin sorusu tam buraya gore.Konu sahibi arkadas cevabini almis artik ama yine de cevapsiz kalmasin,cogunlukla hissediyorum bende sicak bir akinti oldugunu,ama herzaman degil.Kesinlikle tuplerle alakali oldugunu sanmiyorum bu arada.En kisa zamanda hamile kalirsin insallah.

13 haftalık hamileyim eşimin boşaldığını anı yani içeride bi fışkırma yada sıcaklık hissetmedim.

ben hissediyorum canım. vajinamın içine dolan o sıcaklık duygusunu hiç bir şeye değişmem. senin kanalların tıkalı bence canım. bir doktora görünsen iyi olur.

merhaba canım bende senın gıbı anne olmak ıcın ugrasanlardanım hemde 3 senedır bızımmkısı sebebsız esımınde benım de hıc bıseyımız yok ama olmuyor ıste neyse senın soruna gelelım, hıssedıp hıssetmemeı tuplerle alakalı degıldır dıye dusunuyorum cunku bende cogu zaman hıssetmıyorum ama HSG sonuclarım yanı rahım fılmı sonuclar normal yanı tıkanık falan degıl, doktor konusunda bence hıc cekınme sormak ıstedıgın ne varsa rahatca sor bence evet belkı cahıllık belkıde komık sorular soruyoruz zaman zaman ama ne yapalım bızımde ılkdefa basımıza gelıyor dımı bende hıc canını sıkma arkadasım umarım kısa zamanda bebegıne kavusursun ...

merhaba cnm...a.s.
öncelikle şunu belirteyim bu iş biraz sabır ve zaman gerektiriyor..biliyorum çok zor ama katlanmak zorundsın...
bak bende ilk evlendiğim zamanda hemen çocuk sahibi olmak istedim eşimle hep denedik..yok olmuyor...herkes bize soruyor çocuk varmı? varmı bişeyler? sinir olurdum bu sorulara...yok derdim daha düşünmüyoruz falan diye oyalardık...ama içim içimi yerdi.bir bilseler denedeiğimizi ama olmadığını neler denirdi kimbilir!!!!
her ay ümitlenir beklerdim..ama böyle bekleyince sonuç hüsran.. ayrıca neler yemedimki...kuru incir kürü yaptım eşime keçiboynuzu kürü...daha neler neler..
en sonunda pes ettim önemsemedim sadece burdan duyduğum kadarıyla adetimin bittiği önemli günlerde ilişiye girmeye dikkat ettim..
ve sonunda küçük mucizem benimleydi.
ayrıca bende öyle hissetmedim yani...bunun tüplerle alakalı olacağını sanmıyorum..
aralık ayında doğum yaptım...çok tatlı bir bebişim var...
allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.. en kısa zamanda herkese nasip etsin ..

canım inşallah en kısa zamanda tedaviye cevap verir ve hamile kalırsın. ben hissediyorum sıcaklık olarak,ama tüplerle alakalı olduğunu sanmıyorum.
sen sadece güzel şeyler düşün o testte çift çizgiyi gördüğünü, gebeliğinin aşamalarını tek tek hayal et. aklına hiç kötü, olumsuz düşünceler getirme. bebeğin bulur seni en kısa zamanda...

:jeyyar::jeyyar:uygulanabilir diyosunnnsempatiksalakcinni

Yok,hissedilmeyen birşeyi hissediyorsa,biyolojik olarak özel bir insan sanırım kendileri...sempatiksalakcinni

Hele hele hiçbirşeye değişmem bu duyguyu diyor ya,desene biz ıskalamışız bazı şeyleri hayatta laelaelaelaelae

yani ciddi ciddi güldüm biliyomusun...kaydirigubbakcemile3 çok alem insanlar var burda :teytey:

:içelim::içelim:

ilk defa duyuyorum ..........tüplerle alakalı olduğunu yani tıkalı yada açık olmasının anlaşılabileceğini......benimkiler apaçık ozaman ben çok yoğun hissediyorum o anı....hiç aklıma gelmezdi böyle bişi olca ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…