- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
tedavi derken hormon tahlilleri usg falan onlarla uğraşıyorum ne yazıkki devlet hastanesi 1 usg için bile 1 ay sonraya gün veriyor ee tabi böyle böyle 1 sene oldu işte.
zaten bundan sonrası hsg canım.
konu o kadar saptırılmışki saçma gelebilir ona birşey demiyorum ama neresi özel hayat acaba bence çok özel bi soru değil oranıza buranıza elma yağı sürün yok efendim ayaklarınızı kaldırıp 30 dk durun bunlar açık seçik değilmi bunlara niye aaaa bende yapıyım ayyy allah razı olsun deniliyor ben burda sadece bi soru sordum oturupta bana nasıl ilişkiye girdiğinizi yazın demedim yok arkadaşım o sıcaklığı hissetmiyorum dersiniz yada hissediyorum dersiniz bende cevabımı alıp teşekkür ederim konuda kapanır rica ediyorum konuyu başka yerlere taşımayalım 2.5 yıldır anne olmak için uğraşıyorum her türlü soru aklımı kurcalamaya başladı artık bende bir sorayım bayanlara diye açtım buraya konuyu lütfen sorumu beğenmeyenler cevap vermesinler ben burda anket yapmıyorum güzelce bi soru soruyorum çünkü amacım cevap almak hoşmu çirkini hurafemi saçmamı orası beni ilgilendirmez.
ben hissediyorum canım. vajinamın içine dolan o sıcaklık duygusunu hiç bir şeye değişmem. senin kanalların tıkalı bence canım. bir doktora görünsen iyi olur.
slm kızlar 2.5 yıllık evliyim ve son 1 senedir anne olmayı çok istiyorum tedaviler falan derken gecenlerde teyzemin sorduğu bir soru kafamı çok karıştırdı şimdi bende o soruyu sizlere sormak istedimeşinizle ilişkiye girdiğinizde eşinizin boşalma anını hissediyormusunuz yani içinizde o an bi sıcaklık bi fışkırma hissediyormusunuz?
ben hiç hissetmiyorum:kedi:
teyzeme hiç hissetmiyorum dediğimde kız senin tüpler tıkalı falan olmasın dedi eyvahedigeldismilebilmiyorum valla tedavi devam ediyor daha hsg ye gelmedik dedim peki kızlar siz söyleyin hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???:uhm:
ben hissediyorum canım. vajinamın içine dolan o sıcaklık duygusunu hiç bir şeye değişmem. senin kanalların tıkalı bence canım. bir doktora görünsen iyi olur.
yaa bende merak ettim nasıllllll anlayosunfisfisfis
waalhi merak etimaklinialirimsmile
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
doktorum yoktu o yüzden soramadım başka bir doktora girdim zaten progesteronum yüksek çıkmış moralim çok bozuldu adetimin 14.günü yaptırmıştım ve sonuc 19.00
endokrin uzmanına gitmen gerekiyor dedi offff uzadıkça uzuyor hadi gittim diyelim peki tedavisi nedir kaç ay sürer ve tedavi işe yararmı hiç bişi bilmiyorum mafoldumben
cevabı bende bekliyorum...
öğrenelimde bizde o hazzı hiçbişeye değiştirmeyelim kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar:uygulanabilir diyosunnnsempatiksalakcinni
Yok,hissedilmeyen birşeyi hissediyorsa,biyolojik olarak özel bir insan sanırım kendileri...sempatiksalakcinni
Hele hele hiçbirşeye değişmem bu duyguyu diyor ya,desene biz ıskalamışız bazı şeyleri hayatta laelaelaelaelae
yani ciddi ciddi güldüm biliyomusun...kaydirigubbakcemile3 çok alem insanlar var burda :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?