• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

canım gelen sıvıyı hissedip hissetmediğimizi sormuş ben hissediyorum ama tüplerin açıklığıyla ilgisi varmı bilemem boshayallersmile

anladım bitanem..bende güzelce detaylı anlattım..
spermleri HİSETMENİZ MÜMKÜN DEĞİİİİİİL.BENİM ŞU ANDA KARNIMDA İYİ BICIRIK VAR SÜREKLİ TAKLA ATIYOLAR ULTRASYONDA GÖRÜYORUM AMA BANA SORARSAN HİSETMİYORUUM..
ha hisettiğin şey bahsettiğim şeydir .spermleri kimse hisetmez..
o teyzsei öylesine sormuştur bencee BUDA BENİM FİKİRM..noluyosa bu fikireeeeolumunekankayizsmile

anladım bitanem..bende güzelce detaylı anlattım..
spermleri HİSETMENİZ MÜMKÜN DEĞİİİİİİL.BENİM ŞU ANDA KARNIMDA İYİ BICIRIK VAR SÜREKLİ TAKLA ATIYOLAR ULTRASYONDA GÖRÜYORUM AMA BANA SORARSAN HİSETMİYORUUM..
ha hisettiğin şey bahsettiğim şeydir .spermleri kimse hisetmez..
o teyzsei öylesine sormuştur bencee BUDA BENİM FİKİRM..noluyosa bu fikireeeeolumunekankayizsmile
ay yerim ben onları nasılar sağlıkları iyidir umarım
evet canım bende onu diyorum zaten

doogu arkadaşimmm:1hug:

buyrunnnnnnnnn dimi kız bacım

ya uydurmayın hissettiğiniz tek olay sizin kasılmalarınız içinize tazyikli sumu tutuluyoki bariz bir durum olsun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3allah canını almazsın senin TAZİKLİ SUUU hee foşuur foşur hemidekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla bazılarına saçma gelsede bana nedense hiç saçma gelmedi ..neyse aklinialirimsmile
canım benimde yengem bana sperm raheme girince sıcaklık olur demişti ama ben hiç o sıcaklığı hisetmedim :kedi:ama tüplerimde çok şükür açık sorun eşimde maalesef

tabiki saçma değil nelerin hesabını yapıyoruz hemde allah biliyo

ay yerim ben onları nasılar sağlıkları iyidir umarım
evet canım bende onu diyorum zaten

ye ye teyzesi zaten herkez yiğe yiğe bana bişey kalmayacak..
çok şükkür iklimim iyiler maşallaaah.rabbime bol bol dua ediyorum HERKEZİN GÖBÜŞÜ DOLSUUUN İNŞALLAAAH..:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3allah canını almazsın senin TAZİKLİ SUUU hee foşuur foşur hemidekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 [/QUOTE]

:hulya: napıyım ortam soğudu ısıtmak lazım:sm_cool:

ye ye teyzesi zaten herkez yiğe yiğe bana bişey kalmayacak..
çok şükkür iklimim iyiler maşallaaah.rabbime bol bol dua ediyorum HERKEZİN GÖBÜŞÜ DOLSUUUN İNŞALLAAAH..:1hug:

oy kıyamam onlara ben sağlıkla sıhatle gelsinler inş amiiinnn canımmm hayırlısı hakkımızda

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3allah canını almazsın senin TAZİKLİ SUUU hee foşuur foşur hemidekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:hulya: napıyım ortam soğudu ısıtmak lazım:sm_cool:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya o hissettiğini söyleyen ablaların rahimağızlarını tebrik ediyorum cidden, termostat taktırmış olmalılar zahir. soru dışardan bakıldığında saçma değil elbet fakat doğru cevabı bilince gerçekten saçma geliyor.
cevaba gelecek olursak: 2 senelik evli ve 30 haftalık hamileyim; varolduğu söylenen sıcak tazyiği hiç ama hiç hissetmedim. yoksa benim tüplerim mi tıkalı? yoksa aslında ben hamile değil miyim?
:uhm:

valla hem soru soruyor yardım istiyorsunuz hem cevap verene fırça atıyorsunuz, hiç hoş değil,
zaten beklediğiniz cevapları duymak istiyorsanız, beklediğim cevapları verin diye not düşün bari
ayrıca bence teyzeniz abartmış, itfaye hortumu mu, fışkırma hissedilirmiş falan, daracık yerde kaygan zeminde, gelen sıvının miktarı ne ki zaten, bi kaç litre sanki, bence biraz kadın ve erkek anatomisi araştırın hurafeler inanacağınıza

bunu bende merak etmiştim vakti zamnında cocuğu olan bir arkadasıma sormuştum o da hissetmediğini söylemişti.azarlamayın insanları arkadaslar olan olmayanın halinden anlamaz herşeyi değerlendirip öğreneceğiz tabi ki de...süte oturunca hurafe olmuyor da bu mu hurafe oluyor,sütü olayını da bu forumda okudum ben.

valla hem soru soruyor yardım istiyorsunuz hem cevap verene fırça atıyorsunuz, hiç hoş değil,
zaten beklediğiniz cevapları duymak istiyorsanız, beklediğim cevapları verin diye not düşün bari
ayrıca bence teyzeniz abartmış, itfaye hortumu mu, fışkırma hissedilirmiş falan, daracık yerde kaygan zeminde, gelen sıvının miktarı ne ki zaten, bi kaç litre sanki, bence biraz kadın ve erkek anatomisi araştırın hurafeler inanacağınıza

evtt arkadaşim:)opuyorumnanaktan

Back