- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
bunu bende merak etmiştim vakti zamnında cocuğu olan bir arkadasıma sormuştum o da hissetmediğini söylemişti.azarlamayın insanları arkadaslar olan olmayanın halinden anlamaz herşeyi değerlendirip öğreneceğiz tabi ki de...süte oturunca hurafe olmuyor da bu mu hurafe oluyor,sütü olayını da bu forumda okudum ben.
slm kızlar 2.5 yıllık evliyim ve son 1 senedir anne olmayı çok istiyorum tedaviler falan derken gecenlerde teyzemin sorduğu bir soru kafamı çok karıştırdı şimdi bende o soruyu sizlere sormak istedimeşinizle ilişkiye girdiğinizde eşinizin boşalma anını hissediyormusunuz yani içinizde o an bi sıcaklık bi fışkırma hissediyormusunuz?
ben hiç hissetmiyorum:kedi:
teyzeme hiç hissetmiyorum dediğimde kız senin tüpler tıkalı falan olmasın dedi eyvahedigeldismilebilmiyorum valla tedavi devam ediyor daha hsg ye gelmedik dedim peki kızlar siz söyleyin hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???:uhm:
bence hiç saçma değil çünkü çocuk sahibi olan 3 bayana sordum hissettiklerini söylediler ama benim gibi çocuğu olmayanlar hissetmediklerini söylediler demekki bi problem var diye burdaki bayanlarada sormak istedim ayrıca ben sorum saçma mı değilmi diye sormuyorum.
1 yıldır tedavi görüyosanız ilk önce rahim filmin çekilmeliydi..
allah korusun ya tüplerin tıkalıysa 1 yıllık emek boşa gider.
canım benım kzım var 1 yasında dusunuyorumda bende hıssetmıyodum yanı bence tuplerle alakalı degıldır durumun dıye dusunuyorum ınsallah ez vakıtte allh sana tattırır annelıgı hoscakal
ne alaka ben anlamadım sanki o çok sıcak veya soğukmu hepsi vucut ısısnda benim açık öle bişe hissi olmadı saçma
ya hurafe saçma yada mantıklı her neyse bi soru sordum sorduğuma soracağıma pişman oldum.
ama istediğim cevabıda aldım bundan sonrası sizin için muhabbet olsun kızlar.
:)))))))))gecen topıkte bır soru sordum sen verdıklerı cevbı gorsen cınnet gecırırdın :)her kafadan bır ses bencede alakalı deıldır canım.ama genede bır doktora sormanda fayda var dıe dusunuorum.
katılıyorum...bazılarının anlama sorunu var,bende başka bir yerde başka birşey yazdım,kadının teki bana saydırıyor hemde neler neler halen bakıp görebilirsiniz...
pes valla..
Merhaba ben evli değilim..bahsettiklerinizi de yaşamadım,öylesine gezinirken konu ilgimi çekti ve okumaya başladım.. pptya bir sorun yaşıyormuş ve bunu burda paylaşmış kendisini tanıyor muyuz hayır..özel hayatını ne şekilde paylaşıyor o halde??? kendini deşifre mi ediyor burda??
bu tür konular hakkında bilgi istemesi neden yanlış olsun ki??kendisi gibi böyle bir sorun yaşayan ya da aramızda jinekolog olabilir onlardan yorum almak istemiş işte ne var bunda???ancak genel olarak konuyu saptırmaya o kadar meraklı bir milletiz ki burda da boş durmamışız..konunun saçmalığını dile getiren ve hatta bir ara neredeyse konu sahibine beni dinlemek zorundasın şeklinde yaklaşan bayan konuyu o kadar çok sevmiş olacak ki kendisine söylenen herşeye cevap vermek üzere anlaşılan sayfayı hiç kapatmamış.. bırakın da konusuyla ilgili bilgi alabilsin konuyu gereksiz sohbetlerle saptırmayın..
ben hissetmiyorum ya da hissediyorum tüplerle ilgilidir ya da ilgili değildir dersin yorumunu yaparsın çıkarsın forumdan.. neyin çekişmesi ki bu anlayamadım ben??
Merhaba ben evli değilim..bahsettiklerinizi de yaşamadım,öylesine gezinirken konu ilgimi çekti ve okumaya başladım.. pptya bir sorun yaşıyormuş ve bunu burda paylaşmış kendisini tanıyor muyuz hayır..özel hayatını ne şekilde paylaşıyor o halde??? kendini deşifre mi ediyor burda??
bu tür konular hakkında bilgi istemesi neden yanlış olsun ki??kendisi gibi böyle bir sorun yaşayan ya da aramızda jinekolog olabilir onlardan yorum almak istemiş işte ne var bunda???ancak genel olarak konuyu saptırmaya o kadar meraklı bir milletiz ki burda da boş durmamışız..konunun saçmalığını dile getiren ve hatta bir ara neredeyse konu sahibine beni dinlemek zorundasın şeklinde yaklaşan bayan konuyu o kadar çok sevmiş olacak ki kendisine söylenen herşeye cevap vermek üzere anlaşılan sayfayı hiç kapatmamış.. bırakın da konusuyla ilgili bilgi alabilsin konuyu gereksiz sohbetlerle saptırmayın..
ben hissetmiyorum ya da hissediyorum tüplerle ilgilidir ya da ilgili değildir dersin yorumunu yaparsın çıkarsın forumdan.. neyin çekişmesi ki bu anlayamadım ben??
AFFERİN KIZ DOĞRU YAZMIŞSIN WALLA
YORUM YAPANLARIN AKSİNE BEN O BASINCI HİSSEDİYORUM
BENDE Mİ Bİ SORUN VAR kafamçokkarıştı
TAM BOŞALIRKEN O ANI HİSSEDİYORUM WALLAHİ BEN Mİ GARİBİM ONU ÇÖZEMEDİM.1,5 YILLIK EVLİYİM TÜPLERİM NE ALEMDE BİLMİYORUM AMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?