hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

evet anlamıyolar canım halden tabiki deneye deneye öğrenicez süt olayıda yapılıyo çok fayda görenlerde var üstelik a.s

1 yıldır tedavi görüyosanız ilk önce rahim filmin çekilmeliydi..
allah korusun ya tüplerin tıkalıysa 1 yıllık emek boşa gider.

canım benım kzım var 1 yasında dusunuyorumda bende hıssetmıyodum yanı bence tuplerle alakalı degıldır durumun dıye dusunuyorum ınsallah ez vakıtte allh sana tattırır annelıgı hoscakal

1 yıldır tedavi görüyosanız ilk önce rahim filmin çekilmeliydi..
allah korusun ya tüplerin tıkalıysa 1 yıllık emek boşa gider.

tedavi derken hormon tahlilleri usg falan onlarla uğraşıyorum ne yazıkki devlet hastanesi 1 usg için bile 1 ay sonraya gün veriyor ee tabi böyle böyle 1 sene oldu işte.
zaten bundan sonrası hsg canım.

ya hurafe saçma yada mantıklı her neyse bi soru sordum sorduğuma soracağıma pişman oldum.
ama istediğim cevabıda aldım bundan sonrası sizin için muhabbet olsun kızlar.

ne alaka ben anlamadım sanki o çok sıcak veya soğukmu hepsi vucut ısısnda benim açık öle bişe hissi olmadı saçma

ya hurafe saçma yada mantıklı her neyse bi soru sordum sorduğuma soracağıma pişman oldum.
ama istediğim cevabıda aldım bundan sonrası sizin için muhabbet olsun kızlar.

:)))))))))gecen topıkte bır soru sordum sen verdıklerı cevbı gorsen cınnet gecırırdın :)her kafadan bır ses bencede alakalı deıldır canım.ama genede bır doktora sormanda fayda var dıe dusunuorum.

:)))))))))gecen topıkte bır soru sordum sen verdıklerı cevbı gorsen cınnet gecırırdın :)her kafadan bır ses bencede alakalı deıldır canım.ama genede bır doktora sormanda fayda var dıe dusunuorum.

katılıyorum...bazılarının anlama sorunu var,bende başka bir yerde başka birşey yazdım,kadının teki bana saydırıyor hemde neler neler halen bakıp görebilirsiniz...

pes valla..

Merhaba ben evli değilim..bahsettiklerinizi de yaşamadım,öylesine gezinirken konu ilgimi çekti ve okumaya başladım.. pptya bir sorun yaşıyormuş ve bunu burda paylaşmış kendisini tanıyor muyuz hayır..özel hayatını ne şekilde paylaşıyor o halde??? kendini deşifre mi ediyor burda??

bu tür konular hakkında bilgi istemesi neden yanlış olsun ki??kendisi gibi böyle bir sorun yaşayan ya da aramızda jinekolog olabilir onlardan yorum almak istemiş işte ne var bunda???ancak genel olarak konuyu saptırmaya o kadar meraklı bir milletiz ki burda da boş durmamışız..konunun saçmalığını dile getiren ve hatta bir ara neredeyse konu sahibine beni dinlemek zorundasın şeklinde yaklaşan bayan konuyu o kadar çok sevmiş olacak ki kendisine söylenen herşeye cevap vermek üzere anlaşılan sayfayı hiç kapatmamış.. bırakın da konusuyla ilgili bilgi alabilsin konuyu gereksiz sohbetlerle saptırmayın..
ben hissetmiyorum ya da hissediyorum tüplerle ilgilidir ya da ilgili değildir dersin yorumunu yaparsın çıkarsın forumdan.. neyin çekişmesi ki bu anlayamadım ben??

Al benden de o kadar... :içelim:

AFFERİN KIZ DOĞRU YAZMIŞSIN WALLA

YORUM YAPANLARIN AKSİNE BEN O BASINCI HİSSEDİYORUM
BENDE Mİ Bİ SORUN VAR kafamçokkarıştı
TAM BOŞALIRKEN O ANI HİSSEDİYORUM WALLAHİ BEN Mİ GARİBİM ONU ÇÖZEMEDİM.1,5 YILLIK EVLİYİM TÜPLERİM NE ALEMDE BİLMİYORUM AMA

konu o kadar saptırılmışki saçma gelebilir ona birşey demiyorum ama neresi özel hayat acaba bence çok özel bi soru değil oranıza buranıza elma yağı sürün yok efendim ayaklarınızı kaldırıp 30 dk durun bunlar açık seçik değilmi bunlara niye aaaa bende yapıyım ayyy allah razı olsun deniliyor ben burda sadece bi soru sordum oturupta bana nasıl ilişkiye girdiğinizi yazın demedim yok arkadaşım o sıcaklığı hissetmiyorum dersiniz yada hissediyorum dersiniz bende cevabımı alıp teşekkür ederim konuda kapanır rica ediyorum konuyu başka yerlere taşımayalım 2.5 yıldır anne olmak için uğraşıyorum her türlü soru aklımı kurcalamaya başladı artık bende bir sorayım bayanlara diye açtım buraya konuyu lütfen sorumu beğenmeyenler cevap vermesinler ben burda anket yapmıyorum güzelce bi soru soruyorum çünkü amacım cevap almak hoşmu çirkini hurafemi saçmamı orası beni ilgilendirmez.

işte canım bende neden hissetmiyorum acaba diye kendi kendime soruyorum tüplerle alakalı olduğunu söyleyen ben değilim teyzem bana kız yoksa tüplerin tıkalı olmasın diye söyledi bende aaa tamam o zaman kesin ondandır demedim zaten bi hsg kaldı diğer sonuçlarım iyi ama ben bunu yarın doktoruma soracağım belkide kimisi hisseder kimisi hissetmez normaldir belki bilemiyorum yani.

doktora ssorduktan sonra bızlerıde haberdar edersen cok sevınırım....bu konuda burda kapanır hıc deılse :))))cok olay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…