- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
Bende cevap vereyim o zaman hissetmiyorum ama 3 ay önce hamile kaldım ne iş kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
valla hem soru soruyor yardım istiyorsunuz hem cevap verene fırça atıyorsunuz, hiç hoş değil,
zaten beklediğiniz cevapları duymak istiyorsanız, beklediğim cevapları verin diye not düşün bari
ayrıca bence teyzeniz abartmış, itfaye hortumu mu, fışkırma hissedilirmiş falan, daracık yerde kaygan zeminde, gelen sıvının miktarı ne ki zaten, bi kaç litre sanki, bence biraz kadın ve erkek anatomisi araştırın hurafeler inanacağınıza
:roflol::roflol::roflol: he ya ne iş kaydirigubbakcemile2
bende hissetmeyenlerdenim ve iki cocugum var :) onla pek alakasi oldugunu sanmiyorum canim... ocuk olmuyo diye bu soruyu sordugunun farkindayim sacma bulmuyorum o yüzden ama doktora gitmedinmi sorunun ne oldugunu bilmiomusun cocuk neden olmuo fln.. kulaktan duyma seylere takilip düsünme bence canim..
bence hiç saçma değil çünkü çocuk sahibi olan 3 bayana sordum hissettiklerini söylediler ama benim gibi çocuğu olmayanlar hissetmediklerini söylediler demekki bi problem var diye burdaki bayanlarada sormak istedim ayrıca ben sorum saçma mı değilmi diye sormuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?