hissediyormusunuz hissetmiyormusunuz???

Bende cevap vereyim o zaman hissetmiyorum ama 3 ay önce hamile kaldım ne iş kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

çok güldüm arkadaşım ya itfaiye hortumu :roflol::roflol: Allah ta seni güldürsün favori cevabım bu benim :roflol:

hissetmiyorum, düşükle sonuçlansa da hamilelik gerçekleşti ayrıca film çektirdim, histeroskopi yapıldı tüplerde de problem yok ve üstteki arkadaşa katılıyorum :)

bende hissetmeyenlerdenim ve iki cocugum var :) onla pek alakasi oldugunu sanmiyorum canim... ocuk olmuyo diye bu soruyu sordugunun farkindayim sacma bulmuyorum o yüzden ama doktora gitmedinmi sorunun ne oldugunu bilmiomusun cocuk neden olmuo fln.. kulaktan duyma seylere takilip düsünme bence canim..

hislerimi kaybetmişim galiba. bence hissediyorum diyen arkadaşlar o andaki kasılmaları hissediyorlar. hani sürekli olmuyor meni gelişi o geliş anında ki kasılmaları hissediyorsunuz bence. ama o sıcaklık sıvıyı falan hissetmiyorum bende. hiçte hissetmedim. ama hamileyim çok şükür. allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inş.

canım ben 2.5 yıldır tedavi görüyorum zaten ama ne yazıkki hormonlarımdan tüplerime bakma sırası gelmedi teyzemde hissetmiyorsan acaba tüplerin tıkalı olabilirmi dedi buna bende inanmıyorum ve buna bağlamıyorum ama bana sorulan soruyu birde sizlere yönelteyim nasıl cevap alıcam diye buraya yazdım doktoruma soracaktım ama gittiğimde kendisi yoktu başka bi dr a girdim onada sormaya çekindim zaten adam birşey sormama da fırsat vermedi al bunları endokrine git diye salladı başından tedavi görüyorum görüyorum bişey olduğu yok ister istemez her soruya acaba diye takılıyorum ee doğal olarak.

güzel kardeşim cidden beni çok ğüldürdün okuyunca açıkcası çok ama çok saçma geldi bana ama biraz okuyunca hani olmayınca ne duysan doğrumu acaba mantığı var galiba 14 senelik evliyim iki tane çoçuğum var güzel kardeşim bunun senin söylediğin şeyle uzaktan yakından ilğisi yok ikinizde saglıklıysanız zaten hissetsende olur hissetmesende olur ayrıca itfaiye hortumumu diye benzetme yapan arkadaşa katılıyorum yani sağlık sperm ve saglıklı yumurtayla fışkırmdan da olur sana geçmiş olsun

evet canım ne yazıkki çocuğu olanlara bu tür sorular saçma geliyor ama inan insan çaresiz kalınca her duyduğuna inanmak ve uygulamak zorunda kalıyor seni güldürdüğüm için sevindim.

çaresiz kalınca her yolu deniyoruz malesef...bizim geçtiğimiz yollardan geçmeyenler yaptıklarımıza gülüp geçiyor...haklı olarak.çünkü ben bile bazen napıyorum ben ya deyip kendime gülüyorum...
inşallah hep gülüp geçersiniz arkadaşlar allah kimseyi böyle sınamasın

siteyi çok detaylı bilmediğimden kullanıcı panelimde bir yazı gördüm.anladığım kadarıyla özel msg gibi birşey o. buraya yazdığım gibi ayneeenn o bahsi geçen arkadaş bu konunun feci takipçisi olmuş ve sadece konuyu açana değil, buraya yorum yapanlara da laf yetiştirme derdinde..o arkadaşı anlamaya çalışmayacağım, boşa zaman harcamaya değmez ama anlamadığım daha önemli birşey neden burdan değil de özelden laf yetiştirmiş ilginççç )ve bu msgımın sonrasında o arkadaş burdan ya da yine özelden birşey yazsa da herhangi bir cevap yazmayacağım kendisine zira ben kimseye laf yetiştirme çabasında değilim..

benim buradaki amacım yeni şeyler öğrenmek,yardım ricasında bulunanlara bilgim varsa paylaşmak;
birilerine sataşmak,kişiler için önemli konulara dalga geçerek yaklaşmak değil..hele hele bunları yapıp önüme gelene laf yetiştirmek hiç değil..

Son düzenleme:

hakkaten cok mantıksız bir konu olmus,,,hic bir ilgisi yok ki..
yumurtalıklara doğru uzanan,8-10 cm uzunluğundaki boru seklinde ince yapıdır,spermler yumurtayı burda döller.tüplerin acıklaması budur.ve fark etti isen burda döllenme işlemi gercekleşir diyor,ilişkiden bahsetmiyor..üstelik bu his orgazm olup olmamakla alakalı.ve o an sürtünmenin getirdiği sıcaklıkla pozisyonla da ilgili..
bence doktora gidin.. kaydirigubbakcemile2
bunu da cok fazla bence ulu orta konusmayın hihoyyyt

arkadaslar size matiksiz gelmis olabirli mantiksiz geldiyse yorum yapmayin yazmadan gidin niye yargiliosunuzki onu anlamis degilim kiz merak etmis sormus ya niye tepki veriosunuzki.. hisseden varmis hissetmeyen varmis okadarda mantiksiz degilmis demekki bakin... Yapmayin lütfen ya sacma bulanlar yazmasinlar ozaman bukadar basit anlamsiz buluosaniz yazmayin cvp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…