hislerimi oturtamiyorum icimde.

Sade_Bilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
297
852
33
Merhaba arkadaslar 36 yasinda bekar bir kadinim.

calistigim is yerinde bir kac aydir bir müsterimiz var. ilk baslarda gayet normal biri gibi nötr düm. kendiside keza öyleydi normal sohbet ediyor, gülüyor sakalasiyordu. sürekli abileriyle geliyordu. bu arada hepsi olgun yaslardalar.

birgün neden nasil oldu bilmiyorum etkilenmeye basladim. Sanirim kendiside öyle olacak ki, o sen sakrak sakalasan adam yanimda kekelemeye basladi, heyecanlanmaya basladi. gayet sakin davranmaya basladi. sanki heyecanini bastrir gibi. keza ayni durum benim icinde gecerli. kalemle yazarken titrememek, normal nefes almaya calisirken dahada belli ediyorum. kipkirmizi oluyorum, nefes alamiyorum sanki. oda ben tuhaf davraninca gülmeye basliyor. sürekli diger is arkadasima gidiyor normal sohbet ediyor, benim yanimda süt dökmüs kedi gibi. birbirimize bakamiyoruz.

Ama sürekli beni izliyor. kac kere ona baksam hep bana baktigini fark ediyorum. Ilk baslarda gözlerini kaciriyordu, ancak artik onuda yapmiyor. gözlerimin icine bakmaya calisiyor. ben heyecandan bakamiyorum. kacacak delik ariyorum. Diger is arkadaslarimin yaninda müthis rahat sohbet ediyor. Benim yanimda süt dökmüs kedi.

sürekli tek gelmeye basladi. bazi günler cok sakin, kendini dizginlemeye calisiyormus gibi. bazi günler ben günaydin vs. dedigim de neseli. BU sefer bende haliyle uzak durmaya calisiyorum, tanimiyorum, evli mi degil mi bilmedigim icin kendimi dizginlemeye calisiyorum.

ancak artik 7-24 aklimda sürekli onu görmek istiyorum. Onu gördügümde kalbim yerinden firlayacakmis gibi oluyorum. cevremdeki is arkadaslarimda fark etmis olacaklar ki, gülüp duruyorlar.

bu ay is yerimde son calismam. onu nasil görecegim ne yapacagim bilmiyorum da.

Ben ne yapcagimi bilemiyorum. Bana akil verin a dostlar.

sorun su ki, eskiden sohbet edebiliyordum. simdi heyecandan konusamiyorum, bakamiyorum :/ Hep konu gecmeden nasil diyecegim bu ay son diye.

Toplu şekilde oturup bir sohbet ortamı olduğunda bu ayın orada son ayınız olduğunu söyleyin. Ne bileyim en olmadı bir işi bahane edin, bunu halletmem lazım ay sonuna kadar buradan gidince sıkıntı olmasın tarzında bir cümle kurun. Gideceğinizi anlayınca bir şeyler hissediyorsa mutlaka bir çaba sarf eder. Ya telefonunuzu alır ya sosyal medyadan ekler. Bir şekilde iletişimi koparmamaya çalışır.
Tabi en önemlisi evli olup olmadığını öğrenin biran önce. Yakın arkadaşınız varsa ona sorun, sosyal medyadan stalklayın. Evli falansa kaptırmayın kendinizi.

zaten bu yüzden cok temkinli davraniyorum. Bir keresinde abisi ile olan sohbetine tanik oldum, iste bu kizdan bahsediyorum der gibi birseydi. o anda arkam dönüktü, sirf ben vardim. abisi benimle sürekli sohbet halinde.

kizkardesim de oradayken abisi yasimi vs sormus.

ortak bir arkadasimiz var ayni yerde calistigimiz. sürekli onun yanina gidiyor kendisi sürekli fisildasip duruyorlar. Bana bakip gülüyor. Ortak arkadas bana iste soruyor kimse yok dimi falan gibisinden, sanki oda anlamaya calisiyor. anlamadim gitti, birseyler var ama ne oldugunu cözemedim. :))

toplu sekilde olunan ortam olmuyor maalesef. yaninda konusabilsem konusacam, eskiden ikimizde cok normal sohbet edebiliyorduk, ama simdi ikimizde dut yemis bülbül gibiyiz

Bu adam muhtemelen evlidir. Yaslar olgun diyorsunuz normal bir adam bu kadar kekeliyorsa bir adim atardi.

Güzel şeyler olacakmış gibi hissettim anlattıklarınızdan :) Karşılıklı bence de hisleriniz. Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah güzel şeyler olur. Güncellemeler olursa bizi de bilgilendirirsiniz artık :)
Kimse bilmiyor mu bu adamın medeni halini? Ama anlattığınıza bakılırsa arkadaşınızda çöpçatanlık peşinde ki bu da adamın bekar olduğunu gösterir. Evli adama çöpçatanlık yapacak değillerdir.

Bu adam muhtemelen evlidir. Yaslar olgun diyorsunuz normal bir adam bu kadar kekeliyorsa bir adim atardi.
olgun derken 40-45 civaridir. diger kardesi cocuguylada geliyor. hatta oda beni izlemeye aldi hatta garipsiyorum da bu durumu. ama digerini göremedim. bu durum yaklasik bir aydir olustu. ve hergün görmüyüyorum. olabilirde bu yüzden temkinliyim.

herseyin hayirlisi olsun. Ama böyle heyecan yasamak hos :)))

Gitmenize yakin veya son gün veda edip ayrılacağınızı söyleyin yekten. İletişimi devam ettirmek isterse muhakkak numaranızı vs alacaktir

Aşık olmuşsunuz.O kişinin evli olup olmadığını ögrenme iimkaniniz yokmu acaba Evli değilse karşılaştığımız zaman bu ay son olduğunu soyleyip daha Güler yüzlü ilgili davranirdim

bende öyle düsünüyorum, hatta o ortak arkadasimiz benim numarami vs kayit etti. Isten ciksan mutlaka hep görüselim vs. derdinde. Nerede oturdugumuda biliyor.

Yasimi soran abisi. hayirlisi bakalim :)
Ben is yerinde geldi gelecek heyecan yapa durayim Görüncede kacacak delik arayayim. elim ayagim birbirine giriyor. hatta bir keresinde o ortak arkadas benim yapmam gerekenlere atlayip durdu. Ben onun karsisinda öylece sap gibi kaldim. Bu sefer hoslandigim da gülmeye basladi. Elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum cünkü.

böyle durumlarda nasil sakin kalirim?

Bakin niyetin sizi uzmek degil umarim evli degildir ve guzel bir baslangic yaparsiniz ama bu yaslardaki adam yuksek olasilikla ya evlidir ya bosanmistir. Iki turlusu de riskli cunku bosanmis olsa neden bosandigini bilmek lazim. Sizi cok temkinli bulmadim kizarip bozaran halleriniz bana hic temkinli gelmedi. Dikkatli olun derim.

heyecanlanmami maalesef kontrol altina alamiyorum. gülmemek icin sakin kalmaya calisiyorum yapabildigim bu. uzak kalmaya calisiyorum.

Sosyal medyada detaylıca incelediniz mi ?
Oradan bekar mi evli mi bulabilirsiniz belki.
İş derken nasıl bir iş detaylı bilgilere ulaşma imkanınız yok mu bı şekilde ?
Hislerinizi anlıyorum ama 36 yaşında kadinsiniz öyle ya da böyle bir şeyler yapmanız lazım medeni durumu öğrenip.
Eğer evliyse sizin açınızdan kötü olur çünkü zaman geçtikçe.
Bekarsa da ona göre bı adım atarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…