- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Bakin niyetin sizi uzmek degil umarim evli degildir ve guzel bir baslangic yaparsiniz ama bu yaslardaki adam yuksek olasilikla ya evlidir ya bosanmistir. Iki turlusu de riskli cunku bosanmis olsa neden bosandigini bilmek lazim. Sizi cok temkinli bulmadim kizarip bozaran halleriniz bana hic temkinli gelmedi. Dikkatli olun derim.
walla ben yasim gencken cekinirdim ama artik oyle dusunmuyorum, biraz rahat olun. ben olsam ortak kisilere direk evli mi diye sorardim. hayrola vs derlerse de ay merak ettim nolmus deyip kahkaha atarim. kendinizi bu kadar kasmayin bence. adamin bu kadar cekingen olmasi bana evli vs oldugu icin tereddutlu oldugunu dusundurdu acikcasi... eger pisirik degilse, hoslanan her bekar erkek adim atar bence..problem su ki, tam bir sohbet muhabbet ortami olusmuyor. sosyal medyadan arayip bulmaya calistim, anca sadece ismini biliyorum. diger ortak arkadasada sormak istemiyorum cekiniyorum acikcasi.
Çok tatli geldi bu heyecanlariniz. Bence sen kimseye çaktirmadan araşdir. Bekarsa, düzgünse kendini uzak tutma. Yani en azindan sana açilma niyeti varsa geri çekmesin kendisiniMerhaba arkadaslar 36 yasinda bekar bir kadinim.
calistigim is yerinde bir kac aydir bir müsterimiz var. ilk baslarda gayet normal biri gibi nötr düm. kendiside keza öyleydi normal sohbet ediyor, gülüyor sakalasiyordu. sürekli abileriyle geliyordu. bu arada hepsi olgun yaslardalar.
birgün neden nasil oldu bilmiyorum etkilenmeye basladim. Sanirim kendiside öyle olacak ki, o sen sakrak sakalasan adam yanimda kekelemeye basladi, heyecanlanmaya basladi. gayet sakin davranmaya basladi. sanki heyecanini bastrir gibi. keza ayni durum benim icinde gecerli. kalemle yazarken titrememek, normal nefes almaya calisirken dahada belli ediyorum. kipkirmizi oluyorum, nefes alamiyorum sanki. oda ben tuhaf davraninca gülmeye basliyor. sürekli diger is arkadasima gidiyor normal sohbet ediyor, benim yanimda süt dökmüs kedi gibi. birbirimize bakamiyoruz.
Ama sürekli beni izliyor. kac kere ona baksam hep bana baktigini fark ediyorum. Ilk baslarda gözlerini kaciriyordu, ancak artik onuda yapmiyor. gözlerimin icine bakmaya calisiyor. ben heyecandan bakamiyorum. kacacak delik ariyorum. Diger is arkadaslarimin yaninda müthis rahat sohbet ediyor. Benim yanimda süt dökmüs kedi.
sürekli tek gelmeye basladi. bazi günler cok sakin, kendini dizginlemeye calisiyormus gibi. bazi günler ben günaydin vs. dedigim de neseli. BU sefer bende haliyle uzak durmaya calisiyorum, tanimiyorum, evli mi degil mi bilmedigim icin kendimi dizginlemeye calisiyorum.
ancak artik 7-24 aklimda sürekli onu görmek istiyorum. Onu gördügümde kalbim yerinden firlayacakmis gibi oluyorum. cevremdeki is arkadaslarimda fark etmis olacaklar ki, gülüp duruyorlar.
bu ay is yerimde son calismam. onu nasil görecegim ne yapacagim bilmiyorum da.
Ben ne yapcagimi bilemiyorum. Bana akil verin a dostlar.
arkadaslarina acik acik sor bence. bunda bir yanlis yok, hatta daha dogru bir davranis olur benceparmaginda yüzük falan yok, ancak artik evli erkeklerin cogu yüzük takmiyor. bu yüzden emin degilim,
evet yuzuk takmayi sevmeyen erkekler var, ama esine bagli birisi laf arasinda vs esinden cocuklarindan bahsediyor genelde. bazilari ise kotu niyetli olup sanki yokmus gibi davranabiliyorlar.parmaginda yüzük falan yok, ancak artik evli erkeklerin cogu yüzük takmiyor. bu yüzden emin degilim,
lütfennn bizi de haberdar edin gelişmelerdenevet yuzuk takmayi sevmeyen erkekler var, ama esine bagli birisi laf arasinda vs esinden cocuklarindan bahsediyor genelde. bazilari ise kotu niyetli olup sanki yokmus gibi davranabiliyorlar.
pek emin degilim, ortak arkadasimiz, sürekli gülüp duruyor, gizliden benim medeni durumumu anlayamaya calisiyor gibi geldi bana.İşyerinde kimse fark etmedi mi bu elektriklenmeyi ?
Bu ay son ayım diye bir şekilde lafını geçirmen gerekiyor.
Eğer gerçekten bir ilgisi varsa harekete geçer.
Bu kadar heyecan sizce de fazla değil mi? :))Merhaba arkadaslar 36 yasinda bekar bir kadinim.
calistigim is yerinde bir kac aydir bir müsterimiz var. ilk baslarda gayet normal biri gibi nötr düm. kendiside keza öyleydi normal sohbet ediyor, gülüyor sakalasiyordu. sürekli abileriyle geliyordu. bu arada hepsi olgun yaslardalar.
birgün neden nasil oldu bilmiyorum etkilenmeye basladim. Sanirim kendiside öyle olacak ki, o sen sakrak sakalasan adam yanimda kekelemeye basladi, heyecanlanmaya basladi. gayet sakin davranmaya basladi. sanki heyecanini bastrir gibi. keza ayni durum benim icinde gecerli. kalemle yazarken titrememek, normal nefes almaya calisirken dahada belli ediyorum. kipkirmizi oluyorum, nefes alamiyorum sanki. oda ben tuhaf davraninca gülmeye basliyor. sürekli diger is arkadasima gidiyor normal sohbet ediyor, benim yanimda süt dökmüs kedi gibi. birbirimize bakamiyoruz.
Ama sürekli beni izliyor. kac kere ona baksam hep bana baktigini fark ediyorum. Ilk baslarda gözlerini kaciriyordu, ancak artik onuda yapmiyor. gözlerimin icine bakmaya calisiyor. ben heyecandan bakamiyorum. kacacak delik ariyorum. Diger is arkadaslarimin yaninda müthis rahat sohbet ediyor. Benim yanimda süt dökmüs kedi.
sürekli tek gelmeye basladi. bazi günler cok sakin, kendini dizginlemeye calisiyormus gibi. bazi günler ben günaydin vs. dedigim de neseli. BU sefer bende haliyle uzak durmaya calisiyorum, tanimiyorum, evli mi degil mi bilmedigim icin kendimi dizginlemeye calisiyorum.
ancak artik 7-24 aklimda sürekli onu görmek istiyorum. Onu gördügümde kalbim yerinden firlayacakmis gibi oluyorum. cevremdeki is arkadaslarimda fark etmis olacaklar ki, gülüp duruyorlar.
bu ay is yerimde son calismam. onu nasil görecegim ne yapacagim bilmiyorum da.
Ben ne yapcagimi bilemiyorum. Bana akil verin a dostlar.
Belkide yazdiklarim böyle bir intiba biraktim. Ancak cok asiri heyecanli vs degilim. daha cok durumu algilamaya calisiyorum. kesinlikle mantigim da devrede. iletisimle ilgili problem derken biraz daha acabilirmisiniz?Bu kadar heyecan sizce de fazla değil mi? :))
Aşktan öte iletişimle ilgili bir probleminiz olabilir mi acaba?
Bu kadar ilgiliyseniz siz ilk adımı atın, hep karşıdan beklememek gerekir bence. Ben ilgili olsam karşıdakini birkaç test ya da hislerle anlamaya çalışır sonra da açılırdim.
Bir deneyim bakalımpek emin degilim, ortak arkadasimiz, sürekli gülüp duruyor, gizliden benim medeni durumumu anlayamaya calisiyor gibi geldi bana.
diger calisan arkadas da ahhh ask ne güzel falan falan konusup duruyor. abla hayirdir asik mi oldun falan diyor. bende diyorum ne alaka
?Bir deneyim bakalım
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?