Merhaba arkadaslar 36 yasinda bekar bir kadinim.
calistigim is yerinde bir kac aydir bir müsterimiz var. ilk baslarda gayet normal biri gibi nötr düm. kendiside keza öyleydi normal sohbet ediyor, gülüyor sakalasiyordu. sürekli abileriyle geliyordu. bu arada hepsi olgun yaslardalar.
birgün neden nasil oldu bilmiyorum etkilenmeye basladim. Sanirim kendiside öyle olacak ki, o sen sakrak sakalasan adam yanimda kekelemeye basladi, heyecanlanmaya basladi. gayet sakin davranmaya basladi. sanki heyecanini bastrir gibi. keza ayni durum benim icinde gecerli. kalemle yazarken titrememek, normal nefes almaya calisirken dahada belli ediyorum. kipkirmizi oluyorum, nefes alamiyorum sanki. oda ben tuhaf davraninca gülmeye basliyor. sürekli diger is arkadasima gidiyor normal sohbet ediyor, benim yanimda süt dökmüs kedi gibi. birbirimize bakamiyoruz.
Ama sürekli beni izliyor. kac kere ona baksam hep bana baktigini fark ediyorum. Ilk baslarda gözlerini kaciriyordu, ancak artik onuda yapmiyor. gözlerimin icine bakmaya calisiyor. ben heyecandan bakamiyorum. kacacak delik ariyorum. Diger is arkadaslarimin yaninda müthis rahat sohbet ediyor. Benim yanimda süt dökmüs kedi.
sürekli tek gelmeye basladi. bazi günler cok sakin, kendini dizginlemeye calisiyormus gibi. bazi günler ben günaydin vs. dedigim de neseli. BU sefer bende haliyle uzak durmaya calisiyorum, tanimiyorum, evli mi degil mi bilmedigim icin kendimi dizginlemeye calisiyorum.
ancak artik 7-24 aklimda sürekli onu görmek istiyorum. Onu gördügümde kalbim yerinden firlayacakmis gibi oluyorum. cevremdeki is arkadaslarimda fark etmis olacaklar ki, gülüp duruyorlar.
bu ay is yerimde son calismam. onu nasil görecegim ne yapacagim bilmiyorum da.
Ben ne yapcagimi bilemiyorum. Bana akil verin a dostlar.