Hisar çeyiz seti

hısardakıceyız setınde sanırım bende ole yapıcam çunku tencere sapları metal olsun istıyorum

Tencere ve çaydanlık saplarını hatta çoğu zaman cezve saplarını bile komple metal kesinlikle alma derim mutlaka ısınıyor insanın eli yanıyor tutamıyor.

Tencere ve çaydanlık saplarını hatta çoğu zaman cezve saplarını bile komple metal kesinlikle alma derim mutlaka ısınıyor insanın eli yanıyor tutamıyor.

gercekten mı ?? ama bana ısınmaz sap demişlerdı :26:

gercekten mı ?? ama bana ısınmaz sap demişlerdı :26:

Satarken hepsi öyle diyor canım ya metal sonuçta çelik orasıda ısıncak yani fizik kuralı bir nevi. Sen hangi modeli istiyorsun bu resmini koyduğun modelse sapları iyi ısınmaz bagalit kısmı var tutuşu filan rahat ben de çeyiz setimi çelik olanların hepsini Hisarda almıştım çeyiz topiğim var hatta bakabilirsin ordan aldıklarıma fikir olması açısından.

eski demeyelim canım nostaljik bi model diyelim

yani alana kadar idare edilebilir aslında içinden yemek kaçacak değil ya

tabıkı cnm gural porselenın yanı kullanırım baktım kendıme alabılırsem anneme verırım

bakayım senı hatırlayacak mıyım cunku hemen hemen herkesın ceyızıne baktım fikir acsından cnm ole demişrım bende ama arkadasım jumbodan celık saplı aldı temızlıgı daha ıyı oluyormuş

yook zaten gunluk olarak kullanıcam cnm onları. sence gunluk ıcın nasıl?? kullanılır degıl mı

tamam o zaman ideal günlük için ekstra masrafa gerek yok zaten düğün arefesindesin kullan bunları gönül rahatlığıyla

baktın aklında kalıyor günlük için istediğin bi modelden ikinize özel veya 6 kişilik bir takım daha alırsın hem aklın kalmaz hemde gereksiz masraf yapmamış olursun

almor benım alacagım sete benzer hısar seti almışsın sende ama teflonlar ban bıraz fazla geldıgı için porselenlı setı sectım sen teflonların hepsını kullanabılecek mısın??

oleyyyy içimi rahatlattın vallahı

inş her şey içine sindiği gibi olur canım

aminnnn inşallah her şey içimize sındıgı gıbı olur hepımızınnn bunlar bıraz işin susu püsü onemlı olan ıkı tatlı soz bır tebessum onlar olmadıkca en ıyısı olmuş farketmıyor ...

almor benım alacagım sete benzer hısar seti almışsın sende ama teflonlar ban bıraz fazla geldıgı için porselenlı setı sectım sen teflonların hepsını kullanabılecek mısın??

Pilav için teflonunu kesin kullanıcam yapışmasın diye çeliğe bir de bu teflon tencere modeli benim çok hoşuma gitti vok tava filan almıcam böyle sote filan yapmak için ideal. Ben porselen yemek takımımı Karaca'dan almıştım o yüzden içinde porselen olan seti almadım onun dışında sadece çelik ve teflon ürün olan bu set vardı onu tercih ettim canım.

Son düzenleme:
almor çeyızın cok guzel allah agız tadıyla kullanmak nasıp etsın inşallah. yemek takımın bernardo mu yoksa karaca mı cnm cıkaramadım??

çok haklısın bunlar ufak teferruat sadece

Allah ağzınızın tadını bozmasın ne alırsanız alın aşkla kullanın inş

almor çeyızın cok guzel allah agız tadıyla kullanmak nasıp etsın inşallah. yemek takımın bernardo mu yoksa karaca mı cnm cıkaramadım??

Sağol canım amin Allah hepimize ağız tadıyla mutly günlerde kullanmamızı nasip etsin. Karaca beyaz altın serisi canım geçen sene almıştım

anladım kuzum bende yemek takımım yok dıye en başta ekledıgım setı almak ıstıyorum ama kafam karışık yanı porselen konusunda sence ne yapmalıyım tavsıyen var mı?? begendım ama öslemys dıye bır arkadas arastır dıyor haklı bıraz daha dolaşayım bakayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…