- 24 Ağustos 2012
- 12.327
- 28.355
- 798
kızlar size iyi geceler. bu gidişle saabah kalkamıycam işede gidemiycem ha ha :=)
iyi geceler cnm senı arkadas olarak eklesem sakınca var mı fıkırlerını almak için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size iyi geceler. bu gidişle saabah kalkamıycam işede gidemiycem ha ha :=)
hısardakıceyız setınde sanırım bende ole yapıcam çunku tencere sapları metal olsun istıyorum
Tencere ve çaydanlık saplarını hatta çoğu zaman cezve saplarını bile komple metal kesinlikle alma derim mutlaka ısınıyor insanın eli yanıyor tutamıyor.
bole işte
accık eski![]()
gercekten mı ?? ama bana ısınmaz sap demişlerdı :26:
eski demeyelim canım nostaljik bi model diyelim
yani alana kadar idare edilebilir aslında içinden yemek kaçacak değil ya![]()
tabıkı cnm gural porselenın yanı kullanırım baktım kendıme alabılırsem anneme verırım![]()
günlük olarak neden tercih etmiyorsun peki
yook zaten gunluk olarak kullanıcam cnm onları. sence gunluk ıcın nasıl?? kullanılır degıl mı
almor benım alacagım sete benzer hısar seti almışsın sende ama teflonlar ban bıraz fazla geldıgı için porselenlı setı sectım sen teflonların hepsını kullanabılecek mısın??Satarken hepsi öyle diyor canım ya metal sonuçta çelik orasıda ısıncak yani fizik kuralı bir nevi.Sen hangi modeli istiyorsun bu resmini koyduğun modelse sapları iyi ısınmaz bagalit kısmı var tutuşu filan rahat ben de çeyiz setimi çelik olanların hepsini Hisarda almıştım çeyiz topiğim var hatta bakabilirsin ordan aldıklarıma fikir olması açısından.
tamam o zaman ideal günlük için ekstra masrafa gerek yok zaten düğün arefesindesin kullan bunları gönül rahatlığıyla
baktın aklında kalıyor günlük için istediğin bi modelden ikinize özel veya 6 kişilik bir takım daha alırsın hem aklın kalmaz hemde gereksiz masraf yapmamış olursun
oleyyyy içimi rahatlattın vallahı![]()
inş her şey içine sindiği gibi olur canım![]()
almor benım alacagım sete benzer hısar seti almışsın sende ama teflonlar ban bıraz fazla geldıgı için porselenlı setı sectım sen teflonların hepsını kullanabılecek mısın??
aminnnn inşallah her şey içimize sındıgı gıbı olur hepımızınnnbunlar bıraz işin susu püsü onemlı olan ıkı tatlı soz bır tebessum onlar olmadıkca en ıyısı olmuş farketmıyor ...
almor çeyızın cok guzel allah agız tadıyla kullanmak nasıp etsın inşallah. yemek takımın bernardo mu yoksa karaca mı cnm cıkaramadım??
Pilav için teflonunu kesin kullanıcam yapışmasın diye çeliğe bir de bu teflon tencere modeli benim çok hoşuma gitti vok tava filan almıcam böyle sote filan yapmak için ideal.Ben porselen yemek takımımı Karaca'dan almıştım o yüzden içinde porselen olan seti almadım onun dışında sadece çelik ve teflon ürün olan bu set vardı onu tercih ettim canım.