Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekı dıger teflon tencereleri ne ıcın kullanacaksın ben bu gun dakıkalarcabunu düşündüm sonra bu setten vaz gectım sırf dıgerlerını kullanmayacagım içinn![]()
Sağol canım amin Allah hepimize ağız tadıyla mutly günlerde kullanmamızı nasip etsin. Karaca beyaz altın serisi canım geçen sene almıştım
evet gercekten cok guzel beyaz altın serısı![]()
kızlar sızlere sormadanarkadas olarak ekledım ama tecrubelerınızden faydalanabılmek için bı mahsuru yoktur umarım
Araştor canım mutlaka içine sineni ve sana en uygun olanını al. Ama Hisar'daki model de güzelmiş böyle mosadı hiç geçmeyecek türden sıkıntı yaşamazsın ilerde pişman olacağını sanmıyorum.
Yok canım ne mahsuru olacak arkadaşız hepimiz burada fikir alışverişide bulunuyoruz. ben de çok faydalandım çeyiz iine ilk girişirken ki halen daha faydalanıyorum bir sürü konuştuğum kişi oldu burda.
kızlar sızlere sormadanarkadas olarak ekledım ama tecrubelerınızden faydalanabılmek için bı mahsuru yoktur umarım
kızlar bırde bişey sorcam sız hıc cevrenızdekı kucuk yerlerden alışverıs yapmıyor musunuz mesela almor sen hep ıkeadan yapmışsın tabıkı maddıatla da ılgılı ama ne bıleyım ıkea bana bıraz pahalı gelıyor da
Yok canım ya bana da pek gitmden önce öyle geliyordu ama İkea'nun mutfak ürünleri böyle ıvır zıvır şeyleri pahalı değil pek mesela 6 lı çok güzel günlük desednli su bardağı aldım 9.90, ne biliyim 5 lira 10 lira 20 lira en fazla böyle mutfak için gerekli ıvır zıvırlar. Annem mesela bizim burdan bir kaç yerden ev için almıştı bazı şeyler onlar da aynı para emin ol.
anladım cnm ya bir çalışmaya başlasamm her haftasonu gıdıp alıcamda ahh ahh paranın gozu kor olsunbenımde bır yerlerde kısmetım vardır inşallah
![]()
bana yakın yerlerde ikea yok ben alışveriş yapamıyorum ama netten araştırıyorum bana da öyle pahalı gelmedi açıkçası ama ürünlerine göre değişebilir bu konu belki pahalı olan ürünlere bakmışsındır
Öyle valla ben de işe girmek için uğraşıyorum çok şükür bunları annem babam aldı ama geri kalan şeyleri işe girince kendim almak istiyorum.
ben önce şu eksiklerim var diye planladım hatta kızların çeyiz topiklerini incelerken bu lazım dediğim her şeyin resmini bi dosya yapıp kaydettim sonra bişeyler aldıkça alınanlar dosyası yapıp onları diğer tarafa kaydırdım
liste yaptığın zaman hemen herşeyi değilde listende olanlardan kampanyaya girenler falan olursa öncelikli onları alırsın yavaş yavaş bakmışsın ki çoğu alınmış bitmiş bile![]()
benımle aynı derttesın demekkusura bakma artık halıme guluyorum sıkıldım görüşmelere gıtmekten
![]()