- 9 Aralık 2019
- 177
- 216
- Konu Sahibi ismimuamma
Merhabaa :) ben de tencere arayışındayım ama sana tavsiyem granit tencere alma. En kalitelisinin bile bir ömrü var, ve sağlıksız olduğu söyleniyor. İki farklı tencere çeşidi (çelik-granit) aşırı yer kaplıyor ve gereksiz bence. Eğer illa ben pilavı vs çelikte yapamam diyorsan bir tane karnıyarık tenceresi alabilirsin tekli.Kızlaaaaar çeyiz diziyorum çok heyecanlı ama kafam çok karışık emsandan sırf görüntüsü için granit tencere seti aldım ilk almaya başladığımda.kullanışlı olur mu bilmiyorum sapları da metal.sonradan çeliklerin daha kullanışlı olacağını düşündüm ama araştırıp almak istiyorum.Çelik tencerede en iyi marka nedir sizce ne almalı
Bir de kek kalıplarını da sorayım konu açmışken hangi materyal den alayım ve marka ne olsun varsa kullandım güzel dediğiniz bekliyorumm ❤❤
Emsandan aldığım seti de ekliyim merak eden olursa
Karacanın tüm tencerelerinden uzak dur hiçkimse memnun değil. Çelik tencere için de ben aryıldız ya da zwilling düşünüyorum. Aryıldız türk markası ve yılların markasıymış. Büyük ihtimal aryıldız alırım. Hayırlı olsun şimdiden ❤