Hisar çeyiz seti

canım ben çeyiz setimi hisardan aldım bahama çeyiz seti yemek takımı yok benim aldığım sette henüz kullanmadım ama hepsini tek tek inceledim çok güzeller yani hisar iyi bir markadır o yönden için rahat etsin

aslında teflon takımlı olanı var sanırım senın aldıgın ondan oda 1800 tl aslında onuda alabılırım ama teflonlar tencereler cok olmayacak mı o zaman bırde gunluk kullanmaya 5lı tencere setım var??:26:

evet aslında galıba yanlış anlamışım zaten cok konuşamadık benım ınternetımde bı sorun oldu cıkmak zorunda kaldım sende cıkmışsın yanı anlaşamadık bı turlu neyse kuzum anlatmışsın ayrıntılı şekılde bende solıım ablamlar alacagı için tek bı yere odeme yapılsın istıyorum o yuzden teflonlu bı kampanya vardı onu alırsam cok tencere tencere olacak o yuzden istemedım bende onun yerıne misafır takımım yok onu alayım dedım hepsı 2.300 tl uygun gıbı geldı ama iste aklım kutahya da kaldı onada bır bakıcam.

karaca hakkında bende ole düşünüyorum cok reklamı yapılıyor ama şöyle bır laf vardır değerlı malları olan sarraflar bagırarak elındekılerı satmaya calışmazlarmış... yanı urun kendını zaten bellı eder... paşabahce, kutahya, hısar bunlar yıllardan berı var...

bu arada unlu bı restoranda calışıyorum demişsın bende gıda muhendısıyım ve iş arıyorum bılıyorum cok alakasız olacak ama gıda muhendısı alımı oluyor mu acaba sızde?? ayy caresızlık bak neler yaptıryor ınsana ama aklıma takıldı sormaktan zarar gelmez dıye soruyorum. düğünümüz olacak hıc bırsey yok ortada ne para ne pul o yuzden kuzum bu konuda bana yardımcı olursan cok sevınırım

bırde paşabahceden cok ıyı yapmışsın bende kadeh takımı, su bardagı ve çay bardagı alıcam 12lı başkada bırsey almıcam gereksız yere raf beklemesınler zaten kırılıyor yenılerını alır koyarım

bılıyorum o setı de canım cok ıyı yapmışsın bende bı arastırmadan sonra alıcam sanırım bende once teflonlu setı alayım dedım ama sonra vazgectım sence teflon tencerelerın hepsını kullanır mısın bende ıkı adet teflon var bırde tefalden ıkı tane aldım mı tamamdır dıyorumda bana onlar cok gelmiştıde ondan vazgectım

Canımcım maalesef gıda mühendsi çalıştırmıyoruz biz keşke yardımcı olabilsem sana...
Aama bizim kalite denetimimiz falan dışardan yapılıyor. Hijyen vs.
O nedenle maalesef canım .. Ama çok üzüldüm şimdi bende yaşadım bu dönemi allah yar ve yardımcın olsun inşallahhh .

amin kuzum amın cok sagol yınede ama uff valla cok sıkıldım evde şimdi dedıgım takımlara bakmaya gıdıyorm

bende aynı seti artı bide kahvaltı takımıyla birlikte geçen yıl ankaradan 2000 tl ye almıştım.
hisar güzeldir, bence gözün kapalı alabilirsin.

teflon tavaların varsa set olarak alma derim bir tane pilav tenceren olsun tabi teflonda yapıyorsan yeter yok çelik tencerede yaparım dersen alma bile

bende aynı seti artı bide kahvaltı takımıyla birlikte geçen yıl ankaradan 2000 tl ye almıştım.

gecen seneyle aradakı faiz oranı kahvaltı takımı+300 tl neyse saglık olsun

ne yaptın canım karar verdin mi

karar verdım gıbı bişey cnm.dün bıze yakın hısar satan bı yere gıttım orada da malesef orada sipariş uzerıne getırıyorlarmış bende ben sırf onları gormek ıcın kalktım geldım dedım dokunarak gorerek almak ıstıyorum sonucta bole olacagını bılsaydım ınternettende sıpariş verırdım dedım sınır oldum yanı neyse onlarda kozyatagı carrefourda hisaın tum serılerı varmış oradan bakabılırsınız dedı ama kutahya porselenlere baktım çok şık modeller var dogru ama baya pahalı benım için hısarın setı daha uygun olacak gıbı gıdıp onu da goremedım bugun işim vardı da o yuzden ama hisarın setını alıcam

neyse canım karar vermiş gibi olmakta güzel bi adım sayılır

hadi hayırlı olsun

canım ben teflonlardan hepsini kullanacağımı sanmıyorum yani bir tava bir yada iki tencere çıkarıp kullanırım diğerlerini de kaldırırım die düşünüyorum zaten teflonun varmış tefalden de seramik tava falan al bunlar işini görür şimdiden güle güle kullan tatlım

ankarada ankamall hısar fabrıka satış magazasından mı aldın cnmcım????

ıyı günlerinde mutlulukla kullan canım hısar jumbodan sonra kalıtesı tartışılmaz bı markadır:)

ıyı günlerinde mutlulukla kullan canım hısar jumbodan sonra kalıtesı tartışılmaz bı markadır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…