Hisar çeyiz seti

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.324
28.342
798
Hisar

kızlar ablamlar çeyızım için bunları almayı planlıyorlar sızce nasıl?? Celık tencerelerın ve dıgerlerının sapları siyah olacak. Bu hisarın ceyız setı ve 2.300 tl sızce nasıl yoksa bole set halınde almayayım mı :26:

çok güzeler.. Tencerelerinde kulpları kırmızı olanından yok mu

YOK CANIM HEPSININKI SIYAH OLACAK AMA bır arkadasım set halındekı urunlerden uzak dur dedıgı için sızın de bır fıkrınızı alayım dedım

ben beğendim canım hisar güvenilir de bir marka

tek tek almak nasıldır araştırmadım şuan ama takım halinde almak genelde çok daha faydalı olur

peki seni düşündüren nedir bu konuda

çok güzeler.. Tencerelerinde kulpları kırmızı olanından yok mu

YOK CANIM HEPSININKI SIYAH OLACAK AMA bır arkadasım set halındekı urunlerden uzak dur dedıgı için sızın de bır fıkrınızı alayım dedım

peki arkadaşın tam olarak neden böyle söyledi acaba

hani bazı markaların gereğinden fazla parçası oluyor bundan dolayı söylemiş olabilir belki

ben beğendim canım hisar güvenilir de bir marka

tek tek almak nasıldır araştırmadım şuan ama takım halinde almak genelde çok daha faydalı olur

peki seni düşündüren nedir bu konuda

damla öslemys ede sormuştum hatırladın mı?? oda setlrden uzak dur demiştı. bende dıger kızlara sorayım dedım bır fıkrınızı alayım dıye ablamlar hedıye alacaklar bunları bendetek yere odeme yapılsın dıye set halınde alayım hemde daha uygun olur dıye düşündüm

peki arkadaşın tam olarak neden böyle söyledi acaba

hani bazı markaların gereğinden fazla parçası oluyor bundan dolayı söylemiş olabilir belki

o porselenler konusunda uyardı kutahya almış o bende gecenlerde ona baktım ama sade bır model bulamadım hep gullu dallı acaba ben mı bulamadım:26:

ben hepsini set almıştım.. daha kullanmaya başlamadım ama bir problem yok gibi..

fiyat olarak bişey diyemem ama tencere setin gayet güzelmiş. yemek takımda sade her zaman kullanabilceğin bir şey.

evet canım hatırladım şimdi dönüp yorumunu okudum ve dediğim gibi o da gereksiz parçalardan bahsetmiş ama bu gösterdiğin seti tek tek incelediğimizde tencereleri falan gayet hoş duruyor sayıca da abartılı değil

yemek takımı ve çatal kaşık seti tam beğendiğim gibi sade şık

ama yinede acelen yoksa tam içine sinen bir model bulana kadar erteleyebilirsin almayı eğer hemen karar vereceksende dediğim gibi ben çok beğendim

inş her şey gönlünce olur canım

o porselenler konusunda uyardı kutahya almış o bende gecenlerde ona baktım ama sade bır model bulamadım hep gullu dallı acaba ben mı bulamadım:26:

evet sade olması benimde tercihim gayet asil duruyor bana göre de

eğer tek alacaksan karacada beyaz altın modeli de gayet sade ve hoş

begenmene cok sevındım cnm gercekten .ben sade şeylerı cok sevıyorum. kutahya porselende aradım bole birşey ama bulamadım o yuzden hepsını hısardan alayım dedım. öslemys kutahyadan almış yemek takımını ama cıktı soramadım ona da. sen bılıyor musun kutahyada bole sade modeller var mı€?? ben ınternet sıtesınden bakıyorum bulamıyorum . acelesı yok tabı bakıcam daha ama bu gun karar verdım dıye cok sevınmıştım

gayet şık bır takım begendım ama ben köşeli bır takım düşünemıyorum bulaşık makınesınde kırılma riski varmış ve sofrada cok yer kaplıyormuş o yuzden tercıh etmıyorum yuvarlak modeller daha kullanışlıymış cnm

bir sürü porsolen tabak çeşidi var hepsine bak canım en içine sineni al..

marka olarak hangısı ?? kutahya yıllardan berı saglamlık ozellegını koruyor o yuzden kutahya olabılır dıye düşünmütüm ama :26:

bernardo ya bak canım..

damlacım bak öslemys yemek takımı olarak bunu almış

Eklentiler

• $AÇELYA.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…