canım ceyiz seti idi ama ben o setin içine dahil olan tabaklarıda çatal bıçağıda beğenmedim.. ekstra ücret ödüyerek kendi beğendiklerimi aldım..
benim de baya var çeyizimde eksik al al bitiremedim
tencerelerimi bile almadım daha en büyük eksik de onlar
bardak takımı konusunda tereddüt yaşıyorum alsam mı gereksiz mi diye böyle kafama takılan çok şey var günüm çeyiz topiklerinde fikir almakla geçiyor
ama onun haricinde bir senedir ufak tefek ne bulursam aldım odadan taşmak üzereyim her taraf koli bana yer kalmayacak böyle giderse
hısardakıceyız setınde sanırım bende ole yapıcam çunku tencere sapları metal olsun istıyorum
benim de baya var çeyizimde eksik al al bitiremedim
tencerelerimi bile almadım daha en büyük eksik de onlar
bardak takımı konusunda tereddüt yaşıyorum alsam mı gereksiz mi diye böyle kafama takılan çok şey var günüm çeyiz topiklerinde fikir almakla geçiyor
ama onun haricinde bir senedir ufak tefek ne bulursam aldım odadan taşmak üzereyim her taraf koli bana yer kalmayacak böyle giderse
ben öyle kristal bardak takımı almadım.. annem cok istesede onca para veremem dedim onlara. sonra kendimce bişeyler uydurdum ve aldım
ben öyle kristal bardak takımı almadım.. annem cok istesede onca para veremem dedim onlara. sonra kendimce bişeyler uydurdum ve aldım
dyyg bakmıştım ceyızıne hatta ceyızlerının başına yazdıgın cumleden anladım ve gulumsedım zevkın cok guzel kırmızı aşkı var bırz sanırsambende bır turlu düz şeylerden dışarı cıkamıyorum nişan elbısem bıle krem rengı duz bır elbıseydı ama ıcıme sıne sıne aldım yemek takımlarını begendım ama ben kendıme alamıyorum bole desenlı :26:şeylerı yanı problem bende sanırsam
ıyı yapmışsın cnm düğün ne zamn ?? benım 2013 te ama daha ceyız yok ortada
ben daha almaya başlamadım cunku daha işe gıremedım şimdiden fıkır alayım dıyorum sonra teker teker alırım allahın ıznıyle dıye gecırıyorum içimden ama bu setı ablamlar hedıye alıcaz dıyınce bı araştırma yapayım dedım
benim de çeyiz belli ama tarih belli değil canım yaa
burası fikir anlamında cennet gibi zaten canım
anladım canım... bende öyle çok allı dallı şeyleri sevmem.. aldıklarım çok içime sindi..
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/556463-bunlarda-ceyizim.html
bak benımkılere burdan bakabilirsin bakmadıysan
yok zaten ole bır şeyın sadece renk olarak nevresımlerınde de tabaklarındada cok begendıgım şey var allah gule gule kullanmayı nesıp etsın inşallah
kızlar bır sorunum daha var( şimdi nişanlımın bır akrabası fii tarıhınden kalma 12lı yemek takımı hedıye etmış desenlerı guzel ama model olarak baya eskı ben bunları napıcam kullanmayıp yerıne yenılerını alırsam ev yemek takımı dolacak
yok zaten ole bır şeyın sadece renk olarak nevresımlerınde de tabaklarındada cok begendıgım şey var allah gule gule kullanmayı nesıp etsın inşallah
kızlar bır sorunum daha var( şimdi nişanlımın bır akrabası fii tarıhınden kalma 12lı yemek takımı hedıye etmış desenlerı guzel ama model olarak baya eskı ben bunları napıcam kullanmayıp yerıne yenılerını alırsam ev yemek takımı dolacak
:) değişik değişik kullanırsın artık sende :=)
günlük kullan canım sen kendi içine sineni al bence
resim yüklemen mümkün mü merak ettim yahu
hedıye olanları dı mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?