Mücadeleci bir yapım var, başladığım işi yarım bırakmayı sevmem, hedefimi belirlerim ve o yolda ilerlerim kimsenin haberi bile olmaz bu anlamda evet tuttuğumu koparırım.
İş hayatımda tek amacım var işimi iyi yapmak, kendimi olduğum haliyle ifade edebilmek, belirli bir tarzımın olması, farkımı yaratmak, bunlar için çalışırım, başarı zaten kendiliğinden gelir. Başarı merkezli değilim, hata yapmaktan korkmam, başarısızlıklarımı daha çok sever ve sahiplenirim. Para amaç değil araç benim için. Kıyafet, mal, mülk için çalışmam, bu şekilde yetiştirilmedim bu saatten sonra da değişmem zor..
Şartları zorlarım ama ahmakça değil, duvara çarpıyorsam ötelemem başka çıkış yolları ararım demek yol bu yol değil demeyi bilirim..
Hayır. Hem birini geçmenin sonu yoktur, hem de kimse kimseden üstün değildir. Rekabete odaklanırsanız hayat hep öyle geçer, herkesi geçecek halimiz yok. Bu anlamda hırslı değilim, arkadaşlarımın, eşimin, dostlarımın başarıları mutlu eder beni, herkesi hakkettiği yerde görmek isterim. Ancak eksik bulduğum taraflarım varsa onları geliştirmeye çabalarım.