Hırslımısınız arkadaşlar

siz kişisel gelişim uzmanı olmalıymışsınız..
Yoksa mümin sekman yakınınızmı

Arkadaşlar soruyu genişletmek istiyorum
Pekiiii sizce HIRS karakter özelligi sonradan kazanılabilinir mi yoksa karizma gibi doguştanmıdır????

Pekiiii sizce HIRS karakter özelligi sonradan kazanılabilinir mi yoksa karizma gibi doguştanmıdır????

Bence hırs kişiliktir doğuşta gelirr..Kişi hırslı olmak için çaba gösterse de içinde yoksa yokturr..Karakter meselesi işte..Bİr bakıma yaradılışşş..

kesinlikle doğuştan
karizma,seksapel gibi...
sonradan edinilemiyor.varsa var yoksa yok
kızım hep der ki.sendeki hırsın yarısı bende olsaydı keşke
26 yaşımda üniverseteye ve 34 yaşımda yüksek lisansa başlamış biri olarak
zekama değil varolan hırsıma güvendim

siz kişisel gelişim uzmanı olmalıymışsınız..
Yoksa mümin sekman yakınınızmı

Kişisel gelişim uzmanı değilim,
Ama bireysel gelişime meraklıyım.
Tespitinizin nedenini merak ettim açıkcası..
Mümin Sekman'ın ismini duydum ama hiç okumadımm..

Kesinlikle doğuştan..
Sadece hırs değil bütün özelliklerimiz doğuştan var ya da yok,
Büyüdükçe bu özelliklerimizi kontrol altına almayı ve geliştirmeyi öğreniyoruz ya da kötüye kullanarak sonumuzu hazırlıyoruz..

Her konuda değil belki ama bir şey istiyorsam elde etmeye çalışırım!........

Doğuştan gelen özellikler bence..
Evet hırslıyım,tuttuğunu koparan cinstenim.Ancak kimseye zarar verecek bir hırs değil benim hırsım.
Mesala şu sıralarda önümde bir iki hedef var işimle ilgili .Bu konularda hırsım var..
Birde küçük meleğime kavuşma hırsı:asigim:

cok kafaya kkoyarsam yapamıycağım şey yoktur...ama ben istersem...bi başkasının beni kamçılamasıyla asla...bide yapçağım sey için bi umut görmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…