- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
bana dün çok fena etki ettiYa etki yok hala bende bugunde yedim ama hala umutsuz vakayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana dün çok fena etki ettiYa etki yok hala bende bugunde yedim ama hala umutsuz vakayim
ben tartılmadım çünkü ne bulsam yiyorum saate bakmadan cips çerez kola aldım başımı gttim kendime konu açtım motive olurum diye bakalımIste bnde o etkiyi ariyorum hani biliyondur 73.0 dan72.3 u gordugumde bu etkinin sebebiydi. Sende tartiyanasil yanaideki bu durum. Ama bir hafyta yine yuksek ciktimcunku odemmis cikan bendeki
bugün sporu yaptım biraz biraz yemeğede dikkat etmeye çalıştımYuhhh ne yapiyon sen naptin ben yeni konularabakmadim
orda spor yapabilecekmisinSalma kendini lutfen ben hergun yazmiyom sporLRi am ben hala hayvN gibi yardiriyom. Carsamba memlekete gidiyz ama ben hala 71i goremedim
iyimiş bari spora devamsaHer aksam yuruyus yapmaya cikcam ve ip atlicam anca oyle
Canım yine geç oldu cevap ama kusura bakmazsın.. başka bu kadar iyi bi iş çıkmadı bana sorarsan, Kuzey fırtınası harbiden öyle bi diziymiş ki, diğerleri o tadı vermiyo sanki, kuzey güney'den sonra çıta acaip yükseldi bende :) avrupa yaksını 1. bölümden tekrar izlemek iyi geldi bana, o da 100. bölümlerden sonra sıkıyo biraz. sizin tavsiyeleriniz varsa alayım gerçekten ihtiyaç oluyo, ben daha çok mutfakta iş yaparken dizi izlemekten keyif alıyorum.Canim izledim ben o diziyi. Cok guzeldi baska varmi taavsiyen
Tesekkur ederim gulum cok sagolasinmaşallah size gerçekten
Baktim turk pek beni acacak dizi yok bende forever diye bir diIye basladim yabanci ama cok akici etkileyici cok pis tavsiye ederim. Altinci bolumdeyimCanım yine geç oldu cevap ama kusura bakmazsın.. başka bu kadar iyi bi iş çıkmadı bana sorarsan, Kuzey fırtınası harbiden öyle bi diziymiş ki, diğerleri o tadı vermiyo sanki, kuzey güney'den sonra çıta acaip yükseldi bende :) avrupa yaksını 1. bölümden tekrar izlemek iyi geldi bana, o da 100. bölümlerden sonra sıkıyo biraz. sizin tavsiyeleriniz varsa alayım gerçekten ihtiyaç oluyo, ben daha çok mutfakta iş yaparken dizi izlemekten keyif alıyorum.
hiç olmadı buHemde spor tatili gunumde 9 gundur arasiz spor yaptigim icin yorgun dusen ruhum bedenim ve hirsini mideden alan bir nefsim var. bu seferlik boyle tamamen tatil pldugum gun herseyiyle koyverdigim bir gun. Ve son gun