- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi carmenhabanera
bana da hırsız gibi gelmedi sizi takibe alan bir sapık gibi geldi dikkatli olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde oturuyorsunuz acaba bende gunduzleri bebegimle yalniz kaliyorum ve boyle seylerden cok korkarim. Alarm taktirabilirsiniz cok pahali degil. Genelde alarm takili oldugunun gorulmesi bile caydiricinolabiliyorBunları yazarken bile ihtimalleri düşününce çarpıntı tutuyor. Sopa falan çıkardı annem koydu yanımıza falan ama ben bu korkuyla panikten bağıramam bile
1 ay önce evimin önüne kadar takip edildim en sonunda bağırdın sonra takip eden kişi beni birine benzettigini söyleyip koşarak gitti. Bende inandım ona ustelemedim konuyu. O geldi aklıma sizin mesajınızı okuyuncabana da hırsız gibi gelmedi sizi takibe alan bir sapık gibi geldi dikkatli olun.
6.Katta oturuyoruz canimAyy o kadar tırstım ki gidip kapınınkilidini kontrol ettim. Pencereler falnda korkuluklu ama yine de korktumm..
sizin ev kaçıncı kat tatlım
Buca da oturuyoruz. Alarm olabilir aslında dediginiz gibi araştırmak lazimNerde oturuyorsunuz acaba bende gunduzleri bebegimle yalniz kaliyorum ve boyle seylerden cok korkarim. Alarm taktirabilirsiniz cok pahali degil. Genelde alarm takili oldugunun gorulmesi bile caydiricinolabiliyor
kesinlikle olabilir yani kimbilir kaç kez gözledi sizin evi , bundan sonra çok dikkatli olun , tekrar tekrar başka hikayeyle gelir elektrikçiyim , sucuyum falan diye gözünüzü dört açın.1 ay önce evimin önüne kadar takip edildim en sonunda bağırdın sonra takip eden kişi beni birine benzettigini söyleyip koşarak gitti. Bende inandım ona ustelemedim konuyu. O geldi aklıma sizin mesajınızı okuyunca
Kardeşlerim söylemiş beni aradı sonra böyle böyle olmuş diye bir daha olursa ara beni gece gelirim dedi ama uzakta çalışıyo nasıl gelecek bilmiyorum. Bir kaç gece kalayım sizle demesini beklerdim ama. NerdeeeKapıya erkek ayakkabısı koyun.tv nın sesini erkek konuşan bı proğramda açın..
Vay anasını yaa.bu gece korkudan bende uyuyamıcam bu gıdısle..
Annen babana soyleseydı bari..
iyi pencereden girme ihtimali yok. Eğer çelik kapınızda sağlamsa korkma canm.inşllh bişy olmaz.. Babanın haberi var mı durumdan6.Katta oturuyoruz canim
Yabancilara açmam kapıyı zaten ama o saatte zilin çalması bile insanı ürkütmeye yetiyokesinlikle olabilir yani kimbilir kaç kez gözledi sizin evi , bundan sonra çok dikkatli olun , tekrar tekrar başka hikayeyle gelir elektrikçiyim , sucuyum falan diye gözünüzü dört açın.
Kapı o kadar zorlanmış ki pek güvenemiyorum açıkçası daha önceden de olmuştur mutlaka ama dün geceden sonra dikkatimi çekince anladım. Karşı komşuda da çelik kapı var kilitli olmasına rağmen evde ne var ne yok çalınmış.iyi pencereden girme ihtimali yok. Eğer çelik kapınızda sağlamsa korkma canm.inşllh bişy olmaz.. Babanın haberi var mı durumdan
bn sana bişy diyimmi madem kapı sağlam değil ve madem bouleciddibi olay yaşadınız, dış kapıyada korkuluk tarzı saf demirden bişy yapılıyo. Parmaklık tarzı. Hemn ondan yaptırın bnce. Bak eminol çok guvenli.Kapı o kadar zorlanmış ki pek güvenemiyorum açıkçası daha önceden de olmuştur mutlaka ama dün geceden sonra dikkatimi çekince anladım. Karşı komşuda da çelik kapı var kilitli olmasına rağmen evde ne var ne yok çalınmış.