hırsız!!

sizin evin etrafında avm, market, mağaza en azından mobese vardır. polise gidip şikayet edin, yüzü saklı değilse kameradan bulunur. muhtemelen tanıdık veya muhittendir. çünkü kontrol etme ihtiyacı duymuş ama evde adam yoktur düşüncesiyle gelmiş. tedirgin olmakta haklısınız. dikkatli olun ve önemsememezlik yapmayın...

Yani kapı çalması değilde diyalog kurması benmde tuhafıma gittii.
bendebekarken. Babamların evini gece 2-3 civarı biri çalmştı. Tabi biz bakamadık abim baktı ve yuzlerini bile goremeden kaçtılar. Yani ev dolu mu boş mu onu kontrol ettiler.
sizin durum ilginçmiş ama

Malesef yok güvenlik 7 sinde toplantı var sitenin orda söyleyecek annem çünkü bu yar sorunlar yaşayan başkaları da var en azından ana kapıya birşey yapılabilir. Yol geçen hani gibi açık gece gündüz. Kaç kere uyardık gece geç saatte gelenler gidenler açık bırakıyo kolaylıkla giriyo kapımızın dibine kadar herkes. 6. Katta oturuyoruz bu arada

Bunları yazarken bile ihtimalleri düşününce çarpıntı tutuyor. Sopa falan çıkardı annem koydu yanımıza falan ama ben bu korkuyla panikten bağıramam bile

Bunları yazarken bile ihtimalleri düşününce çarpıntı tutuyor. Sopa falan çıkardı annem koydu yanımıza falan ama ben bu korkuyla panikten bağıramam bile
Nerde oturuyorsunuz acaba bende gunduzleri bebegimle yalniz kaliyorum ve boyle seylerden cok korkarim. Alarm taktirabilirsiniz cok pahali degil. Genelde alarm takili oldugunun gorulmesi bile caydiricinolabiliyor

bana da hırsız gibi gelmedi sizi takibe alan bir sapık gibi geldi dikkatli olun.
1 ay önce evimin önüne kadar takip edildim en sonunda bağırdın sonra takip eden kişi beni birine benzettigini söyleyip koşarak gitti. Bende inandım ona ustelemedim konuyu. O geldi aklıma sizin mesajınızı okuyunca

Nerde oturuyorsunuz acaba bende gunduzleri bebegimle yalniz kaliyorum ve boyle seylerden cok korkarim. Alarm taktirabilirsiniz cok pahali degil. Genelde alarm takili oldugunun gorulmesi bile caydiricinolabiliyor
Buca da oturuyoruz. Alarm olabilir aslında dediginiz gibi araştırmak lazim

1 ay önce evimin önüne kadar takip edildim en sonunda bağırdın sonra takip eden kişi beni birine benzettigini söyleyip koşarak gitti. Bende inandım ona ustelemedim konuyu. O geldi aklıma sizin mesajınızı okuyunca
kesinlikle olabilir yani kimbilir kaç kez gözledi sizin evi , bundan sonra çok dikkatli olun , tekrar tekrar başka hikayeyle gelir elektrikçiyim , sucuyum falan diye gözünüzü dört açın.

Kapıya erkek ayakkabısı koyun.tv nın sesini erkek konuşan bı proğramda açın..

Vay anasını yaa.bu gece korkudan bende uyuyamıcam bu gıdısle..

Annen babana soyleseydı bari..
Kardeşlerim söylemiş beni aradı sonra böyle böyle olmuş diye bir daha olursa ara beni gece gelirim dedi ama uzakta çalışıyo nasıl gelecek bilmiyorum. Bir kaç gece kalayım sizle demesini beklerdim ama. Nerdeee

kesinlikle olabilir yani kimbilir kaç kez gözledi sizin evi , bundan sonra çok dikkatli olun , tekrar tekrar başka hikayeyle gelir elektrikçiyim , sucuyum falan diye gözünüzü dört açın.
Yabancilara açmam kapıyı zaten ama o saatte zilin çalması bile insanı ürkütmeye yetiyo

iyi pencereden girme ihtimali yok. Eğer çelik kapınızda sağlamsa korkma canm.inşllh bişy olmaz.. Babanın haberi var mı durumdan
Kapı o kadar zorlanmış ki pek güvenemiyorum açıkçası daha önceden de olmuştur mutlaka ama dün geceden sonra dikkatimi çekince anladım. Karşı komşuda da çelik kapı var kilitli olmasına rağmen evde ne var ne yok çalınmış.

Kapı o kadar zorlanmış ki pek güvenemiyorum açıkçası daha önceden de olmuştur mutlaka ama dün geceden sonra dikkatimi çekince anladım. Karşı komşuda da çelik kapı var kilitli olmasına rağmen evde ne var ne yok çalınmış.
bn sana bişy diyimmi madem kapı sağlam değil ve madem bouleciddibi olay yaşadınız, dış kapıyada korkuluk tarzı saf demirden bişy yapılıyo. Parmaklık tarzı. Hemn ondan yaptırın bnce. Bak eminol çok guvenli.
adana ,diyarbakır gibi yerlerde çok yaygıın bu

Allah korusun, ben de korktum şimdi. Babana soyledin mi? Bence de polise gidin ve hem takip edildiginizi hem de bu durumu anlatin. Benim baska konularda yaptigim ihbarlara hemen geldiler, gelmezler diye dusunmeyin...
Allah'a emanet olun, güzelce okuyun Ayetel Kürsi'yi evin her yerine...

Ne biçim site güvenlik yokmu ayyy tırstım sakin ol babam geliyo bekle falan de ne bilim
xenforo-smilies-kk13.gif

Kızlar babam konusunu topluca yazıyorum bir çoğunuz şöyle demissiniz çünkü. Konuştuk bu gün kardeşlerim de söylemiş bir şey olursa ara gelirim dedi ama yakın değil işyeri eve. Bir kaç gün sizle kalırım demesini bekledim ama demedi inadından.

X