- 10 Ekim 2007
- 1.339
- 53
- 37
- Konu Sahibi carmenhabanera
Çok geçmiş olsun canım bence polise gidin anlatın olanları bir kaç gnü oralarda gezerlerse cesaret edemezler gelmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baba ile ilgili bi durum olabilir mi..Kızlar 2 saat önce evde tektim. Duştan çıkarken kapıyla oynandığını omuz atılır gibi ses duydum kardeşlerimden biri geldi sandım bende. Odama gittim giyinmek için ama hala eve kimse girmeyince açamadı kardeşim sandım kapıyı, seslendim adıyla baktım asansör sesi indi aşağı. Yine aklıma kötü birşey gelmedi. annemin yanına işyerine gittim anlattım aradım kardeslerimi hiçbiri gelmemiş o saatte. Gündüz vakti nasıl cesaret ediyolar ya. Ben mi yanlış duydum diyorum ama zannetmiyorum yani.
canm aynı 2 kişiden bahsediyorsun öyle yalnız yalnız dolaşma çok risk alıyorsunDün gece de sesler geldi de 4 gibi uyuyakalmışım biraz sonra tekrar uyandım ama bir kaç gece daha tedbir için devam etcem beklemeye ama paranoyak oldum iyice. Spordan gelirken şimdi 2 kişi vardı arkamda, giderken de onları gördüm tesadüftür herhalde diye düşünüyorum ama küçük birşey bile tedirgin ediyor. Psikologumla konuştum bu gün oda sizin yalnız kaldığınizi bilen biridir bu hırsız böyle birşey yapmaz dedi.
canım belkide ses duyduğunu mu sandınKızlar 2 saat önce evde tektim. Duştan çıkarken kapıyla oynandığını omuz atılır gibi ses duydum kardeşlerimden biri geldi sandım bende. Odama gittim giyinmek için ama hala eve kimse girmeyince açamadı kardeşim sandım kapıyı, seslendim adıyla baktım asansör sesi indi aşağı. Yine aklıma kötü birşey gelmedi. annemin yanına işyerine gittim anlattım aradım kardeslerimi hiçbiri gelmemiş o saatte. Gündüz vakti nasıl cesaret ediyolar ya. Ben mi yanlış duydum diyorum ama zannetmiyorum yani.
Az önce babamı çağırdım anlattım telefonda kapıya birşey tak böyle böyle oldu dedim almış zincir onu taktı ben sürgü alarm istemiştim. Zaten zorla geldi eve o kadar ısrar ettim ancaBaba ile ilgili bi durum olabilir mi..
Spordan gelmiştim çok terliydim hemen girip çıkacaktım hatta kapıyı açık bıraktım sesleri duymak için ama bir yandan da kitlemedim diye pişman oldum içeri girseydi mahvolmuştumEvde yalnızken nasıl duşa girdin yav hemde o korkuyla
Babam ben aricam polisi dedi gittiÇok geçmiş olsun canım bence polise gidin anlatın olanları bir kaç gnü oralarda gezerlerse cesaret edemezler gelmeye
Korkudan konser provama gidemedim ya spora gittiğimde gördüm o adamları bir de evde başıma gelenlerrcanm aynı 2 kişiden bahsediyorsun öyle yalnız yalnız dolaşma çok risk alıyorsun
gece ne gibi sesler duydun
Gerçekten köpek şart olduuYiyorsa denesinler kk hayvan severleri olarak geliriz yanına
Bizde de erkek yok diye üstümüze geldiler nasıl olsa başlarında kimse yok korkarlar dediler ama biz onları yedik kafamı bozarsa sokakta baktığım köpekleri de evime alırım kapımın önünden geçemez her eve bir köpek şart bence sende sahiplen.
Korkudan konser provama gidemedim ya spora gittiğimde gördüm o adamları bir de evde başıma gelenlerr
Hayır emin değilim sadece giderken de eve dönerken de aynı kişileri gördüm sokakta ama tesadüf olabilir. Evde en değerli şey piyanom onunda peşine düşmüş olamazlar herhaldeAdamlari mi gördün?????. Onlar oldugunu nerden anladin peki? Evde yalniz kalmamaya bak bu aralar. Polise gittiniz mi? Babani bekleme bence sen git anneni kardeslerini al ve gidin ifade verin, böyle olmaz. Niye iki de bir sizin eve girmeye calisiyor? Evinizde degerli birsey mi var???? Varsa bunu bilenler kimler????
Eve gelip kapıyı saglamlastiracagina anneme şiddet gösterip gitti böyle şey mi olur!
Köpek stickeri dediginiz gibi çıktı aldım ama pek güzel olmadi. Babam genelde vurdumduymazdir evet annem buna çok kızdı sinirlenince bağırınca annem sen bizim için endişelenmiyorsun falan dedi sonra babam annemin boğazını sıktı kavga ettiler gitti evdenBak seni korkutmak istemem ama ben asil amacin hirsizlik oldugunu düsünmemeye basladim. Hatta ilk olayda bile hirsizliktan ziyade zarar vermek isteme gibi geldi bana. Yani hirsiz ac kapiyi der mi üstelercesine??
Ne bileyim ya da evde gercekten degerli birseyler var ve bunu biliyor insanlar. Babanin vurdum duymaz tavirlarida cok dikkat cekici. Baban hep mi vurdum duymaz böyle, kisiligi mi böyle? Kisiligi böylede olsa insanin evde karisi kizi varsa, böyle vurdumduymazlik olmaz, en kötü erkek bile bu kadar rahat olmaz, babanin tavirlari rahat halleri cok garip geliyor bana. Bence dedigim gibi polise direkt ifade verin. Hatta cagirin eve gelsinler, korkuyoruz cikamiyoruz diyin, az önce yine geldiler diyin gelsinler. Belki o it herifler civardaysa polisi görüp korkarlar.
Köpek stickerini koydunuz mu?
Bir daha beni bu eve cagirmayin kitleyin kapınızı oturun dedi zorla bir tane zincir taktiYuh! Nasil insanmis ya. Babayida polise verin de akli basina gelsin!!
Babana güvenemiyorum. Polise sikayet edin o hirsizlari, gerekirse babadan süphe varsa onuda söyleyin. Biliyorum zor babayi sikayet etmek ama babanda yani biraz garip davraniyor. Dövdürmeyin annenizide, kac kardessiniz siz, gecin önüne bükün elini, ne hakki var buna ne zannediyor kendini.
Hayır emin değilim sadece giderken de eve dönerken de aynı kişileri gördüm sokakta ama tesadüf olabilir. Evde en değerli şey piyanom onunda peşine düşmüş olamazlar herhalde
Bir daha beni bu eve cagirmayin kitleyin kapınızı oturun dedi zorla bir tane zincir takti
Babam polise ben giderim diyince annem aratmadı bana.Anladim canim. Ama böyle beklemekle olmaz, bence cok vakit kaybetmeyin daha fazla. Iki gündür kapinizin dibine kadar itler geliyor, baba hala aile ici siddetle egosunu tatmin etme cabasinda. Hemen polise hemen, lütfen bekleme