Hırsız psikolojisinden çıkamadık. Polis ilgilenmiyor. Evlenmek istemiyorum..

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
31
Merhaba bayanlar.. Yaklaşık 1 yıl önce evimize hırsız girdi.. Annemle beraber yaşıyoruz. Ve o gün Allah beni korudu mu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum annem salonda uyudu diye bende orada uyudum. Hırsız benim odamın camından girmiş. Video kayıtlarını izlediğimizde bir şey içtiğini gördük. Normal yürümüyordu çünkü.. Ve o günden sonra inanılmaz psikolojim bozuldu. Eve gelen misafirlere ne olur bu gece burda kalın diye yalvararak ağlıyordum. Camdan dışarı bakarken karşı yoldan sallanan vazoyu bile insan sanıp korkup krizlere giriyordum. Hiçbir yerde evde yalnız kalamıyorum. Yanımda hep kesici aletler bulundurarak yaşıyorum. Banyoya bile bıçakla giriyorum. Hatta öyleki sabaha kadar uyumuyorum sabah annem uyandığında uyuyorum. Şimdi yakın bir zamanda düğünüm var. Ama evde annemi yalnız bırakıp evlenmek istemiyorum. Annemde zaten uyku apnesi var. Üstüne birde bu korku. Hiç rahat uyku uyuyamıyoruz. Annem evde yalnız kaldığı zamanlar tüm odaları kitliyor ve kendinide odaya kitleyip öyle uyuyor. Polise gittik. Görüntülerde şahısların yüzü belli ancak parmak izi yok biz bir şey yapamayız dediler. Bunu yapan insanlar çete! Aynı binada yaşıyorduk. Daha doğrusu onlar binanın sığınak kısmını ev yapmışlar. Giren çıkan belli değildi. Hırsız videoda girmeden önce topallıyordu. Boyu posu belli yüzüde az çok seçiliyor. Oda mahallemizde yaşayan bir genç yine. Bu kişiyi tam bir ay balkonda sabah akşam dikizledim. Beni görünce hızlanıyor telaşlanıyordu. Fake bir hesapla instagramdan konuşturdum. Doğulu olduklarını oradan uyuşturucu getirdiklerini burada satıp ailelerine yardım ettiklerini söylettirdim. Bu konuşmaları da alıp büyük emniyete gittim. Orda bir komisere tüm olanı biteni anlattım. Pompalılarla insan öldürdüklerini bile kanıtladım. Ya bir insan ya terörden ya cinayetten ya hırsızlıktan ya uyuşturucudan ceza almaz mı? Elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Hemde şehir şehir bu belayı yayıyorlar. Kimseye güvenimiz kalmadı. En son cimere tekrar şikayet ettim. Karakolundan ilgilenmeyen polisinden uyuşturucu şubesine kadar. Illa canımızdan mı olalım? Bugün baktım. Şahıs facebook hesabını dondurmuş. Ben kaçtığını düşünüyorum. Büyük ihtimalle bunların benim başımdan çıktığını da biliyorlar. Ne yapacağız bilmiyorum. annem benim yanıma gelmez. Düğün için kredi çektik onu ödeyecek çalışmak zorunda. Bir ihtimal ablamın yanına gidebilir. Ama oda çok düşük bir ihtimal yine. Çalışmaya devam edeceği için onunda olacağını sanmıyorum. Bir akıl verin ne olur. Isin içinden çıkamıyorum. Şehir dışında okuyorum çeşitli bahanelerle ayda 2 defa eve geliyorum gelemediğim zaman bir şeyler uydurup annemi çağırıyorum..

Öncelikle sizi tebrik ederim işin peşini birakmamışsınız.
Annenizin evlendiginizde sizin evinize yakın bi yere tasinma ihtimali yok mu?
Ayrica annenizi sizin evlilik kredinizi neden çalışarak ödemek zorunda bırakıyorsunuz ?
Orası bence hic olmamış. Evlenince çalışıp kendiniz ödeyin ya da takılarin bi kısmıyla borcu tamamende kapatabilirsiniz.
Yazik kadına

Bu ulkede polis ne zaman devreye giriyor gercekten merak ediyorum soyulan ev, araba, calinan telefon para hicbiseyi bulmaya tenezzul etmiyorlar resmen tek soyledikleri biz bisey yapamayiz
Cok enterasan gercekten halbuki sucsuz bile olsak hepimiz polis gorunce bir cekiniriz, tedirginoluruz ama hic bunlari kullanmiyorlar nedense bilmiyorum insan caninin bu kadar kiymetsiz oldugu baska hangi ulke var?
Acunla metresine instagramdan hakaret edenleri sip diye bulup tutuklayanlar hirsiz bulamiyor
Allah yardimciniz olsun cok normal yasadiklariniz
Benim esim ise giderken kapiyi acik unuttu iki yil once eve giren falanda olmadi ama hala bende onun stresiyle gece uyuyamiyorum
Annenizin evini kiraya verip 1+1 guvenlikli siteye tasisaniz?

Pompalılarla insan öldürdüklerini hangi yolla kanıtladınız ?
Yani polis kısmı biraz abartı geldi bana , yüzü görünsün görünmesin siz şikayetçi olduktan sonra zaten işlem başlatılması zorunludur.
Savcılığa gidebilirdiniz ayrıca

Ben zaten bu teklifi yaptım. Ancak annem kızımın iki çeyreğine göz dikemem deyip beni azarladı. Borcu annem 2 sene içinde yüksek mevlalarda ödeyip kapatacak. Ben başka bir şehirde olacağım. Yani burda işini bırakıp o şehire gelemez çünkü çalıştığı kurum orada yok.. Bu arada teşekkür ederim. Asla bırakmam. Bu olaydan sonra aynı binada birkaç ay daha yaşadık. Hep rüyamda beni binanın içinde sıkıştırıp zarar verdiklerini gördüm. Yine de her şeyi göze aldım.. Bizim canımız zaten yandı başka insanların yanmasın.

İşte gercek anne valla bayılıyorum böyle annelere. Ama olsun siz bence yinede destek olun konuyla alakali degil ama.
Ya zaten demirden korkmayip trene binmissiniz. Allah a sığınin bol bol dua edin. Olacak olan zaten bu memlekette olur.
Hepimiz şansa yaşıyoruz.

Şahıs pompalı ile bir kaç resim paylaşmış. Arkasından şuan adını hatırlamıyorum ali olsun, ali bize kardeşim diyordu hainlik yaptı bakın ne oldu tarzında bir durum paylaşmış ve altındaki yorumlarda bunu kanıtlıyordu. Polis bizden kişinin adını vererek bu kişiden şüpheleniyoruz diye şikayetçi olmamızı istedi. Aynı şekilde birkaç kişi daha şikayetçi olursa ve herhangi bi olayda yakalanırsa suç üzerinize kalır dedi. Ama ben alalen isim verip şikayetçi olamadım. Üniversiteye gideceğim için annem ilk defa yalnız kalacaktı. Ona zarar vermelerinden korktum. Ancak bilir misiniz bilmem uyuşturucu şube ve önceki adıyla bimer isminizi gizli tutuyor. Oralara isim vererek başvuruda bulundum. Uyuşturucu şubede ki komiser pek takmadı. Illa zarar görmemiz lazım heralde. 1 hafta önce cimere ettim. Şahıs hesabını kapattı. Sanırım bu etkili oldu.

Katılıyorum şuana kadar polisler hiçbir sorunumuzu çözmediler gelip kamera kayıtlarını bile incelemediler bizi köpek gibi azarladılar siz biliyosanız siz getirin siz araştırın siz yakalayın diye. Şuan zaten taşındık akrabalarımızın olduğu bir semte geldik burda öyle olaylar olmuyor. Yalnız annem bir ay kadar benim yanıma geldi ev tuttuk bir plazada. Orda bile korkumuzdan uyuyamadık. Olmuyor güvenlik kapımızın dibinde beklese camdan girer diye korkarız camda beklese kapıdan.. Terapi almamız lazım ama annem bunu kabul etmiyor..

Polisin yetkisi bir yere kadar siz şikayetçi olduktan sonra savcılık devreye girer ve işlemler o şekilde ilerler. Sizin narkotik şubeyle değil ki işiniz savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor.
Yani sizin evinize girmekten yargilanip sizden haberdar olmamasini istemek pek mümkün değil .

İşini hakkıyla yerine getirmedigini düşündüğünüz bir kaç polis için "polisler" diyerek hepsini katmaniz çok itici .
Elbette vardır dediğiniz gibi olan polis memuru , bu şekilde gördüğünüz zaman oraya buraya yazıp dert yanmaktansa yetkili mercilere bildirirseniz en azından bir şeyler düzelmiş olur.

Yüzü gözüken bir şahıs kim olduğunuda ısrarla söylüyoruz. Polise burda düşen görev biz görüntülerden tespit ettik demesi. Zaten aksi durum benim şikayetçi olmam beni daha da mağdur eder bu birincisi. Ikincisi benim burda polisler hakkında nefret söylemlerinde bulunduğumu filan mı düşünüyorsunuz? Ben sadece gittiğim şubelerdeki polislerin lakayıt tavırlarından yakınıyorum. Yoksa motosikletli ekiplerden bölgemize bir fazla devriye istedik. Sabaha kadar her zaman mahallemizi koloçan ettiler. Polis var milleti düşünen polis var milleti düşüren..

Sanırım diğer bayana verdiğim yanıtı okumamışsınız.

Benim canımı korumak için kaç yetkili merciye daha gitmem gerekiyor hanfendi siz eksik filan mı okuyorsunuz?

Polis yakalasa mahkeme birakiyor, annenizin evini ablaniza yakin bir yere tasiyin.

Arastirma kısmını gercekten çok takdir ettim, terör örgütü bağlantısı bulsan belki etkili olurdu.
Silahla poz verme, mafyacilik oynama, hirsizlik bu ulkede cezalandirilan suclar değil.

İşleyişi bilmiyorsunuz , siz şikayetçi olmadan biz tespit ettik diyip polis bir şey yapmaz ki .
Polis mevzularinda aşırı hassasim babam ve eşim polis çok zorluk yaşadık hala da yasiyoruz.
Dediğiniz gibi umursamaz olanlar var fakat siz bu şekilde bahsedince hepsi zan altında kalıyor ondan dolayı belirtmek istedim

Benim canımı korumak için kaç yetkili merciye daha gitmem gerekiyor hanfendi siz eksik filan mı okuyorsunuz?
Siz anlamıyorsunuz sanırım tekrar ediyorum
Savcılığa gitmeniz gerekiyor isminizi vermeden olmaz .
Yetkili mercilere bildirmeniz gereken ise görevini yapmıyor dediğiniz polis memurudur.
Umuyorum anlamışsınızdır.

Buldum hanfendi onuda buldum terör paylaşımları da vardı zaten az çok aradaki bağ tahmin edilebilir doğudan getiriyorum diyor kimden alacak bu maddeyi oradan? Ama bu son cimer şikayetinden çok ümitliyim. Eğer annemin şehir dışına taşınma durumu olursa bu konuyu mahkemeye de taşıyacağım gerekirse dedektif bile tutarım.

Başınıza gelmeden anlamazsınız. Gerçi benimde babam eşim polis olsa belki bu durumun içinde olmazdım :)))) Ismimi verince daha rahat olacağım doğru bu defa evimdeki altınımdan bilgisayarımdan paramdan değil belki canımdan olurum ne dersiniz?

Ya evet polis eşi olunca kapıda özel harekat bekliyor zırhlı evlerde oturuyoruz hatta :)
Ne diyim ..
Allah sizi korusun , inşallah kurtulursunuz başınızdaki beladan.

Ya evet polis eşi olunca kapıda özel harekat bekliyor zırhlı evlerde oturuyoruz hatta :)
Ne diyim ..
Allah sizi korusun , inşallah kurtulursunuz başınızdaki beladan.
Zırhlı eve gerek yok emniyette işimizi koşturan olsun yeter:)))) teşekkürler Allah hepimizi böyle insanlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…