Bir derdim var 🙈

Hiç size geldiler mi??? Annemde kv de benim dinlenmem için herşeyi yapmıştı mesela. Annem hatta ben kendi çocuğuma kızım kendi çocuğuna bakmakla yükümlü demişti.
Ama her şeyi geçtim o kadar insan yalnızlığı da seviyorsanız fazla. Ben öz anneme bile 15 gün tahammül edebildim. Ki çok fazla yardımcı oldu. Şimdi gelecekler ya bunu ön gösterim gibi düşünün. Doğum da daha fazlası olacak. Bence şu an bir şey demeyin ama onlar gittikten sonra eşinize bak hiç rahat edemedik ben bir de emzireceğim onu yapacağım bunu yapacağım o yüzden annenlere söyle görsünler gitsinler deyin.

Herkese merhaba , hemen konuya giriyorum ☺️ eşimle birlikte ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Ben şu an 8 haftalık hamileyim riskli bir gebeliğim var 12. Haftada serklaj yapılacak. Bu sebeple annem gelip doğuma kadar bizde kalacak. Görümcem de bizim yaşadığımız şehirde üniversite okuyor ama yurtta kalıyor bayramda yurdu kapanıyormuş ama görümcemin sınavları devam ediyor sonrasında da mezuniyeti var 11 temmuzda , bu süreçte yurdu kapandığı için 15 haziranda bize gelip kalmaya başlayacak. Temmuzun 3 ünde kv ve kp gelecek 12 sine kadar kalacaklar. Yani ayın 15 inden itibaren uzun süre bir daha evde yalnız kalamayacağım ve bu beni çok geriyor. Ben zaten durumum riskli olduğu için sürekli yatıyorum. Kendi kendime tv izliyorum telefonla uğraşıyorum kitap okuyorum uyuyorum akşama da eşim geliyor birlikte vakit geçiriyoruz. Doğumdan sonra da annelerimiz yanımızda olacak. Onların yardımına tabi ki ihtiyacımız var iyi ki de var annelerimiz ama sürekli aynı evin içinde kalma fikri şu an beni geriyor. Kendi annemi çok sorun yapmıyorum açıkçası ama görümcemin ve kv nin gelip bizde kalacağı süre ne yapacağım bilmiyorum. İletişimimiz zaten çok iyi değil , eşim işe gidecek. beni tüm gün onlarla aynı evde olmak geriyor. Birde klima var diye herkes aynı odada oturacak. Birazda ben abartıyorum galiba , biliyorum. Nolur beni sakinleştirin 🙈

Sen annen olduğu için kendi anneni sorun yapmıyor olabilirsin, ama eşin yapıyor olabilir. sen onun kardeşini ve annesini fazlalık görüyorsan oda senin anneni fazlalık görüyordur. 1 1.5 ay dişini sıkabilirsin kendi ailenize nasıl kibar naif olunsun istiyorsanız sizde öyle olun naçizane tavsiye.

Benim için hiç fark etmez yatılı misafir geleceği zaman 1 ay önceden stres yükleniyor. Nefret ediyorum yatılı misafirden kim olduğu fark etmeksizin. Cocuk dogunca da sabah gelip akşama gitsinler istiyorum. Annemle babam 40 gün kalacaklar ama stresi sardı 34. Haftada

özel devlet farketmez, bayramda yurdun kapandığı nerede görülmüş?
yalan söylüyor size başka bi iş var onda
ben de yurtta kaldım, şu an kardeşim de yurtta
ben 3 saatlik mesafede okuduğum için bayramlarda yurtta değil evde oluyordum ama yığınla insan bayramı yurtta geçiriyordu
şimdi de kardeşim yurtta kalıyor bayramı orada geçirecek, geçen bayram da yurttaydı
mesafe uzak diye gelmiyor

Ben olsam annemi ve eşimin ailesini aynı evin içinde tutmam.

Biz ailemle aynı sehirdeyiz, esimin ailesi farkli. Onlar bize yatılı gelince benim annem olunca sanki KV iyice misafir moduna giriyor annemde zaten misafir ağırlamayı sever annem çok yoruluyor. Görümce evdeyse,KV gelecekse sizinle ilgilensin. En azından bir çorba yapar,evi süpürür. Anneniz zaten bu sıcakta kp yaninda rahat edemez.

X