• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipofiz adenomu olan hamileler yardımcı olur musunuz?

fasta

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
260
15
318
arkadaşlar ben hipofiz adenomuna bağlı olarak prolaktin sorunu yaşıyordum 1.5 yıl sonra hamileyim çok şükür:nazar::nazar:
ama hamileleik esnasında bu sorun olurmu bendeki adenom 8x4mm mikro adenom hamileliğimde inşallah rabbime sığınıyorum inşallah eğer benle aynı durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar

arkadaşlar ben hipofiz adenomuna bağlı olarak prolaktin sorunu yaşıyordum 1.5 yıl sonra hamileyim çok şükür:nazar::nazar:
ama hamileleik esnasında bu sorun olurmu bendeki adenom 8x4mm mikro adenom hamileliğimde inşallah rabbime sığınıyorum inşallah eğer benle aynı durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar

mrb öncelikle tebrik ederiim Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah .. sana sormak istediğim bazı seyler var bende 7 senedir gebe kalmaya calısıyorum malesef olmadı önceleri prolaktin yüksek diye olmuyo dedi doktorlar sonrada hipofez bezinn calısmasında sorun var dediler yanlız bunu bana söyleyen doktor alternatif tıp uzmanıydı. senin yazını gördükten sonra araştırdım bende bndede sanırım böyle bir sorun var bu rahatsızlığını doktor nasıl anladı ne gibi bi tedavi uyguladı anlatırmısın?

canım mr çektirdim ve adenom tespit edildi 2 ay haftada 2 tam dostinex içtim ve 2 ay korundum korunmayı bıraktığımın 2.ayında hamile olduğumu öğrendim dr dan hipofiz mr iste beyin cerrahına yönlendirir ve o talep eder inşallah bebeğine kavuşurun:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende de var
11 haftalık hamileyim
şimdilik sorun olmadı
endokrin doktorum da sorun olmayacağını söyledi
sağlıklı gebelikler dilerim

yaaaaaa canım sen dr la görüştünmü sendekide mikro adenommu inşallah sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza alırız Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah bende dr sorsammıki?

sormana gerek yok
benim de mikroadenomdu
o zaten prolaktin yüksekliği yapıyor sadece
başka zararı yok
gebelikte de zaten prolaktin yükseliyor
kafana takacak bişey değil bence
ama için rahat etsin istiyorsan sor
ben en başından gittim endokrine, hamile kalmak istediğimi söyledim
adam doçent ünv hastanesinde ve adenoma hiç takılmadı bile

sormana gerek yok
benim de mikroadenomdu
o zaten prolaktin yüksekliği yapıyor sadece
başka zararı yok
gebelikte de zaten prolaktin yükseliyor
kafana takacak bişey değil bence
ama için rahat etsin istiyorsan sor
ben en başından gittim endokrine, hamile kalmak istediğimi söyledim
adam doçent ünv hastanesinde ve adenoma hiç takılmadı bile

çok teşekkür ederim benim gittiğim jinekologda önce baskı altına alalım sonra hamile kal dedi öylede oldu çok şükür ama ne bileyim korku işte Rabbime emanet kuzum internetten bişeyler okuyunca korktum yok normal doğum olmazmış basınçtan kanama olurmuş yok adenom hamileleik esnasında büyürmüş Rabbim korusun meleklerimizi senle bağlantı halinde olsak çok rahattlattın beni Allah razı olsun senden teşekkür ediyorum canım

çok teşekkür ederim benim gittiğim jinekologda önce baskı altına alalım sonra hamile kal dedi öylede oldu çok şükür ama ne bileyim korku işte Rabbime emanet kuzum internetten bişeyler okuyunca korktum yok normal doğum olmazmış basınçtan kanama olurmuş yok adenom hamileleik esnasında büyürmüş Rabbim korusun meleklerimizi senle bağlantı halinde olsak çok rahattlattın beni Allah razı olsun senden teşekkür ediyorum canım

ben buralardayım istediğin zaman yaz listene ekle istersen
hamilelikte büyüyebilir evet ama normal zamanda da büyüyebilir zaten
makro olanlar için thlikeli olabilir
benim tüm doktorlarım biliyordu hiçbiri de sallamadı
hem zaten yapılacak hiçbişey yokki
gebelik öncesinde de adenom için hiçbişey yapmadık ki
eşimin teyzesi nörolog, o zamanla erir kaybolur demişti bana

nasıl eklenicek bilmiyorum kusura bakma teknoloji fakiriyim rica etsem sen beni eklermisin

canım mr çektirdim ve adenom tespit edildi 2 ay haftada 2 tam dostinex içtim ve 2 ay korundum korunmayı bıraktığımın 2.ayında hamile olduğumu öğrendim dr dan hipofiz mr iste beyin cerrahına yönlendirir ve o talep eder inşallah bebeğine kavuşurun:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederiim yarın büyük bi ihtimalle cerrahpaşaya gidicem mr istemek içinn :18:

bendede hipofiz adenomu var 8.5 yıl önce 8x7 mm olduğunu öğrendim şu an 4.5 yaşında kızım var hamileliğim süresince parlodel kullandım. adenom şu an 4x6mm. hiç bi sorun olmaz. hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına inşallah.

teşekkür ederim canım peki bişey sorabilir miyim normal doğum mu yaptın benim dr'um gebelik esnasında adenoma yönelik ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım artık Rabbim ne yazdıysa o olacaa hayırlısı olur İnşallah

ne yaptın canım merak ettim seni

işlerimin yogunluğundan henüz gidemedim anadolu yakasında oturuyorum çünkü avrupa yakasına gecmem lazım ama bu arada hayıt suyu aldıım onu kullanmaya başlıycam coğu arkadaşa iyi gelmiş inş. bende görürüm şifasını ..

işlerimin yogunluğundan henüz gidemedim anadolu yakasında oturuyorum çünkü avrupa yakasına gecmem lazım ama bu arada hayıt suyu aldıım onu kullanmaya başlıycam coğu arkadaşa iyi gelmiş inş. bende görürüm şifasını ..

inşallah dr gidersen haberdar et dilerim en kısa zamanda netice alırsın

saol canım i,lgilendiğin için yarına randevu aldım sabah 10 gidicem bakalım bişey cıkıcakmı senn bebeğin nasıl?

çok şükür herşey yolunda:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bugün kalbinin sesini duyduk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin İnşallah canım

çok şükür herşey yolunda:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bugün kalbinin sesini duyduk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin İnşallah canım

canım yaa maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: amiiiin inşallah ben dün doktora gidicektim de malesef gidemedim :((( kaynvalidemin tansiyonu yükselmiş baş dönmesi olmuş istifraya başlamış kayınpederim aradı sabah 9da apar topar acile gittik akşama kadar kaldık hastanede ama bişey bulamadı doktorlar :(

geçmiş olsun canım dr git en kısa zamanda İnşallah hayırlı haberlerle dönersin sende belirlenen bir sorun varmıydı peki şimdiye kadar

Back