merhaba bende de maalesef 1.2 cm hipofiz adenomu çıktı, göz sinirlerine komşuymuş görme alan taraması yaptırdım çok ciddi bir bulgu çıkmadı ameliyat olmam gerekiyormuş ama ben istemiyorum. keşke hiç öğrenmeseydim diyorum.off off endokrine daha gitmedim ama dostinex verirler dedi doktor o ilacın da çok yan etkisi varmış. bende zaten öfke patlamaları oluyor, tahammülsüzüm stresli bir insanım.galiba bundan kaynaklı oldu adenomda ilacın yan etkisi de benzer yönlerdeymiş o zaman benin etrafımda kimse kalmaz. Sinir bozucu bir insan olurum psikayatriye gidemiyorum çünkü antidepresanlar prolaktini artırıyor o da adenomu büyütüyor(en azından ben böyle biliyorum) . hayatım ise karmakarışık ne iş ne özel hayatım ne aile yaşamım yolunda hayatımın en zor günlerini yaşıyorum.bir tek canım sağ diyordum bi de bu çıktı eksikmiş gibi... yanlızım hastanelere tek başıma gidip tek başıma mücadele ediyorum...ve uğraşacak halim yok hayatımda o kdar çok sorunum varki bu adenom ayrıntı kaldı. düşündüm son bir yıldır güldüğümü hatırlamıyorum .... bu arada prolaktinimde 195 çıktı.
neyse bu da böyle bir şeyy..
neyse bu da böyle bir şeyy..