- 10 Aralık 2012
- 1.496
- 21
- 158
- 38
başın sağolsun. bende yaklaşık 2-3 yıl göz şikayetiyle ,kanlanma, kızarıklık ,baş ağrısı derken mr çekiminde hipofiz adenomu teşhisi konuldu.5mm,'lik tümör göze baskı yapıyormuş. ve adenoma bağlı kuşing hastalığı teşhisi konuldu.ameliyat oldum . fakat doktor tüm hipofizin tümörlü olduğunu görmüş fakat tamamen almamış. belki hastalık geçer diye düşünmüş. hastalık devam ediyordu. 5 ay sonra 2.ameliyatla tüm hipofiz alındı.ameliyatıma 5 ay oldu ama hala hormon salgısı (kortizol) devam ediyormuş. bu hafta yine röntgenler, tahlililer var. 3.ameliyat gerekmiş. ama artık çok yoruldum. pet denilen bir röntgen var 2.kez ona gireceğim. tüm vücut görüntüleniyor.
inşallah artık biter .Alalh yardımcın olsun seninde .eğer adenom hastalığa yol açmıyorsa korkma.inşallah iyi haberler verirsin.
cnm cok üzüldüm gercekten.inş artık son bulur. benimde tedavilerim devam edicek. cok sıkıldım gercekten.
herhangi bi tedavi yöntemi falanda uygulanmıyo bana. buda belirsizlik olarak geri dönüyo bana ve deliriyorum hakikaten artık.
ben istanbuldayım sen nerde tedavi görüyorsun.beynindeki kaç mm. benim 13 mm capında.
doktorum cok büyük değil demişti.anlamadım gitti. prolaktin degerimde 61.20 bunada düşük demişti.