- 10 Eylül 2023
- 33
- 6
- Konu Sahibi dolunay melek
Bende sineşi goruldu rahimde bide histereskopi gerekiyo kuçukmuş ama doktor yapalım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nerde tedavi gördünüz inşallah bizde o duyguyu yaşarızBen mesela :) tüp bebek ile hamile kaldım. Şuan bebeğim 1,5 yaşında. Darısı hepinizin başına
Evet merional hala var. Merional ve gonal f ile cc sini ayarlayarak yaptılar. Bu hastalığın ilacı merional. Piyasa da hala var diye biliyorum. Doktorunuza mutlaka söyleyn bunu. Benm doktorlarım prof ve hipo hipo da bilgiliydi şanslıydım. O yüzden ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Merional kullanarak sadece takiple aşılama ile hamile kalanda var tabi. Benm eşimin sperm değerleri de sıkıntılıydı o yüzden aşılama tutmadığı için tüp bebek denedmMerionel şuan var mı?
Allah bağışlasın inşallah böyle mesajlar görünce çoook mutlu oluyorum
Ben var diye biliyorum ama sormak lazımAmin inşallah galiba merional ilacı yok artık diye biliyorum
Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Ümit Görkem ve Cihan Toğrul prof doktorlar infertilite alanında. Yaşarsınız merak etmeyn doktorum bana hipolar iki gruba ayrılır ve çoğu şanslı gruptadır. Sizin sadece yumurtalarınız küçük ve uyanmayı bekliyor ona da destek lazım. Hipolarda hamilelik oranı yüksektir demiştiSiz nerde tedavi gördünüz inşallah bizde o duyguyu yaşarız
Bizim hastalığımızda gonal f tek başına yeterli değil. Eğer doktorunuz sadece bunu verdiyse hipo alanında bilgili bir doktor değildir. Bunu biliyor olması lazımDoktor bana gonal f tek verdi pergoverus vermedi ne olcak peki
Folik asit kullanın evet ben kullandımŞuan aynı durumdayiz nerden bulabilirim adetime çok az kaldı hala bulamadım çok takıyorum kafaya doktor aşılama yapacak peki öncesinde folik asit falan herhangi bişey kullandinizmi
Hayır neden fazla gelsin. Ben ilk denememde folic-1 kullandım ve 400 mg dı. Şimdi de dondurulmuşlarla transferm olacak inşallah ve folbiola folik asit kullanıyorm onun mg si de aynı. İçinEşim folbiola folik asit almış korkup kullanmadım ya fazla gelir ise
Merional var mı piyasada araştırın. Bizim hastalığın ilacı o.Firma şimdi de ekim sonu diyor
İlacın adı neydıFolik asit kullanın evet ben kullandım
Yazdım bir üst msjımda canımİlacın adı neydı
Binada oyle dedi aslında doktorum bilgili o ilacıda söyledi ama çok pahalı falan dedi yarısını kullancaz sonunda dedıgı gibi verebilir şuan vermedi ama ihtimal yüksek degıl bence bu ilaçları ile o yüzden bılmıyorum direk tüp yapıcam yarın tekrardan görüşeyimÇorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Ümit Görkem ve Cihan Toğrul prof doktorlar infertilite alanında. Yaşarsınız merak etmeyn doktorum bana hipolar iki gruba ayrılır ve çoğu şanslı gruptadır. Sizin sadece yumurtalarınız küçük ve uyanmayı bekliyor ona da destek lazım. Hipolarda hamilelik oranı yüksektir demişti
Pahalı evet ama bebek düşünüyorsanız mecbur kullanmanız gerek. Bir de tüp bebekte de bu iğneyi kullanmanız gerekecek. Bu iğneyle geliştirip sonra toplama işlemi gerçekleştiriyorlarBinada oyle dedi aslında doktorum bilgili o ilacıda söyledi ama çok pahalı falan dedi yarısını kullancaz sonunda dedıgı gibi verebilir şuan vermedi ama ihtimal yüksek degıl bence bu ilaçları ile o yüzden bılmıyorum direk tüp yapıcam yarın tekrardan görüşeyim
Siz başka ne ilaçlar kullandınızPahalı evet ama bebek düşünüyorsanız mecbur kullanmanız gerek. Bir de tüp bebekte de bu iğneyi kullanmanız gerekecek. Bu iğneyle geliştirip sonra toplama işlemi gerçekleştiriyorlar
Merional, gonal f, estrofem( rahim kalınlaştırıcı) çatlatma iğnesi(citrotide), progestan, folic asit, oksapar (kan sulandırıcı).. bu zamana kadar kullandıklarım bunlardıSiz başka ne ilaçlar kullandınız
Merionalın yeni adı meriofert galiba şuan bulduk bizde bir iki aya tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruzMerional, gonal f, estrofem( rahim kalınlaştırıcı) çatlatma iğnesi(citrotide), progestan, folic asit, oksapar (kan sulandırıcı).. bu zamana kadar kullandıklarım bunlardı
Aynen suan yok yurt dışından ancak getırtebıldık ve çok pahalıMerional da dahil hiçbiri yok şu an piyasada
Canım nerde buldunuz?Merionalın yeni adı meriofert galiba şuan bulduk bizde bir iki aya tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz