- 10 Eylül 2023
- 33
- 6
- Konu Sahibi dolunay melek
Mg fazla gelir diye korktum yüksek galibaNeden fazla gelsin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mg fazla gelir diye korktum yüksek galibaNeden fazla gelsin ki
İnanın hiçbir fikrim yok umarım bu ay gelir ama hiç gelmeme ihtimali de varmış. Firma tamamen çekilebilirmişNapicaz peki
Napicaz pekiİnanın hiçbir fikrim yok umarım bu ay gelir ama hiç gelmeme ihtimali de varmış. Firma tamamen çekilebilirmiş
İlacın geleceğine dair pek umut yok, umarım gelir bende sizle aynı durumdayım. Pergoverus ve gonal f kullanılıyormuş onlarda herhalde bizim hastalığımıza pek yararlı olmuyor. Doktorunuzla konuşun isterseniz olmazsa pergoverus kullanın inşallah faydası olurNapicaz peki
Doktor bana gonal f tek verdi pergoverus vermedi ne olcak pekiİlacın geleceğine dair pek umut yok, umarım gelir bende sizle aynı durumdayım. Pergoverus ve gonal f kullanılıyormuş onlarda herhalde bizim hastalığımıza pek yararlı olmuyor. Doktorunuzla konuşun isterseniz olmazsa pergoverus kullanın inşallah faydası olur
Tüp bebektedemi aynı ilaçlar kullanılıyoİlacın geleceğine dair pek umut yok, umarım gelir bende sizle aynı durumdayım. Pergoverus ve gonal f kullanılıyormuş onlarda herhalde bizim hastalığımıza pek yararlı olmuyor. Doktorunuzla konuşun isterseniz olmazsa pergoverus kullanın inşallah faydası olur
Benim bildiğim sonlara doğru da pergoverus kullanıyorDoktor bana gonal f tek verdi pergoverus vermedi ne olcak peki
Evet meriofert kullanılıyorduTüp bebektedemi aynı ilaçlar kullanılıyor
Şuan ne kullanılıyoEvet meriofert kullanılıyordu
Direk tüp bebekmi yapsak bilemedim şuanEvet meriofert kullanılıyordu
Şuan tedavi aşamasında olanlar ilaç bekliyorŞuan ne kullanılıyo
Daha önce aşılama veya takip yaptın mı?Direk tüp bebekmi yapsak bilemedim şuan
Ben mesela :) tüp bebek ile hamile kaldım. Şuan bebeğim 1,5 yaşında. Darısı hepinizin başınaHipo hipo olupta hamile kalan çok var. Bende hipo hipoyum tedavi aşamasındayım
Kızlar ben hipo hipoluyum ve merional kullandım iğne olarak. Fsh ve lh içeriyor. Doktorunuza sorun. Merional kullanarak yumurta toplama işlemim oldu ve tüp bebek ile hamile kaldımİnanın hiçbir fikrim yok umarım bu ay gelir ama hiç gelmeme ihtimali de varmış. Firma tamamen çekilebilirmiş
YapmadımDaha önce aşılama veya takip yaptın mı?
Merionel şuan var mı?Kızlar ben hipo hipoluyum ve merional kullandım iğne olarak. Fsh ve lh içeriyor. Doktorunuza sorun. Merional kullanarak yumurta toplama işlemim oldu ve tüp bebek ile hamile kaldım
Allah bağışlasın inşallah böyle mesajlar görünce çoook mutlu oluyorumBen mesela :) tüp bebek ile hamile kaldım. Şuan bebeğim 1,5 yaşında. Darısı hepinizin başına
Anladım canım bende şuan seninle aynı durumdayımYapmadım
Amin inşallah galiba merional ilacı yok artık diye biliyorumBen mesela :) tüp bebek ile hamile kaldım. Şuan bebeğim 1,5 yaşında. Darısı hepinizin başına