Hipo hipo ilk öğrendiğim günden bugüne

Sizin mesajlara çok bakamadım da sizde mi hipolusunuz ne tür tedavi uygulandı sizede ne ilaçlar kullanıldı ?

E elma0 Merhaba bende bu ayki sürecimde menopur kullanıyorum. Sizin süreciniz nasıldı detaylandırabilir misiniz acaba? Ben reglimin 3. günü 3 gün sabah akşam femara kullandım 2 gün ara verdikten sonra cumartesi günü menopur 75 kullanmaya başladım bugün 4. ve son gün. yarın kontrolüm var

Perşembe ya da cuma taburcu ederiz dedi sabah doktor pazartesi rop muayenesi varmış ona tekrar geleceğiz heralde 3 saat mesafe var ama bir şekilde hallolur heralde Sağol canım benim eşimle de görüşüyoruz her gün görüntülü bebis uyanık olduğu zaman arıyorum Bu arada kakasını yaptı gece iki kere nasıl rahatladım anlatamam çocuğum da biraz daha rahat uyudu Gaz damlası verdiler bir tane onun da faydası oluyormuş gazı geçirmedi fazla ama buna da şükür diyorum Annelik bebeğin kakasına bile sevinmekmis meğerse

Normal şartlarda bak doğuma 2 gün varmış senin şu anda yavrun kucağında. Prensesinin çok güçlü bir annesi var. Eve geçince yardıma gelecekler var mı eşinden başka?
Aynen yarın tahmini dogum tarihi idi şükürler olsun kavuştuk artık eve gitmek için de az kaldı kendisi minik benim büyük mucizem Eve geçince annem var yardım edecek kayinvalidem var onlar da sabırsızlıkla bizi bekliyorlar zaten Senin var mıydı yardım eden canım senin bir ikiz olunca şart

Sizin mesajlara çok bakamadım da sizde mi hipolusunuz ne tür tedavi uygulandı sizede ne ilaçlar kullanıldı ?
Evet canım tedavi meriofert yapıyordum kendime 150 lik 2 doz yani 300 yapıyor günde sonra yumurtalarım toplanıyor çok olduğu için donduruyorlardi beni transfere hazırlayıp rahim duvari kalinlasinca transfer yapılıyordu tüp bebek denedim genelde 1 asilama bir kendiliğinden ilişki ile denedik olmadi tüp bebek olarak da 3 defa denedik ilkinde tek embriyo tutmadı ikincisi 2 embriyo kimyasal gebelik oldu sonucusu da 2 embriyo tekil gebelik oldu çok uğraştık ama sonu güzel oldu Allaha şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…