Hipo hipo ilk öğrendiğim günden bugüne

Olacak inanıyorum
Bizimkiler kardeş istemez daha da düşünmüyorum rabbim isteyene versin. Kardeş güzeldir. Kızınıza tez zamanda kardeş gelince bizlere de güzel haberlerinizi paylaşın inşallah
Ayy allahım inşallah inşallah bu ay olmadı nasipte yokmuş demekki bakalım yine denermiyiz tekrardan o kadar iğne hormon vucudum kaldıracak mı ?

Normal mi oldu sizin doğum acaba ?

Ayy allahım inşallah inşallah bu ay olmadı nasipte yokmuş demekki bakalım yine denermiyiz tekrardan o kadar iğne hormon vucudum kaldıracak mı ?
Aslında diğer aya vücut hazırlanmış da oluyor geleceği zamanı rabbim biliyor. Olacak, bu ay daha çok dikkat edin kendinize çok iyi bakın

Aşılama mı yaptırmıştınız
Yok menapurla sadece yumurta büyüttük 15 mm oldu bir gün sonrasınra çaylatma iğnesi oldum sadece ilişki önerdi doktorum geçen sefer kızımda da öyle tedavi uygulamıştı. Bu seferde aynı doktoruma gidiyorum tabi kızım 3.5 yaşında o kadar ara verdik. O zamanlar eşime bana bir sürü test yapmıştı şimdi bizi görür görmez tanıdı. Biliyorum sizi dedi hipo hipo hastamdınız dedi. Sonra hiçbir test vs. Yapmamıza gerek yok sizde tek çaremiz iğneyle yumurtaları aynı şekilde büyütmek. Ama bu defa aynı iğneler aynı dozda kullandık istediğimiz kadar büyümedi 15 mm kaldı. Doktorumun tek söylediği yaşta ilerledikçe böyle olabiliyor tabi binlerce örneklerle anlattı anlayacağımız uygun bir şekilde. Ama senin gebeliğin çatlatmayla oluyor dedi yine aynı yöntemle ilerleyeceğiz dedi. Ama olmadı işte…

Oyy nasıl korkmuşsunuzdur şimdi İstanbulda mısınız acaba merak ettim ? Eğer istanbuşdaysanız elimizde ikinci bir doktor hastane olur bizim halimizden anlayan bilen
Ankara canım. Valla korktum ya hihi
İlk kızda aşılama mı olmuştu tüp bebek mi?

Aslında diğer aya vücut hazırlanmış da oluyor geleceği zamanı rabbim biliyor. Olacak, bu ay daha çok dikkat edin kendinize çok iyi bakın
Evet doktorumda öyle söyledi uzun zamandır ne ilaç ne adet salmıştım kendimi şimdi bu ay vucut hormonu aldı sonuçta bu sefer gidersek daha sağlam olur. İnşallah çok uzamaz bu süreç ve bende buraya ve diğer arkadaşlarda hamilelik müjdesi veririz

Ankara canım. Valla korktum ya hihi
İlk kızda aşılama mı olmuştu

Vücudun hazırlanmıştır doktorun da güvenilir bence. Güzel haberlerini yazmayı nasip etsin Allah canım. Aydan aya bile değişiyor yumurta kalitesi, bol vitaminli yiyecekler bol gülücüklerin olsun amin

Bir şey sorabilirmiyim menapuru göbekten mi yapıyorsunuz yoksa kalçadan mı ? Ben hep kalçadan kullandım da

Bir şey sorabilirmiyim menapuru göbekten mi yapıyorsunuz yoksa kalçadan mı ? Ben hep kalçadan kullandım da
Göbekten yapıyorum kalçaya vurulduğunu hiç duymadım daha önce belki yapan doktorlar tedavileri doktordan doktora değişiyor

Ya sormayın biberonla beslerken püf püf yapıyor içtiğinin bir kısmını çıkartıyor gazı çıksın diye alıyorum ortasında gazi zor çıkıyor sonra da içesi gelmiyor 60 cc çok geliyor heralde 3 saatte bir çok acikmiyor galiba kakasını da yapamadı 3 gündür sürekli ikinma modunda hemşirelere diyorum kakasını yapamadı ikinmaktan uyuyamıyor bebek yagi sür karnına diyor tamam süreyim sürdüm de zaten ama insan gelip bir bakar gerçekten öyle mi değil mi diye niye hastanede kalıyorum ki ozaman eve gideyim daha iyi en azından eşim annem yardım eder uykusuzum zaten kaç gündür Yoğun bakımda yapılan işlemleri biliyorum soruyordum bilgi alıyordum herzaman

Ne zaman çıkaracaklarmış? 9 güne kadar kaka yapmaması normal diyorlar da çocuk sürekli sancı çekince de insanın içi gidiyor bir kaka yapsa rahatlayacakmış gibi.
Mamasına zeytinyağı damlatabilir miyim de sor dilersen eşin getirir. Çok yorulmuşsundur canım yarın doktorla görüş ben 2 ay bekledim zaten, kontrollere hastaneye getiririz en azından eşim yardımcı olur bir an önce taburcu edin diye.
Bazen hastaneden salmıyorlar hali hazırda kontrolleri burada yapılsın anne bebek uyumda diye de baba da özlüyor ayrıca zor yani.
Ben 2 ay emzirdim bekledim, kontrollerin burda bitmesine gerek yok diye sabah doktor 09:30 gibi gezerken söyle.
Rabbim sana güç kuvvet versin.
Eşini bol bol görüntülü ara, yalnız hissetme.
Yavrun da sana güç verecektir sabah ola hayrola. Başka aşı kaldı mı canım?
Az kaldı sabret. Dualarımdasın.

Normal şartlarda bak doğuma 2 gün varmış senin şu anda yavrun kucağında. Prensesinin çok güçlü bir annesi var. Eve geçince yardıma gelecekler var mı eşinden başka?

Göbekten yapıyorum kalçaya vurulduğunu hiç duymadım daha önce belki yapan doktorlar tedavileri doktordan doktora değişiyor
Birde insülin ucu aldınız demi göbekten yapmak için. Size öğrettilermi hemşireler yoksa kendiniz videolatı izleyerek mi yaptınız ? Bende bu defa kullanırsam eğer göbekten yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…