Ayy allahım inşallah inşallahOlacak inanıyorum
Bizimkiler kardeş istemez daha da düşünmüyorum rabbim isteyene versin. Kardeş güzeldir. Kızınıza tez zamanda kardeş gelince bizlere de güzel haberlerinizi paylaşın inşallah![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy allahım inşallah inşallahOlacak inanıyorum
Bizimkiler kardeş istemez daha da düşünmüyorum rabbim isteyene versin. Kardeş güzeldir. Kızınıza tez zamanda kardeş gelince bizlere de güzel haberlerinizi paylaşın inşallah![]()
Normal mi oldu sizin doğum acaba ?9 aylık. Öyle tabi de bir ekip çalışması gerektiriyor hihi
1 bebek 1 iş, 2 bebek 10 iş diye boşuna dememişler. Bilmediğimden bir de biri tutmazsa diğeri tutsun diye çoğul gebeliğin risklerini araştırmamışım. Hipo Hipo olunca hastane süreçlerinde beklenmedik bir anda doğum, aileler bilmiyor tüp bebek olduğunu ve illa ki doktorda yanında duruyorlar ve hem lohusa hem düşük doğum ağırlıklı küvözde bekleyen çocuklar, vücudun toparlanamamışken bebeklerin sana ihtiyacı olması ve sürekli başkalarına muhtaç olman, bebek büyütürken herkesin laf sahibi olması gibi konularda zorlandım ben tabi zorlanmayanlar da var.
En zoru da gebelikte ikili testte ikiz bebeklerde test riskli çıkabiliyor ve amniyon kesesinden sıvı alacağız dediler ben istemedim 550 dolar gibi bir ücret işe yurt dışına kan gönderip nipt testi yaptırmak zorunda kaldık.
Dediğim gibi benim yaşım 36 olunca ve riskli gebelik, gebelik zehirlenmesi olunca hayaller sınava dönüştü. Zordu, değdi mi evet lakin şimdiki aklım olsa tek embriyo transfer ettirirdim, çocukların durumu şimdilik iyi lakin içeride biri sıkıştığından kafası uzundu, kulağı büküktü düzeldi, test sonuçları iyi geldi. Herkesin süreci farklı tabi. Rabbim herkese gönlündeki gibi sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip eylesin her zaman doğru dua edelim eksiksiz bir şekilde![]()
Aşılama mı yaptırmıştınızAyy allahım inşallah inşallahbu ay olmadı nasipte yokmuş demekki bakalım yine denermiyiz tekrardan o kadar iğne hormon vucudum kaldıracak mı ?
Sezaryen zaten kontrole gittim doğuma aldılar gebelik zehirlenmesi olmuştumNormal mi oldu sizin doğum acaba ?
Aslında diğer aya vücut hazırlanmış da oluyor geleceği zamanı rabbim biliyor. Olacak, bu ay daha çok dikkat edin kendinize çok iyi bakınAyy allahım inşallah inşallahbu ay olmadı nasipte yokmuş demekki bakalım yine denermiyiz tekrardan o kadar iğne hormon vucudum kaldıracak mı ?
Yok menapurla sadece yumurta büyüttük 15 mm oldu bir gün sonrasınra çaylatma iğnesi oldum sadece ilişki önerdi doktorum geçen sefer kızımda da öyle tedavi uygulamıştı. Bu seferde aynı doktoruma gidiyorum tabi kızım 3.5 yaşında o kadar ara verdik. O zamanlar eşime bana bir sürü test yapmıştı şimdi bizi görür görmez tanıdı. Biliyorum sizi dedi hipo hipo hastamdınız dedi. Sonra hiçbir test vs. Yapmamıza gerek yok sizde tek çaremiz iğneyle yumurtaları aynı şekilde büyütmek. Ama bu defa aynı iğneler aynı dozda kullandık istediğimiz kadar büyümedi 15 mm kaldı. Doktorumun tek söylediği yaşta ilerledikçe böyle olabiliyor tabi binlerce örneklerle anlattı anlayacağımız uygun bir şekilde. Ama senin gebeliğin çatlatmayla oluyor dedi yine aynı yöntemle ilerleyeceğiz dedi. Ama olmadı işte…Aşılama mı yaptırmıştınız
Oyy nasıl korkmuşsunuzdur şimdiSezaryen zaten kontrole gittim doğuma aldılar gebelik zehirlenmesi olmuştum
Ankara canım. Valla korktum ya hihiOyy nasıl korkmuşsunuzdur şimdiİstanbulda mısınız acaba merak ettim ? Eğer istanbuşdaysanız elimizde ikinci bir doktor hastane olur bizim halimizden anlayan bilen
Evet doktorumda öyle söyledi uzun zamandır ne ilaç ne adet salmıştım kendimi şimdi bu ay vucut hormonu aldı sonuçta bu sefer gidersek daha sağlam olur. İnşallah çok uzamaz bu süreçAslında diğer aya vücut hazırlanmış da oluyor geleceği zamanı rabbim biliyor. Olacak, bu ay daha çok dikkat edin kendinize çok iyi bakın![]()
Ankara canım. Valla korktum ya hihi
İlk kızda aşılama mı olmuştu
Yok menapurla sadece yumurta büyüttük 15 mm oldu bir gün sonrasınra çaylatma iğnesi oldum sadece ilişki önerdi doktorum geçen sefer kızımda da öyle tedavi uygulamıştı. Bu seferde aynı doktoruma gidiyorum tabi kızım 3.5 yaşında o kadar ara verdik. O zamanlar eşime bana bir sürü test yapmıştı şimdi bizi görür görmez tanıdı. Biliyorum sizi dedi hipo hipo hastamdınız dedi. Sonra hiçbir test vs. Yapmamıza gerek yok sizde tek çaremiz iğneyle yumurtaları aynı şekilde büyütmek. Ama bu defa aynı iğneler aynı dozda kullandık istediğimiz kadar büyümedi 15 mm kaldı. Doktorumun tek söylediği yaşta ilerledikçe böyle olabiliyor tabi binlerce örneklerle anlattı anlayacağımız uygun bir şekilde. Ama senin gebeliğin çatlatmayla oluyor dedi yine aynı yöntemle ilerleyeceğiz dedi. Ama olmadı işte…
Bir şey sorabilirmiyim menapuru göbekten mi yapıyorsunuz yoksa kalçadan mı ? Ben hep kalçadan kullandım daMenopur tekli varmış artık ben tekli aldım zaten bütün bu tarz iğneler fazlasıyla pahalı maddi açıdan insanı çok zorluyorAllah yardımcımız olsun maddi ve manevi bugün 7 günüm 7 tane aldım yarın belli olcak kullanıp artık kullanmayacağım muhtemelen devam eder doktor 16 ml olması lazımmış benimki de dün en son baktığımız da 10 ml idi bakalım allahım hepimizin işini Kolalaştırsın
Göbekten yapıyorum kalçaya vurulduğunu hiç duymadım daha önce belki yapan doktorlar tedavileri doktordan doktora değişiyorBir şey sorabilirmiyim menapuru göbekten mi yapıyorsunuz yoksa kalçadan mı ? Ben hep kalçadan kullandım da