30 canım benim yaşım. Progesteron değerlerime de hiç bakmadı doktorum ya amh 1.71 di benim 1,5 yıl önce. TSH LH E2 falan bakıldı hep. Ama progesteron bakılmadıProgestan tüp bebek sürecinde bana da vermişlerdi hap şeklinde idi ama vajinadan fitil şeklinde kullanıyordum. Rahmi hazırlamak ve düşüğü önlemek amaçlı kullandırdı tüp bebek doktoru. Ben transfer yaptırdım embriyoyu yaşım 36 idi ve amh düzeyi düşük olduğu için aşılama ile vakit kaybetmeyelim demişti tüp bebek doktoru. Sizin yaş kaç idi?
Ben 36 yaşında da amh 2021’de 0,56 imiş bence harika değerleriniz30 canım benim yaşım. Progesteron değerlerime de hiç bakmadı doktorum ya amh 1.71 di benim 1,5 yıl önce. TSH LH E2 falan bakıldı hep. Ama progesteron bakılmadı
Hastane uykusuzluk stres beslenememek az su içmek vs etkiliyor pompa varsa sağdıkça artar da çocukların kendi rızkıdır süt derler bizde biri anne sütü diğeri mama ağırlıklı beslendi aptamil ile beslenen daha önden gitti. Aptamil yapıyor biz de bigai gaz damlası kullanıyorduk gerçi eve arabayla giderken gazlarını bol bol çıkarır annesi. Ben de çok tecrübeli olmasam da anneyi kurtaran anne kucağı vs gibi şeyler gün içinde hayat kurtarıyorHadi ya geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahbebekler hiç hasta olmasa keşke Süt olayı sıkıntılı buraya geldiğimden beri sütüm azaldı günde 1 2 beslenmeye yeterse ancak Emmiyor zaten burda geniş ağızlı biberonlara alışmış mecburen çoğu öğünde mama veriyorum Aptamil var burda o da gaz yaptı heralde bebeğime duramıyor hiç uyurken bile sizlaniyor hep öyle gördükçe benim canım sıkılıyor Ana kucağını otomatik sallanandan almıştım daha önce önerir misiniz tecrübeli anne olarak Eksikleri burdan bile sipariş veriyorum eşime aldiriyorum Dün philips avent biberon aldırdım onun akışı az olduğundan memeye daha yakınmış evde ugrascam artık emmeye alıştırmak için umarım alışır
Evet mama süte göre çok hızlı kilo aldırıyor farkettim onu benim de gaz damlası var da pek işe yaramadı mı anlamadım eve gidince bir çay kaşığı zeytinyağı ver rahatlatır dedi doktor bakalım deneyeceğim bir Giderken arabada da rahatlar inşallahHastane uykusuzluk stres beslenememek az su içmek vs etkiliyor pompa varsa sağdıkça artar da çocukların kendi rızkıdır süt derler bizde biri anne sütü diğeri mama ağırlıklı beslendi aptamil ile beslenen daha önden gitti. Aptamil yapıyor biz de bigai gaz damlası kullanıyorduk gerçi eve arabayla giderken gazlarını bol bol çıkarır annesi. Ben de çok tecrübeli olmasam da anneyi kurtaran anne kucağı vs gibi şeyler gün içinde hayat kurtarıyor
Evet mama süte göre çok hızlı kilo aldırıyor farkettim onu benim de gaz damlası var da pek işe yaramadı mı anlamadım eve gidince bir çay kaşığı zeytinyağı ver rahatlatır dedi doktor bakalım deneyeceğim bir Giderken arabada da rahatlar inşallah
Termos um var da mama kabı da mı almam gerekiyorEki Görüntüle 3544532
Böyle toz mama kabı kolay oluyor dışarı giderken 3 bölmeli, hastanede zor oluyor yoksa. Benim için kolaydı saklama kabına koyup çantaya atanlar da var sadece fikir olsun diye. Bir de minik bir termos genelde Migros’ta satılan mini termoslar kaliteli çıktı. Termos 220 ml’lik yetiyor koca koca termos taşıması zor oluyor.
Mamayı direkt yanında taşıyabilirsin küçük bir saklama kabına da koyabilirsin hastaneye falan giderken fikir olsun diye dedim canım şart değil hihi. Geldi mi prenses yuvasınaTermos um var da mama kabı da mı almam gerekiyor
Hmm anladım canım sağolMamayı direkt yanında taşıyabilirsin küçük bir saklama kabına da koyabilirsin hastaneye falan giderken fikir olsun diye dedim canım şart değil hihi. Geldi mi prenses yuvasına
Cidden 14 Şubat hediyesi olmuş, hoşgelmiş hanenize minik tatlı prensesHmm anladım canım sağolGeldi prensesimiz evine 14 şubatta en güzel sevgililer günü hediyemiz
Sağol canım benimCidden 14 Şubat hediyesi olmuş, hoşgelmiş hanenize minik tatlı prenses
Rabbim kolaylaştırsın günden güne kolaylaşıyor ilk zamanlarda o minik mideleri çabucak acıkıyor hihi ama o tatlılılarını görünce insan unutuyor her şeyi
Hastanede misal 60 ml diyorlardı biz eve geldiğimizde 40 falan ancak içiyorlardı. Hastanede iken günde 8 besleme yapıyorlar ya saat Aralıkları uzak, evde daha farklı oluyor zamanla artıyor çok normal canım. İlk başlarda alarm kurmuştum hastanedeki saatler gibi ama öyle olmuyor işte, bezi temiz gazı alınmış yine de ağlıyor öyle acıktığını anlıyordum. Bebeklerimizle uzun vakit geçiremediğimiz için ve prematüre oldukları için her zaman onu düzeltilmiş yaşa göre düşünmek zorundayız bu konuda işimiz zor. Bebek doğalı 2 ay oldu ama o henüz birinci haftasında bir bebek, midesi de elinin yumruk hali kadar olduğu için fazla içmeyecektir. Sarılık süreçleri falan da geçti ya merak etme canım bir şey olmaz, çocuklar da bizim gibiler bir gün çok uykumuz geliyor bir gün az uykumuz, bir gün çok yiyoruz bir gün az. Onlar da aynen öyleSağol canım benimBenimki çok acikmiyor heralde biraz zorla yediriyorum umarım zamanla oturur
Aynen canım şuan duygularıma tercüman oldunHastanede misal 60 ml diyorlardı biz eve geldiğimizde 40 falan ancak içiyorlardı. Hastanede iken günde 8 besleme yapıyorlar ya saat Aralıkları uzak, evde daha farklı oluyor zamanla artıyor çok normal canım. İlk başlarda alarm kurmuştum hastanedeki saatler gibi ama öyle olmuyor işte, bezi temiz gazı alınmış yine de ağlıyor öyle acıktığını anlıyordum. Bebeklerimizle uzun vakit geçiremediğimiz için ve prematüre oldukları için her zaman onu düzeltilmiş yaşa göre düşünmek zorundayız bu konuda işimiz zor. Bebek doğalı 2 ay oldu ama o henüz birinci haftasında bir bebek, midesi de elinin yumruk hali kadar olduğu için fazla içmeyecektir. Sarılık süreçleri falan da geçti ya merak etme canım bir şey olmaz, çocuklar da bizim gibiler bir gün çok uykumuz geliyor bir gün az uykumuz, bir gün çok yiyoruz bir gün az. Onlar da aynen öyle
Çok geçmiş olsun canım, ben de alarma göre gidiyordum başlarda, sonra saldım sanırım ya çocuk zorlayınca içmiyor. Yine en güzeli kendi bildiğin gibi yap. Gaz sancısı geçsin diye akşamları insanlar bebekleri arabayla gezdiriyorlar da eczaneye bir danışın probiotic içerikli damlalar var ilaç gibi değil, onlardan mamasına katabilirsin. Ben de çok aşırı bilgili anne değilim sadece alarmı kurup aşağı yukarı benzer saatlerde besleyebilirsin akşamları ve geceleri çok daha az içer muhtemelen. Artık evde çok daha kolay olacak, besledikten sonra evde kim varsa kucağına ver evin içinde bebişi gezdirsin hihiAynen canım şuan duygularıma tercüman oldunhastanede içir diye zorluyorlardi bebeğim kusuyordu hazır içtiğinden de oluyordu tiksincek diye çok korktum 3 saate bir 60 cc veriyorum artık istemeyince zorlamıyorum ben halen alarm ile yediriyorum uyuyan çocuğu uyandırıyorum öyle yapmiyim mi ozaman Aynen daha 3 günlük oluyor düzeltilmiş yaşına göre haklısın canım biz bile değişkenlik gösteriyoruz Bir de bu aptamil mama çok gaz yaptı çocuğuma uykuda ikiniyor mizildaniyor sürekli
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım, ben de alarma göre gidiyordum başlarda, sonra saldım sanırım ya çocuk zorlayınca içmiyor. Yine en güzeli kendi bildiğin gibi yap. Gaz sancısı geçsin diye akşamları insanlar bebekleri arabayla gezdiriyorlar da eczaneye bir danışın probiotic içerikli damlalar var ilaç gibi değil, onlardan mamasına katabilirsin. Ben de çok aşırı bilgili anne değilim sadece alarmı kurup aşağı yukarı benzer saatlerde besleyebilirsin akşamları ve geceleri çok daha az içer muhtemelen. Artık evde çok daha kolay olacak, besledikten sonra evde kim varsa kucağına ver evin içinde bebişi gezdirsin hihi
Aşılamada zaten ilişki önerilmiyor mu bilmiyorum da tüp bebek ile hamile kaldım doğurdum canım olacak inanıyorumMerhaba kızlar bende hipoluyum 15 yaşında teşhis konuldu.Suan 29 yaşındayım amh 1 in altında ve yumurtalarım çok küçük olunca hemen tedaviye başladık.Menapur kullandim 24 gün boyunca 1 tanesi olgunlaştı çatlama ignesi olarak ovitrelle kullandim.Doktorum ilişki önerdi ancak biz aşılama yaptırmak istedik bugün aşılamamin 3. günündeyim inşallah tutarTutmazsa tüp bebek düşünüyoruz İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Doktor çatlama ignesi sonrası ilişki önermişti aşılama yapmayacaktı. Doğal yolla olabilir belki diye o şekilde öneride ancak yumurtam iğnelere çok geç cevap verince sadece bir yumurtam 17 mm olunca aşılama yapalım isterseniz dedi bizde aşılama yaptırdık canımAşılamada zaten ilişki önerilmiyor mu bilmiyorum da tüp bebek ile hamile kaldım doğurdum canım olacak inanıyorum
Doktor çatlama ignesi sonrası ilişki önermişti aşılama yapmayacaktı. Doğal yolla olabilir belki diye o şekilde öneride ancak yumurtam iğnelere çok geç cevap verince sadece bir yumurtam 17 mm olunca aşılama yapalım isterseniz dedi bizde aşılama yaptırdık canım. İnşallah olur bende inanıyorum güzel sonuçlar alacağımıza olmazsa da ramazandan sonra tüp bebek düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?