Hipo hipo ilk öğrendiğim günden bugüne

Ya sormayın biberonla beslerken püf püf yapıyor içtiğinin bir kısmını çıkartıyor gazı çıksın diye alıyorum ortasında gazi zor çıkıyor sonra da içesi gelmiyor 60 cc çok geliyor heralde 3 saatte bir çok acikmiyor galiba kakasını da yapamadı 3 gündür sürekli ikinma modunda hemşirelere diyorum kakasını yapamadı ikinmaktan uyuyamıyor bebek yagi sür karnına diyor tamam süreyim sürdüm de zaten ama insan gelip bir bakar gerçekten öyle mi değil mi diye niye hastanede kalıyorum ki ozaman eve gideyim daha iyi en azından eşim annem yardım eder uykusuzum zaten kaç gündür Yoğun bakımda yapılan işlemleri biliyorum soruyordum bilgi alıyordum herzaman
Sizin mesajlara çok bakamadım da sizde mi hipolusunuz ne tür tedavi uygulandı sizede ne ilaçlar kullanıldı ?

E elma0 Merhaba bende bu ayki sürecimde menopur kullanıyorum. Sizin süreciniz nasıldı detaylandırabilir misiniz acaba? Ben reglimin 3. günü 3 gün sabah akşam femara kullandım 2 gün ara verdikten sonra cumartesi günü menopur 75 kullanmaya başladım bugün 4. ve son gün. yarın kontrolüm var :110:

Back