Merhabalar

ben bu yaşıma kadar ne ek takviye nede hastanelere gitmedim evlendikten sonra çocuk tedavisine başladık direkt yumurta geliştirici iğnelere başladık. Yumurtalarım bir kaç denemeden sonra istediğimiz boyuta ulaştı. Yaklaşık bi altı ay sürdü ara ara bıraktığım vazgeçtiğimde oldu. Ama doktorumu hiç değiştirmedim infertilite uzmanı özel kliniği olan bir doktordu. Devam ettik sonra çok şükür bir kızım oldu sadece menapur denen bir iiğneyle büyüttük sonra çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şükürler olsun kızımı büyütüyorum (ilaçlar kişiden kişiye göre değişir tabi) şimdi aynı doktor aynı ilaçlarla yola çıktık 30 yaşımdayım ancak yumurtalarım aynı tepkiyi vermedi istediğimiz gibi büyümedi yaşında etkisi var dedi doktorum 15 mm bir yumurta elde ettik onada çatlatma iğnesi yaptık pek bir umudum yok ama her şey nasip

benim ve eşimin canından kanından bir varlıı dünyaya gelecekse her şekilde nasip olur diye düşünüyorum. Sende en azından hastalığını biliyorsun ben bunu bile bilmiyordum hipo hipo olduğumu taki 25 yaşıma kadar