kadın doğum detaylı olarak tiroid vesaire değerlerine bakamıyor, dahiliyeden endokrinoloji bölümünü açtırıp direkt endokrinden aç karna kana baktırmak daha mantıklı.
Evet süreçler zor olsa da her doğum öncesi bir sancı gibi hayat da adeta. Belirsizlikler, oldu mu olacakmılar hep olacak hayatımızda. Hepsi hayatın bir parçası.
Evet herkeste bir hastalık oluyor, bilinmeyen bir grubuz kime desek anlamayacak diye çoğumuz en yakınlarından, ailesinden dahi saklıyor. Benim yalnızca eşim biliyor başka kimseciklerin Hipo Hipo olduğumu bildiği yok gerçek hayatta. İnternetten bu sayfadan bilenler hariç.
Olsun, Allah karaktere zeval vermesin hihi

Bir canın dünyaya geleceği varsa rabbim biliyor, biz insanız.
Her ne olursa olsun unutacağız, insan nisyan yani unutmakla maluldür sözü çok doğru.
Ne var ki umut etmek, tevekkül etmek en güzeli. Şayet elimde olsa idi ben de tüp bebek sürecinde kaygılarla boğuşmak yerine gerekirse bir terapi alıp, akışına bırakıp o anları dolu dolu yaşayıp hiçbir anın mutluluğunu kaçırmazdım. Yaşayarak öğreniyoruz.
Bu güzel süreçleri doyasıya yaşamanız, belki bu ay, belki diğer ay, ne zaman geleceğini bilemeyeceğimiz dünyanın o tatlı ve şanslı varlığa uygun ve sağlıklı bir ortam oluşturmak adına bedeninize ve sağlığınıza iyi bakmanız, her anı keyifle ve güzel yiyeceklerle, en önemlisi de gülümseyerek geçirmeniz dileklerimle.
Bazen küçücük ve kaliteli bir yumurtadan mucizeler yaratan rabbimiz var ve bizler de o mucizelerden bir tanesiyiz.
Gülümsemeyle ve esen kalın