Canım hastane süreçlerinde git gel derken 3,5 ay emzirdim sütten kesildim stresli bir süreçti, süt hormonlarım yerinde idi ama sütten stresten dolayı kesildim sanıyorum. Canım şu an bile birçok değerin düzelmiştir o kadar hızlı düzeliyor ki diğer aya enerji folu olacaksın.
Neden olduğu genelde yaş ile orantılı diye biliyorum zaten o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki
tüp bebek sürecinde, her şey tetiklemiş olabilir, gebelikten sonra düzene giriyor hepsi.
6 ay ilaç kullanmamaktan ötürü kemiklerin eriyip biteceğini sanmam doğumdan önceki vitamin ilaçlarına devam et ki süte de geçsin Demir kalsiyum ilaçları ve vitaminler.
Kemik erimesinden de korkma emzirme sürecinde dibe düşecek bir durum değil yavaş ilerleyen bir şey.
Ben de ağır geçirdim düşük riski, ayaklarım yukarıda yatıp beklediğim oldu yoruldum tükenmiştim doğum bitince normale dönecek dedim ilk başlarda dönmedi sanırım 2.5 ay sonrasında çok iyiydim. Halen de iyiyim kontrole çocuklar 6 aylıkken gidebildim doktor bir sorun yok dedi canım her şey yoluna girecek.
Doğru 2 aylık süre olunca anne bebek uyuma gerek kalmıyor zaten emzirmeye giriyorsundur kanguruya.
Evde her baktığım yerde yavrularımın yüzü gelirdi gözümün önüne, kavuşmak çok güzel bir duygu.