Hayır düzelmiyo. İlaç içmediğimiz sürece adet olamıyoruz.emzirirken ilaç içemediğim için 2 yaşnda emzirmeyi bıraktıktan snra ilaç içmeye başladım tekrar. Ben direkt iğne tedavisi oldum kürler hakknda bilgim yok. İnşallah iyi gelir size.Maşşalh çok sevindim .Doktor 3 ay cyclo prognova ayda 2 paket verdi 3 ay boyunca havuç incir kürü yap dedi ben yayında ekstra bal arı sütü karışımını da yiyorum değerler iyi olursa aşılama Denicez .doktorumun hipolu hastası hamile kalmış ama benim değerlerim çok düşük o yüzden pek emin konuşmadı .birşey sorucam sizin doğumdan sonra adetiniz düzeldi mi acaba ? yoksa hala ilaçla mı devam ediyorsunuz ?
Mrb bende hipo hipoyum aşılama yaptım tutmadı tüp yaptım tuttu ama kimyasal oldu yapacaksan direk tüp yap hiç aşılamayla uğraşma canımMaşşalh çok sevindim .Doktor 3 ay cyclo prognova ayda 2 paket verdi 3 ay boyunca havuç incir kürü yap dedi ben yayında ekstra bal arı sütü karışımını da yiyorum değerler iyi olursa aşılama Denicez .doktorumun hipolu hastası hamile kalmış ama benim değerlerim çok düşük o yüzden pek emin konuşmadı .birşey sorucam sizin doğumdan sonra adetiniz düzeldi mi acaba ? yoksa hala ilaçla mı devam ediyorsunuz ?
Acaba hangi iğne kullandınız ismi nedirBende hipoluyum 4 yaşında oğlum var :)
Tedavisiz hamile kalamıyoruz biz. Bu hastalığı iyi bilen doktora gitmeniz gerekiyo. Önce iğnelrle değerlerimiz yükselio yumurtalar buyuyo ondan snra ya çatlatma iğnesiyle çatlatıp normal yolla hamile kalınıyo yada aşılama tüp bebek yapılıyo. Ama iğnesiz olmaz
Canım hamile misin sonra yazmamıssın amaAllah sağlıkla kavuştursun inşallah yavrunuza çok sevindimben menopur 75 le başladım 6 gün kullandım cevap vermedi dozu 150 ye çıkardık 10 gün daha kullandım 4 yumurtam oluştu 17, 14, 12, 12 mm sonra ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum eşimin değerleri de normal, 8 ekimde aşılamam oldu şu progesteron hapı kullanıyorum günde 3 defa bide folik asit kullanıyorum. Beklemedeyiz bakalım inşallah tutar 22 Ekimde test yapıcam
Yia teşekkür ederim ilgin içinCanım hamile misin sonra yazmamıssın ama
Yaaaa maşallah subhanallah hayırla sağlıkla büyüsün inşallahYia teşekkür ederim ilgin içino ay tutmadı ama ertesi ay hamile kaldım şükürler olsun bebeğim doğdu da 6 aylık oldu bile
Amin inşallah çok teşekkür ederimYaaaa maşallah subhanallah hayırla sağlıkla büyüsün inşallah
Canım ben konuyla alakasızım ama araştıra araştıra buralara gelmişimAmin inşallah çok teşekkür ederimsiz ne durumdasınız?
2. Çocuk için rapor vermiyoruz dediler bana 1 cocugunuz oldugu için 2. De olmaz dediler siz 2. İçinde çıkardınızmı raporuİğnelerin raporları var. Endokrinden cıkarabılırsınız ve katkı paylı alabilirsiniz. Çogu arkadas ve dr bu raporu bilmiyor. 3-4 yıl önce foruma raporu yükledim. O raporu göstererek rapor cıkarabilirsiniz.
Merional bizim hastalıgın iğnesi. Benimde 4 yaşında ikizlerim var. Tedavi aşamasında da umutsuz olmayın , pozitif enerjiniz olsun.
merhaba gebelik sürecinde estrofem kullandınız mı ya da ne kadar süre? normal hamilelerden farklı olarak kullanmanız için bir ilaç verdiler mi?Bende hipo hipo hastasıyım aşılamayla hamile kaldım ikizlerim var şuan tedavisi zor bir hastalık değil